![]() |
Chelsea Londyn - Manchester United ( 09.05. Stamford Bridge) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Chelsea Londyn - Manchester United ( 09.05. Stamford Bridge) (/showthread.php?tid=436) |
- Pejter - 12-05-2007 16:21 Stojkovic napisał(a):Oglądałem całe spotkanie na sopcast i tam niezawsze widac kto i co robi, nawet jak się obraz powiększy. Ja też oglądałem na Sopcast, program Guandong. U mnie widać wszystko, szczególnie jeśli ci przybliżą :wink: Stojkovic napisał(a):Dla mnie wyglądało to, jak nakładka bo wszedł podeszwa na palce przeciwnika. No tak, wszedł podeszwą, ale podczas wślizgu. Nakładka jednak inaczej wygląda. Stojkovic napisał(a):Na bank faulował Donga. Ok, napisałem, że mogę się mylić, ale faulował na pewno Essien. Stojkovic napisał(a):Zamieszanie i mały ekran... wyglądało jak wytrącona. Ale jednak nie była. Być może w pierwszym momencie tak mogło się wydawać, ale już w powtórkach nawet na małym ekranie nie było wątpliwości. |