![]() |
11.11.06 Blackburn Rovers - Manchester United - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: 11.11.06 Blackburn Rovers - Manchester United (/showthread.php?tid=360) |
- Zashi - 12-11-2006 19:40 Manchesterowiec napisał(a):Pejter napisał(a):Nie oglądałem ani nie słuchałem relacji radiowej z tego meczu, bo nie było mnie w domu. Pejter - jesli odpowiesz ze dziewczyna to slaba wymowka. Dziewczyne mozna zmienic...A zreszta mogles z nia ogladac ![]() Co do meczu. Mozna zauwazyc ze druzyne ratuje Saha. Francuz uratowal 3 pkt takze w meczu z Benfica. Czyzby to byl nasz wybawca w niektorych trudnych meczach? - Pejter - 14-11-2006 19:46 Manchesterowiec napisał(a):A cóż moze być tak wazne żeby odpuścić mecz ? Z tego co wiem to ani nie pracujesz ani chyba nic szczególnego nie robisz Fakt, nie pracuję, ani nic w tym stylu, ale tak wypadło, że nie było mnie w domu, ale dostawałem co jakiś czas smsy z "relacją" od Niurka, więc jakieś pojęcie o meczu miałem. Zashi napisał(a):Pejter - jesli odpowiesz ze dziewczyna to slaba wymowka. Dziewczyne mozna zmienic...A zreszta mogles z nia ogladac Nie mam dziewczyny, więc nie piszę, że dziewczyna. Ale tym tekstem, że dziewczynę można zmienić po raz kolejny mnie rozjechałeś... Jesteś tylko rok, czy dwa lata młodszy ode mnie, ale czasami wyskakujesz z takimi tekstami, że szczęka opada :roll: |