![]() |
Ole Gunnar Solskjaer - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Ole Gunnar Solskjaer (/showthread.php?tid=329) |
- Stojkovic - 11-04-2007 10:05 Ole jest jak prawdziwy szatan pośród reszty diabełków. Niby taki niepozorny, taki delikatny dzieciaczek... a tu nagle dostaje piłkę na 6 metrze i jak je***e to mało co siatki nie urwie razem z głową bramkarza. Ole to żyjąca legenda i nie ważne czy powtórzy sukces z 1999 czy nie... zawsze będzie 20Legend i chyba każdy kto będzie wspominał rok 1999 będzie widział tam Olego. OLE OLE OLE OLE!!! - Wojtek3 - 11-04-2007 17:03 Wczoraj kolejny wkład w wygraną UNITED, asysta przy golu Patrice'a. Wspaniały dżoker poraz kolejny pokazuje, że nie straszne mu nawet siedzenie na ławce... 20LEGEND! - Ciampel - 11-04-2007 18:31 Wojtek3 napisał(a):Wspaniały dżoker poraz kolejny pokazuje, że nie straszne mu nawet siedzenie na ławce... I tak się u nas nagrał jak mało kto. Swoją drogą, spodziewałem się właśnie wystawienia Ole w pierwszym składzie, ale Alex zaskoczył wszystkich, delegując do ataku Smitha. Ten na szczęście nas nie zawiódł i zdobył gola. Solskjaer jest niby niewinny, co znalazło odzwierciedlenie w ksywie "BabyFaceKiller", choć ten drugi człon wyraźnie podkreśla jego instynkt zabójcy w polu karnym 8) - Zashi - 20-04-2007 17:06 Ole ujawnia, ze po nastepnym sezonie prawdopodobnie zakonczy kariere. Wtedy tez konczy mu sie kontrakt. Twierdzi, ze wszystko zalezec bedzie od tego, jak bedzie sie czul. Czas pokaze, czas pokaze... - Gracek_11 - 21-04-2007 12:08 Ole jak wino im starszy tym lepszy. Ja sie przede wszystkim ciesze, że w tym sezonie wrócił do składu i zdobył wiele bramek dla United. Oby następny był jeszcze lepszy, choc nie wątpię, że jeszcze w obecnym zdoła coś ustrzelić. - Stojkovic - 21-04-2007 12:27 Myślę, że Ole jeszcze 10 razy przemyśli zakończenie kariery jak nie więcej... Szczególnie widać jego integrację z kibicami... nikt inny tego co on nie ma jak narazie. Może nie jest młody, ale jego umiejętności sprawiają, że nie starzeje się wcale... - Pejter - 21-04-2007 21:19 Dzisiaj Ole wszedł w 70 minucie za Smitha i podobnie jak Alan nie pokazał niczego godnego uwagi. Słaby występ, a liczyłem, że być może przesądzi o wyniku spotkania. Z Milanem pewnie znowu zasiądzie na ławie. - Stojkovic - 22-04-2007 12:32 Moim zdaniem jego "zajemanienie" piłki bramkarzowi zasługiwało na uwagę. Świadczy o jego wielkim zaangażowaniu w grę i chęć strzelenia bramki za wszelką cenę. - Thevil - 28-08-2007 08:22 Kod: Manchester United favourite Ole Gunnar Solskjaer has retired due to a knee injury, according to Sky Sports News. W niespodziewanym momencie nasza legenda kończy karierę piłkarską z powodu kontuzji kolana. 1996-2007 - Jedenaście wspaniałych lat "Baby-face killera" w United, wiele fantastycznych momentów. Zostanie w sercach kibiców na lata, a bramka w finale LM 99 z Bayernem, czy powrót do piłki po długiej i ciężkiej kontuzji zostaną zapamiętane na wieki ![]() Teraz miejmy nadzieję, że zasili sztab szkoleniowy i będzie kontynuował pracę na Old Trafford Dziękujemy Ole :wink: - Ciampel - 28-08-2007 08:30 Prawdę mówiąc, spodziewałem się, że Ole powie "pas" dopiero w maju. Być może miałby swój wkład w ewentualne triumfy - czy to na krajowym podwórku, czy w Europie. Jednak ta decyzja jest zapewne ostateczne i trzeba ją uszanować. Lekarze już kiedyś rokowali, że Norweg nie ma szans na powrót do futbolu, a i tak wszystkich zaskakiwał. Pytanie, co dalej? Tracimy kolejnego napastnika - owszem, nie byłby w stanie walczyć o pierwszy skład, ale fajnie mieć w obiegu takiego asa na końcówki spotkań. Z nominalnych snajperów zostają Roo, Tevez i Saha, do tego ewentualnie Nani oraz Anderson. Czyżby Fergie po raz kolejny zamierzał rzucić okiem na rynek? ![]() 20LEGEND! Dziękujemy! - Grzeho - 28-08-2007 08:40 Ciampel napisał(a):Lekarze już kiedyś rokowali, że Norweg nie ma szans na powrót do futbolu, a i tak wszystkich zaskakiwał No i dla tego i z innych powodow OLE zasluguje na nasz ogromny szacunek, ktorym i tak juz go darzymy. Jak juz pisaliscie, szkoda, ze teraz odchodzi, poniewaz zostajemy tylko z 3 rasowymi napastnikami, a to jest na pewno za malo na trudy calego sezonu. Chyba SAF musi cos wykombinowac... - Aveko - 28-08-2007 09:30 Bardzo mnie zasmucil fakt ze Solskjear konczy kariere. Chyba nikt nie zaprzeczy ze zawsze cieszyl sie wyjatkowym sentymentem kibicow Manchester United. Z pewnoscia jedna z legend Manchesteru, zawsze będe pamietal te jego wejscia na koncowki, 4 gole w 13 minut, gol z Bayernem itd. długo by mozna wymieniac. Miał gosc niesamowitego pecha. Moim zdaniem piłkarzy z zmysłem snajperskim jest coraz mniej, a takowego u Ole nie brakowało. - Pejter - 28-08-2007 10:44 Nie będę pisał długich podziękowań tak jak wszyscy, bo wiadomo, co Ole dla klubu zrobił. Zastanawia mnie to, czy Fergie sprowadzi jeszcze jednego napastnika. Mamy 3 - z czego obecnie dwóch kontuzjowanych... Chyba że jeszcze Anderson będzie grał w ataku. Niemniej jednak, przydałoby się kogoś sprowadzić. - ziomo - 28-08-2007 11:57 W sytuacji jaką miał OLE zrobił bym to samo.Trochę latek już miał,dodatkowo ta kontuzja.Tak jak już pisaliście,SAF powinien poszperać na rynku transferowym za jakimś napastnikiem. OLE NIE ZAPOMNIMY! - Kuba_^^ - 28-08-2007 12:03 No nie spodziewałem się tego, byłem pewien, że jeszcze jeden sezon Ole zagra w barwach UNITED, ale więcej na boisku niestety już go nie zobaczymy. Nie trzeba pisać jaki był świetny, bo każdy porządny fan futbolu wie, kto to "Baby-face killer". Nigdy nie zapomnę o tym piłkarzu, prawdziwa legenda Manchesteru United. 20LEGEND |