![]() |
Opinia o Moderatorach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Opinia o Moderatorach (/showthread.php?tid=259) |
- Wojtek3 - 06-05-2007 18:36 Jacuzłaki napisał(a):Widzisz nic Ci sie nie podoba wszystko Cię denerwuje może napisz mi w punktach jak ma być to się będę stosować! Wszystko byś kasował! Nie podoba mi sie tylko to, że piszesz dwa posty pod rząd ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() - Stojkovic - 06-05-2007 22:07 A mnie się nie podoba, że Wojtus przeklina i nie kropkuje... Często tak w postach na to zwracam uwagę, bo już kiedyś dostałem od Admina zrąb, że przeklinam (a zawsze kropkuje). Ale i tak wielkie pozdro i buziak dla ciebie ![]() - Wojtek3 - 07-05-2007 06:53 Stojkovic napisał(a):A mnie się nie podoba, że Wojtus przeklina i nie kropkuje... Jak nie kropkuje ? Zawsze nie koncze brzydkiego wyrazu tylko daje na koncu 2-3 czasem 1 kropke ![]() - Ciampel - 29-05-2007 12:00 Witam po długiej przerwie, ostatnio miałem spory zastój i nie pisałem zbyt wiele. Powód? Ano już tłumaczę, wiadomo - ostatnie dni przed wystawieniem ocen, zaliczanie, staranie się o wyższe stopnie. Mam to już praktycznie za sobą, dlatego teraz postaram się i częściej zaglądać tutaj, zresztą powoli zaczynam nadrabiać zaległości. Mogliście narzekać na moją postawę jako moderatora, ale od zaraz biorę się do pracy, bo widzę, że trzeba zrobić wakacyjne porządki 8) - Stojkovic - 29-05-2007 21:37 Ano trzeba trzeba, bo gdzieniegdzie to musiałbym post pod postem pisać... tak kiepsko z pisaniem u nas na forum. Pozatym niektórzy osobnicy nagminnie łamią zasady i ogólna recydywa jest ![]() - gollaz - 01-06-2007 18:34 No to ja chcę napisać o jednym co mnie osobiście denerwuje u Petera. Osobiście nic do niego nie mam, bo niby czemu miałbym mieć, ale te wpisywania swoich uwag w post niekiedy mnie drażni. Nie ich treść, tylko to, że klikam po wejściu na forum: Zobacz nieprzeczytane posty (?) -> potem otwieram interesujące mnie tematy i po kolei czytam, a tam co chwilę brak nowych postów w temacie. Już wiem, że Peter coś dopisał, ale nie wiem wtedy w jakim to było temacie :wink: Wiem, że pewnie masz powody aby tak robić, ale na dłuższą metę jest to lekko drażniące :roll: :wink: Ale się nie przejmuj, gdybym na coś nie narzekał to bym sobą nie był :twisted: - Pejter - 01-06-2007 21:28 Jak sam widzisz, w twoich postach interwencje nie są potrzebne, dlatego się nie wpisuję. U tych użytkowników, u których trzeba robię to, bo tak jest łatwo utrzymać porządek. Wiem, że może to być trochę denerwujące, ale to raczej konieczność. A są to zawsze wypowiedzi w jednych z ostatnich postów, dlatego długo szukać nie trzeba :wink: - Ciampel - 02-06-2007 11:09 Czasem edycja moderatorów jest niezbędna, żeby sprowadzić danego użytkownika na właściwą drogą, ewentualnie w celu wskazania drobnych błędów, wykonania korekt. Jak powiedział Pejter, zwykle robimy to w najnowszych postach, które widnieją na samym dole tematów. Jedyny sposób, aby ominąć te drażniące (?) operacje, to po prostu wyrzucenie pewnego skryptu - mowa o wyświetlaniu danego tematu jako "nowe posty", gdy została tam dokonana edycja. Z tym że jest to niezbędne w innych przypadkach, kiedy ktoś nie chce np. pisać dwóch postów pod sobą, a przecież nie robimy co dzień inspekcji w każdym topicu. Dacie radę poruszać się po forum w obecnej formie czy zmiana wydaje się być konieczna? ![]() - maryc - 28-06-2007 13:04 Tak myślałem, że jeden z moderatorów zachowa się w ten sposób. Stojko próbował dowartościować się jadąc po innym serwisie, chyba nie zdawał sobie sprawy z tego, że będę próbował odpowiedzieć. Admin tamtego serwisu miał tu zawitać, by wyjaśnić ową sprawę. Modzi usunęli posty. O co tu chodzi? Po innych jechać można, jak ktoś się broni i możliwe jest, że ma odpowiednie argumenty, posty są kasowane. Jak gdyby nigdy nic teraz mam tu pisać? Nie spodziewałem się czegoś takiego po tym forum. - Bigos - 12-01-2008 11:25 Popierwsze to zabardzo nie rozumiem cie "KS Ruch Chorzów", a co do tematu to myśle, że pracują to naprawde świetni moderatorzy którzy odwalają kawał dobrej roboty ![]() ![]() Pozdro dla moderatorów ![]() - Ciampel - 13-04-2008 09:41 Przemysław vel Czerwony nowym MODERATOREM :!: Nasz wzorowy newsman, wręcz wzór do naśladowania w rzemiośle redaktorskim postanowił wspomóc ekipę także i tutaj. Co nakłoniło go do takiej decyzji? Powody są proste. Przemek powiedział co nieco w wywiadzie dla manutd.pl: Myślę, że jestem dobrym materiałem na moda. Przez długi okres ciężko harowałem tutaj i na pewno mam sporo doświadczenia w pełnieniu tej funkcji. Na marginesie chciałbym pozdrowić ciocię ze Szczebrzeszyna - to właśnie jej dedykuję mój awans! Redzie - zgredzie - powodzenia :!: - Red - 13-04-2008 10:11 Dziekuje, jestem bardzo szczesliwy A to moja skromna osoba: <a class="postlink" href="http://ptaylor.members.winisp.net/images/admin.jpg">http://ptaylor.members.winisp.net/images/admin.jpg</a> - Skull - 13-04-2008 13:29 Ciampel napisał(a):Przemysław vel Czerwony nowym MODERATOREM Moim zdaniem jest to strzał w dziesiątke :!: Pan redaktor jest z nami juz bardzo dlugo, pamieta stare czasy ,zna wiekoszosc ludzi, jest bardzo przyjemnym człekiem i jak to napisal Ciampel,wzorowym newsmanem,dlatego uważam że robte ktorą mu powierzono równiez bedzie solidnie wykonywal :wink: Bravo 8) Ciampel napisał(a):Skull, to była ironia :lol: no to faktycznie wyskoczylem :lol: No ale Red to mimo wszystko dobry typ na moda :wink: Ja w starej bazie,w skrzynce mam jeszcze PW od quessa czy jestem zainteresowany pelnieniem funkcji moda 8) - Pejter - 13-04-2008 13:32 Skull napisał(a):i jak to napisal Ciampel,wzorowym newsmanem :lol: :lol: :lol: - Ciampel - 13-04-2008 14:07 Pejter napisał(a):Skull napisał(a):i jak to napisal Ciampel,wzorowym newsmanem Skull, to była ironia ![]() ![]() |