Redcafe.pl - Manchester United Forum
Ex - Diabły - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Wątek: Ex - Diabły (/showthread.php?tid=335)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- Kuba_^^ - 20-01-2007 17:38

Dwight Yorke strzelił bramkę w 21 minucie meczu Sunderlandu przeciwko Sheffield Wed. Spotkanie trwa nadal, a drużyna prowadzona przez Roy'a Keane'a wygrywa już 0:3 Smile Gratulacje ! Oby więcej bramek Smile

- Kuba_^^ - 04-02-2007 11:19

Kolejna bramka Yorke'a dla Sunderlandu, tym razem zespół Roy'a Keane'a podejmował na własnym stadionie drużynę Coventry City. Gospodarze wygrali 2:0, a nasz były Diabeł strzelił bramkę w 19 minucie spotkania.

- Pejter - 06-02-2007 19:08

Dowiedziałem się dzisiaj o blogu byłego piłkarza United - Paula Parkera. Gdyby ktoś był chętny, żeby sobie poczytać to zachęcam:

<a class="postlink" href="http://paulparker.blogs.eurosport.com/">http://paulparker.blogs.eurosport.com/</a>

Oczywiście wszystko po angielsku.

- Andre770 - 07-02-2007 18:34

Ciekawy ten blog. Fajnie zorganizowany. Tylko dla Engliszańskich.

- Zashi - 23-03-2007 18:48

Ruud wypowiadał sie ze bylby bardzo szczesliwy ponownie grajac z CR7 w jednym klubie. Oczywiscie chcialbym aby Cris poszedl do Realu, a nie Ruud powrot na Old Trafford. Mozna powiedziec: A kto by teraz nie chcial Cristiano Ronaldo? Tylko glupek. Ruud to marzycie a za marzenia nie zamykaja...Ale nie wszystko sie spelnia, a to sie nie spelni. Miejsce Ronaldo jest na Old Trafford!

- Ciampel - 23-03-2007 21:30

Oczywiście to czyste spekulacje, a jak Ruud mógłby nie chcieć grać ponownie ze swoim byłym kolegą z zespołu? Może jeszcze kiedyś sprawy się potoczą tak, że to van Nistelrooy po "dotknięciu Bożym palcem" nawróci się i zawita ponownie na OT, kto wie.

Tym niemniej ciekaw jestem co z przyszłością Keane'a w roli trenera. Na razie jego Sunderland możemy niekiedy zobaczyć na żywo w Polsacie Sport Extra. Czy Roy wyjdzie kiedyś na "szerokie wody" i jako taktyk? Wink

- KanT - 23-03-2007 21:42

No, Ciampel chciałbym. Ale jakiś czas temu Roy mówił, że go nie cieszy taka praca, bo ciągle w stresie żyje... no cóż... nie wiem co o tym myśleć. A co do Ruuda to dziwne, bo przecież to po kłótni z Crisem, Rudzio ( :mrgreen: ) wyleciał z klubu. Poza tym Ronaldo nie odjedzie z MU

- Futbolowa - 23-03-2007 22:22

Ciampel napisał(a):to van Nistelrooy po "dotknięciu Bożym palcem" nawróci się i zawita ponownie na OT, kto wie.

Żebyś tego nie wypowiedział w złej godzinie.
Ostatnia rzecz, jakiej teraz pragnę to zobaczenie go znowu na Old Trafford. Nie można nazwać go złym napastnikiem, ale wolę zawodników bardziej uniwersalnych, a Ruud bynajmniej do takich nie należy...

- Pejter - 23-03-2007 23:32

Poza tym nie wiem, czy Fergie byłby zadowolony z powrotu Ruuda na Old Trafford. Holender odszedł z powodu nieporozumień z trenerem, a wiadomo, że z nim jak się zadrze to nie da się wygrać...

- Wojtek3 - 24-03-2007 08:28

Futbolowa napisał(a):
Ciampel napisał(a):to van Nistelrooy po "dotknięciu Bożym palcem" nawróci się i zawita ponownie na OT, kto wie.

Żebyś tego nie wypowiedział w złej godzinie.
Ostatnia rzecz, jakiej teraz pragnę to zobaczenie go znowu na Old Trafford. Nie można nazwać go złym napastnikiem, ale wolę zawodników bardziej uniwersalnych, a Ruud bynajmniej do takich nie należy...

I tylko z tego powodu ?

Po jego ostatnich słowach jakie wypowiedział, że UNITED jest słabszy od Realu, że Real ma bogatszą tradycje i ogólnie Manchester United nie może sie równać z taką potegą jak Galacticos, Ruud jest dla mnie zwyklym śmieciem...

Szacunek dla Beckhama za to, że po odejściu nie obrobił dupy SAF'owi i UNITED, wrócił na OT po kłótni z Fergiem, pożegnał sie z fanami. Szacunek...

A Ronaldo do Realu nie przejdzie, skonczcie juz o tym pisac. Czytacie czasem manutd.com ?

- Ciampel - 24-03-2007 08:43

Wojtek3 napisał(a):A Ronaldo do Realu nie przejdzie, skonczcie juz o tym pisac. Czytacie czasem manutd.com ?

Dzień w dzień. Dlatego napisałem, że to czyste spekulacje Wink

A ja Ruuda szanuje za jego 15 goli dla nas i piękne mecze, w których pokonywał bramkarza rywali nawet po 4 razy. Na końcu rzeczywiście dał trochę ciała, ale trzeba pamiętać, w jaki sposób się dla UNITED zasłużył. Tym niemniej w Realu też sobie radzi i żeby uniknąć niepotrzebnych spięć, mógłby już tam zostać do końca kariery.

- Wojtek3 - 24-03-2007 13:15

Ciampel napisał(a):A ja Ruuda szanuje za jego 15 goli dla nas i piękne mecze, w których pokonywał bramkarza rywali nawet po 4 razy. Na końcu rzeczywiście dał trochę ciała, ale trzeba pamiętać, w jaki sposób się dla UNITED zasłużył. Tym niemniej w Realu też sobie radzi i żeby uniknąć niepotrzebnych spięć, mógłby już tam zostać do końca kariery.

Czyli dla Ciebie nie ma znaczenia, że zawodnik, który tylko i wyłącznie dzieki MANCHESTER UNITED dostał sie do Realu Madryt, obrzuca Twoj klub takimi tekstami i nie ma szacunku dla samego Sir Alex ? W takim razie nie mamy o czym dyskutować w tym temacie...

- Ciampel - 24-03-2007 14:27

Wojtek - napisałem, za co go szanuję. Oczywiście powodów do zganienia Holendra jest o wiele więcej, przede wszystkim te wymienione przez Ciebie. Kariera Ruuda na OT nie ograniczyła się jednak do hucznego odejścia i kłótni z Fergusonem, a wręcz przeciwnie - lata jego gry w zespole były bardzo owocne i ciężko byłoby zapomnieć te 150 goli (we wcześniejszym poście miałem literówkę).

Owszem, ma to znaczenie, dosyć spore, ale nie powiedziałem, że zyskał moje uznanie scenami odprawianymi przed samym odejściem Wink

- Wojtek3 - 08-04-2007 08:42

Diabły na wypożyczeniu :

Gerard Pique - dobry mecz przeciwko FCB, żółta kartka.
Giuseppe Rossi - gol w 90 min przeciwko Livorno, patrz temat o nim.
Roy Keane - kolejna wygrana Sunderlandu w The Championship i tylko 3 pkt straty do lidera.

Dziś Beckham oraz RVN.

- Ciampel - 22-06-2007 20:45

Keano w swoim pierwszym sezonie pracy na Stadium of Light od razu odniósł wielki sukces, jakim jest awans do Premiership. Przyjazd Roya na Old Trafford, a także nasza wizyta na terenie Irlandczyka z pewnością będzie nieco odmiennym (klimat na trybunach?) widowiskiem. Dużo się mówi ostatnio o rzekomej chrapce Keane'a na posadę szkoleniowca UNITED - jakie stanowisko wy zajmujecie w tej kwestii? Sam traktuję to jako zwykłe plotki, do tego musi się sporo nauczyć i oczywiście nie sądzę, że Fergie zamierza poprzestać na "marnych" 9 tytułach Premiership - jego staż w Manchesterze mógłby dla mnie trwać wiecznie, a skoro to niemożliwe, niech zostanie tak długo, na ile mu zdrowie pozwoli 8)