Redcafe.pl - Manchester United Forum
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669)

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 13:14

ring0 napisał(a):Przede wszystkim zwiększcie rozmiar avatara, bo przez te 15 kb żaden z moich avatarów z Chesterem się nie mieści :cry:

Nie zwiększę bo wystarczy zapisać w Photoshopie jako "Save for web" i wybrać odpowiedni format (jpg/gif/png) i zajmie taki av góra 10 - 15 kb. Jakoś innym się mieszczą Big Grin. Jak nie wierzysz to podeślij mi jakiegoś to Ci go tak zapiszę, że bez utraty jakości wszystko będzie ok.

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 15:33

Tę wiadomość piszę właśnie za pomocą "Szybkiej odpowiedzi", nawet nawet to działa chyba

Cytat:Nie zwiększę bo wystarczy zapisać w Photoshopie jako "Save for web" i wybrać odpowiedni format (jpg/gif/png) i zajmie taki av góra 10 - 15 kb. Jakoś innym się mieszczą Big Grin. Jak nie wierzysz to podeślij mi jakiegoś to Ci go tak zapiszę, że bez utraty jakości wszystko będzie ok.

A to powyżej to Cytowanie selektywne (ale poprawię to jeszcze ;D)

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 16:34

Ok to powiem tak:
1) Szybka odpowiedź - zrobione
2) Cytowanie selektywne (takie cuś po lewej stronie "cytuj" ) - zrobione

Gdyby ktoś nie widział zmian to proszę zrobić twarde odświeżenie przeglądarki (w Firefox CTRL + R )

Miłego użytkowania życzę Big Grin

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-01-2008 17:40

Jest świetnie. Tego właśnie brakowało. Dobra robota radzio!
Jesccze w wolnej chwili chętnie bym zobaczył przyciski do tagów przy szybkiej odpowiedzi, żeby nie trzeba było przechodzić do pełnego widoku gdy chcemy użyć pogrubienia czy innych tagów.

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 17:45

sebos_krk napisał(a):Jest świetnie. Tego właśnie brakowało. Dobra robota radzio!
Jesccze w wolnej chwili chętnie bym zobaczył przyciski do tagów przy szybkiej odpowiedzi, żeby nie trzeba było przechodzić do pełnego widoku gdy chcemy użyć pogrubienia czy innych tagów.

Jestem w trakcie Big Grin

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-01-2008 17:51

Już dochodzisz? :mrgreen:
Nie zapomnij też o zmianie koloru informującego o nowych postach w danym podforum, bo te czerwone linie są słabo widoczne Wink

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 18:03

sebos_krk napisał(a):Jest świetnie. Tego właśnie brakowało. Dobra robota radzio!

Zrobione :-)

muszeq napisał(a):Już dochodzisz? :mrgreen:
Nie zapomnij też o zmianie koloru informującego o nowych postach w danym podforum, bo te czerwone linie są słabo widoczne Wink

Hmm no coś tam robiłem, dalej źle :>? Hmm teraz to ja robię co innego Tongue. To na koniec idzie.

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-01-2008 18:09

Już jest dobrze, mój błąd Wink

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Futbolowa - 27-01-2008 19:42

Cieszę się bardzo, że mamy szybką odpowiedź i cytowanie Smile
A co z tym ignorowaniem tematów?

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 19:48

Futbolowa napisał(a):A co z tym ignorowaniem tematów?

No teraz jeszcze muszę zrobić porządne "Nieprzeczytane tematy [xx]" bo tego jeszcze brakuje. No i drugą wersję designu (będzie do wyboru) z info o użytkowniku po lewej stronie. Potem się wezmę za ignorowanie tematów, czyli będzie to raczej po sesji Big Grin. Tymczasem polecam spróbowanie opcji "śledź temat" + "Dodaj do zakładek"

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - buri - 27-01-2008 22:17

W sumie mozna by usunac dzial "Plotki, ploteczki" bo nikt tam nie pisze i w sumie troche bez sensu to jest.

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Minh - 27-01-2008 22:17

Czemu niekiedy pod postami pojawia się tyle pustego miejsca?

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-01-2008 22:17

buri napisał(a):W sumie mozna by usunac dzial "Plotki, ploteczki" bo nikt tam nie pisze i w sumie troche bez sensu to jest.

Spokojnie Big Grin, jeszcze tego tematu nie skreślaj. Wszystko jest pod kontrolą Big Grin

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - pawlo - 27-01-2008 22:22

Minh napisał(a):Czemu niekiedy pod postami pojawia się tyle pustego miejsca?

Bo po prawej stronie masz profil użytkownika, który wypełnia tę lukę Smile

Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Minh - 27-01-2008 22:25

pawlo napisał(a):Bo po prawej stronie masz profil użytkownika, który wypełnia tę lukę Smile
'

Ups, nie zauważyłem. Tongue Dzięki Pawlo. No to jeszcze kosmetyczne sprawy i forum będzie naprawdę fajne. Początek bardzo dobry, 2-3 dni i już ponad 500 użytkowników i 1000 postów. ;]