Haxball Club Redcafe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Reprezentacja Redcafe (/forumdisplay.php?fid=40) +----- Wątek: Haxball Club Redcafe (/showthread.php?tid=1175) |
Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - RedLucas - 08-11-2011 20:56 Ja tam zawsze marzyłem, żeby kapitanował mi kojot. Światowy człowiek, świetnie zorganizowany, na wszystkim się zna, nie ma tematu, w którym by się gubił. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - kojot - 08-11-2011 21:00 :oops: No ba, a jako, że był bym kapitanem to wystawił bym chyba najlepszego i najskuteczniejszego napastnika świata według rankinku Haxball ( Czuj się wyróżniony Redor :* ). A później porozstawiał bym tych wszystkich gwiazdorów :/ . Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 08-11-2011 21:02 Cytat:Polska - Włochy, a nie jakieś tam haxballe!Siatkarze grają?! Czemu ja o tym nic nie wiem :o Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - RedLucas - 08-11-2011 21:09 Czemu mój post usunięty? Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - kojot - 08-11-2011 21:16 Kapitan tak zarządził. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Intel - 08-11-2011 21:18 Foster napisał(a):Siatkarze grają?! Czemu ja o tym nic nie wiem :o Nie chciałbym cię martwić, ale chodziło mi o piłkarzy... :? Siatkarze poważne granie w Pucharze Świata zaczynają dopiero za niecałe dwa tygodnie, teraz swoje kilka minut mają kobiety, ale tam z kolei nie ma naszej reprezentacji. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Adis - 08-11-2011 21:33 Red jak pisałeś posta, to chyba natrafiłeś akurat na jakiś błąd bazy. Nie wiem właśnie na co kojot odpowiadał, ale przy udzielaniu odpowiedzi zdublował swojego posta, Twojego widocznie w ogóle nie zapisało. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 08-11-2011 21:54 Cytat:Nie chciałbym cię martwić, ale chodziło mi o piłkarzy...I z tego powodu nie chcesz grać? Myślałem, że takie mecze można poświęcić dla wszystkiego. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Intel - 08-11-2011 22:10 Bynajmniej nie - co nie zmienia faktu, że teraz uzmysłowiłem sobie, że chcąc nie chcąc, meczu i tak nie obejrzę - siła wyższa. Tak więc jednak na mecz będę gotowy. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Wróg Arsenalu - 10-11-2011 00:10 Roxanne napisał(a):Ja mogę w sumie grać wszędzie, ale w defensywie jestem noga, także ostrzegam.Ja w sumie też mogę grać na każdej pozycji, a najlepiej obrona, pomoc. W piątek nie dam rady wpaść na mecz, dopiero w poniedziałek będę w domu. Co do kapitana, to według mnie Roxi bardzo dobrze sobie dotychczas dawała radę, ale jeśli nie chce, to może Ruud? Albo Foster, chociaż pamiętam że w pewnym momencie zrezygnował z prowadzenia kadry B, więc nie wiem czy chciałby teraz znowu. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Kosma - 10-11-2011 00:22 Ja w piątek nie przybędę z racji obowiązków w stolicy. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Ruuuuuuuuuud - 10-11-2011 14:44 Wróg Arsenalu napisał(a):to może Ruud? Brak czasu, niestety Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - kojot - 10-11-2011 17:13 Też w piątek mnie nie będzie, dopiero w poniedziałek. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Roxanne - 10-11-2011 17:29 Skoro na tego kapitana nie Ruud, to w takim razie kto...? Zaraz chcę tu widzieć las rączek chętnych duszyczek do objęcia tej posady. Re: Nowa reprezentacja REDCAFE w Haxballu - Foster - 10-11-2011 21:10 Jak coś to ja mogę być - jeśli nikt nie ma nic przeciwko. Przy okazji, Sebastian wrócił i teraz pytanie, chce mu się jeszcze grać? Rozwiązał by się problem z GK. |