Głosowanie odnośnie rang! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Głosowanie odnośnie rang! (/showthread.php?tid=124) |
Re: Głosowanie odnośnie rang! - Czaplak - 12-02-2008 16:41 Przyzwyczaiłem się do wersji 1 i na tą właśnie opcję zagłosowałem, ale jak wygra 2 bądź 3 nie będę miał nic przeciwko. Re: Głosowanie odnośnie rang! - Kula - 23-02-2008 00:59 co dalej? A jak długa może być nazwa rangi ? Może coś delikatnego szeregowy diabelskiej armii sierżant ........ . generał diabelskiej armii Re: Głosowanie odnośnie rang! - radzio - 23-02-2008 01:25 Heh coś mi się zdaje, że będzie drugie głosowanie co do rang ;-) bo jednak dalej coś nie teges :-). Raz, że Diabełki #2 są niedopracowane, a dwa, że jednak diabełki #2 nie dostały 51% ;-). Więc przy okazji wprowadzania nowości zapewne jeszcze raz zrobi się akcja odnośnie rang ;-) |