![]() |
Jak to się stało, że zosta - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Jak to się stało, że zosta (/showthread.php?tid=386) |
- HUBERT7 - 29-09-2007 19:47 u mnie to zaczęło się jakieś 2 lata temu kiedy z kumplami wybieraliśmy sobie kluby którym będziemy kibicować. najpierw był milan, barca real juve a poźniej stanęło na MAN UTD kiedy w TV spodobał mi sie jakiś gol Giggs'a to sprawdziłęm gdzie on gra i od tmtej pory jest tylko UTD!!! I LOVE UTD!!!!!!!! - N3M3SIS - 20-11-2007 15:26 to może się dołączę w 1999 roku, chyba latem, dostałem ogromną (wtedy) koszulkę MU z napisem Solskjaer... gram w niej do dziś, choć jest ciut za mała - prawdziwy sentyment :wink: byłem chyba wtedy na tyle mały, że nawet nie oglądałem tego finału LM, a właśnie po nim dostałem koszulkę z nazwiskiem naszego bohatera :roll: ; w okresie kiedy miałem satelitę, oglądałem każdy mecz MU w Premiership; pamiętam szczególnie remis z arsenalem 2:2, kiedy to Giggs strzelił bramkę właśnie na 2:2 (szkoda, że nie pamiętam sezonu, ani że to było zwycięstwo); teraz satelity nie mam, więc mogę oglądać tylko poszczególne bramki które wrzucicie, albo mało który mecz w LM... szkoda... - WoLaK - 20-11-2007 16:20 a przez neta nie mozesz ogladac meczow United ? - Ciampel - 20-11-2007 16:48 Wolak napisał(a):a przez neta nie mozesz ogladac meczow United ? Jeszcze kilka lat temu, kiedy doba internetu dopiero zaczynała się rodzić i ludzie z łączem 128 kB/s "wymiatali", oglądanie meczu było rzeczywiście wielką trudnością. Z kolei teraz w modę wchodzą już większe prędkości i osobiście nie wyobrażam sobie weekendu czy wtorku/środy bez potyczki UNITED, w skrajnych wypadkach relacji radiowej. Weszło po prostu w krew ![]() Kod: www.kuszotv.pl Kod: www.myp2p.eu - N3M3SIS - 22-11-2007 15:14 no fakt, kurde, dzięki! tylko już nie off-topujmy, naprawdę dzięki! - kapszti - 08-02-2008 19:18 to i ja się dołączę mój tata bardzo lubił MU od małego i ja się zaraziłem tą miłością - Danny93 - 17-03-2008 23:37 Ja niestety nie pamiętam finału Ligi Mistrzów z 99r.byłem jeszcze za mały i interesowały mnie głównie zabawki.Piłką nożna zainteresowałem się 2 lata później,zresztą w bardzo dziwny sposób,włączyłem TVP 2 i tam leciał jakiś mecz reprezentacji Polski,już chciałem przełączyć na inny kanał aż tu nagle patrzę że w koszulce z orłem na piersi biega jakiś murzyn to mnie bardzo zaintrygowało i zacząłem obserwować jego grę jak i całej reprezentacji Polski tak złapałem bakcyla(tym murzynem był oczywiście Olisadebe).Może przejdę do rzeczy,a więc kiedyś otwieram sobie Tele Tydzień patrzę na Polsacie jakiś mecz Manchester United-Bayer Leverkusen,i uznałem że muszę to obejrzeć,warto dodać że był to pierwszy mecz z udziałem klubów jaki obejrzałem,postanowiłem że będę komuś kibicować w tym spotkaniu,do Szwabów od zawsze czułem jakąś niechęć,po za tym strasznie spodobał mi się przydomek Czerwone Diabły a David Beckham od początku stał się moim ulubionym piłkarzem.W ten właśnie chyba dosyć oryginalny sposób zacząłem kibicować United,dziś nie wyobrażam sobie życie bez Red Devils,Man United to moja pasja,największa i jedyna jak dotąd miłość,zresztą o tym jak bardzo kocham ten klub niech świadczy to że od kilku lat prawie każdego dnia chodzę w czerwonej koszulce United. - Kuba_^^ - 18-03-2008 00:33 Danny93 napisał(a):największa i jedyna jak dotąd odwzajemniona miłość Skąd wiesz, że odwzajemniona? :mrgreen: - Danny93 - 18-03-2008 09:00 Kuba_^^ napisał(a):Skąd wiesz, że odwzajemniona? No fakt,głupio to zdanie wyszło :oops: ale już edytowałem post. - mashutd - 18-03-2008 11:02 ja kibicuje UNITED od 1993 roku kiedy kupiłem pierwszą koszule w biało-niebieskie pionowe pasy - Pat.ManUtd - 24-03-2008 20:54 Jeszcze rok temu nienawidziłem piłki nożnej. Zmieniło się to, gdy pojechałem na mecz Zagłębia Lubin. Zrozumiałem wtedy że moim hobby będzie futbol. Przez pzypadek w telewizji leciał mecz Manchesteru United, i właśnie wtedy pokochałem ten klub. Pozdrawiam 8) - Cioran - 15-04-2008 12:30 W moim przypadku natomiast najwiekszy wplyw mial moj tata. Od zawsze kibicowal Man utd..nawet nie wiem skad mu to sie wzielo ![]() ![]() Mysle ze to byla taki "ostatni gwozdz do trumny" ![]() To w koncu moja pierwsza milosc ![]() - mikis95 - 19-04-2008 10:06 A u mnie sie zaczelo tak ze obejrzalem w sezonie 06/07 mecz fazy grupowej w TVP2 ManUTD-Celtic. Wtedy zaczelo sie od tego ze zaintrygowlay mnie 2 gole celticu i zaczalem kochac ten klub. Gdy jednak odpadli w ktorejs tam fazie wkurzylem sie na nich i... zaczalem sledzic ManUTD ktory doszedl do 1/2 i wteedy, wtedy to sie stalo... przegrali z cienkim Milanem na wyjezdzie 3-0. Ogladalem ten mecz z takim zapalem ale no niestety se mysle. Gdy sie dowiedzialem ze w rewanżu manutd wygralo tylko 3-2 chcialem juz kibicowac BARCELONIE ale se mysle za e kazdy klub to cienias. No i w tym sezonie postawilem na UNITED i jak widac dobrze na tym wyszlem. Jednego mi tylko brakuje... KOSZULKI gdyz mam jakas z sezonu chyba 04/05 i 05/06. Oczywiscie wyjazdową. Teraz mam zamiar kupic sobie z sezonu 06/07 bo sa prawie takie same. A za 30 zł sie oplaca... - Red - 19-04-2008 10:13 jak przeczytalem ten post wyzej to pomyslalem, ze to jakas prowokacja, ale wydaje sie, ze nie ;O :shock: - bela - 19-04-2008 10:35 Proponowałbym usunąć ten post nad Redem :0 - moj pożniej także ![]() Kuba_^^ -> chłopak się wysilił, nic nie będziemy usuwać :lol: |