![]() |
Wesley Brown - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Wesley Brown (/showthread.php?tid=451) |
- Skull - 20-11-2007 22:37 Ja uważam Browna za dobrego obronce,ale bez przesady. Pamietam że kiedys był bardzo zagubony na boisku,często popełniał proste błedy,był wręcz przeciętniakiem... Przez ostatnie 2 sezony nabrał doswiadczenia i dzisiaj jestem spokojny gdy widze go w wyjsciowym składzie. Wydaje mi sie że narazie jego pozycja nie jest zagrożona bo Gary jeszcze nie jest gotowy,a pozniej? Mam tylko nadzieje że bedzie grał lepszy! - Maro11 - 20-11-2007 23:50 Widac ze Skull słabo sledziłes i sledzisz kariere Wesa , nawywajac go przecietniakiem, ten chłopak ma zasoba 3 bardzo ciezkie kontuzje, wymieniłbym Ci mase spotkan gdzie zagrał kapitalnie lub 1 sezon gdzie był duzo pewniejszy od ferdinanda, jednak jemu kazdy sie boi wspomninac błedy choc ja sam kiedys policzyłem i w 1 sezonie Przez Rio stracilismy ok 10 goli po jego dziecinnych błedach, na szczescie od 2 lat gra tak jak trzeba. Czemu Gary ma zastąpic Wesa? w jakiej formie bedzie gray? stawianie teraz stwierdzen jest bzdura. Wes to był mega talent niestety jego rozwoj zachamowały urazy. - Skull - 20-11-2007 23:58 Maro11 napisał(a):Widac ze Skull słabo sledziłes i sledzisz kariere Wesa Bacznie przyglądałem sie jego karierze i takie jest moje zdanie,tak samo moglibysmy sie klocic w kwesti Rooneya :wink: Maro11 napisał(a):1 sezon gdzie był duzo pewniejszy od ferdinanda Wiesz,często jest tak że forma exploduje, pamietam jeden sezon w ktorym Chadwick czesto sadzał Becksa na ławe,pamietam debiutancki sezon Oshea 8) p.s - mimo wszystko uważam że obecna forma jaką prezentuje Wes jest najwyższa w całej jego karierze. - Maro11 - 21-11-2007 00:03 jakos słabe porownanie Chadwicka do Wesa bo Wes gra w MU a Luk nie łapie sie do podstawowej jedydynastki norwich. I nie był to 1 sezonowy wyskok Wesa. i oco chodzi z rooneyem ![]() - Wojtek3 - 21-11-2007 00:08 Skull napisał(a):Wiesz,często jest tak że forma exploduje, pamietam jeden sezon w ktorym Chadwick czesto sadzał Becksa na ławe,pamietam debiutancki sezon Oshea Tak dla jasnoci Chadwick nie sadzal Becks'a na lawie z powodu formy tylko konfliktu na linii Beckham v Fergie ( a w sumie Victoria 8) ) Wtedy w meczu w Leeds kiedy Becks wrocil z Paryza z jakiegos pokazu mody, wszedl Luke i nawet gola strzelil po asyscie OLE ![]() ![]() Maro11 napisał(a):Czemu Gary ma zastąpic Wesa? w jakiej formie bedzie gray? stawianie teraz stwierdzen jest bzdura. Bo jesli wyzdrowieje i bedzie w formie na pewno posadzi Wes'a, nikt nie mowi, ze z miejsca wskoczy do skladu, to wykluczone. Kwestia czasu. - Seki - 21-11-2007 10:38 Maro11 napisał(a):jednak jemu kazdy sie boi wspomninac błedy choc ja sam kiedys policzyłem i w 1 sezonie Przez Rio stracilismy ok 10 goli po jego dziecinnych błedach, na szczescie od 2 lat gra tak jak trzeba. Jak ja tego dawno nie czytałem ^^ Co do Wes'a, to dla mnie osobiscie jest on swietnym zawodnikiem i darze go ogromną sympatią, nie jest on na pewno zwykłym przecietniakiem, bo potrafi zagrac kapitalnie i nawet ja moge przyznac ze zdarzały sie sytuacje ze grał lepiej od RIO ![]() - Skull - 21-11-2007 16:41 Seki napisał(a):nie jest on na pewno zwykłym przecietniakiem, bo potrafi zagrac kapitalnie Nikt nie mówi że Brown jest przeciętniakiem,kiedys dla mnie był jakeis 3 sezony temu,ale np w obecnym prezentuje wysoką forme i gra jak na zawodowca przystało :wink: Seki napisał(a):nawet ja moge przyznac ze zdarzały sie sytuacje ze grał lepiej od RIO Nic szczególnego,każdy czasem jest w słabszej formie, ja moge przyznac ze było tez tak że Fletcher grał lepiej od Ronaldo :roll: ---------------------- Brown odrzucił propozycje przedłużenia kontraktu! http://www.transfery.info/news-full-5626.html - Grzeho - 08-12-2007 09:56 Skull napisał(a):Brown odrzucił propozycje przedłużenia kontraktu! Co gorsze, jak jest napisane w tamtym newsie, Ferguson powiedzial, ze nie maja zamiaru zmieniac oferty kontraktu. Fergie dopuscil rowniez mozliwosc stracenia Wes'a w zimie. Mam nadzieje, ze to tylko plotki. - ziomo - 08-12-2007 10:22 Nie chciałbym,żeby Wesley odszedł od nas.Brown jest dobrym,solidnym obrońcą,który skutecznie gra w ofensywie i defensywie.Jak odejdzie to nie będzie następcy dla Gary'ego który za rok dwa zawiesi buty na kołku.Simpsona nie liczę,bo jest on jeszcze za młody by od razu grać większość meczy w pierwszej jedenastce.A o następce dla Wesa będzie trudno. - KanT - 08-12-2007 11:01 Oby ta historia okazała sie jakimś wielkim nieporozumieniem, bo odejście Wesleya to wielkie osłabienie. Nie wyobrażam sobie go w innym klubie. Te jego ostre wejścia w rywala, twarda gra. Ehhhh.... Jeśli jednak sprawa rozstrzygnie się jak sugerują na serwisach internetowych, to oczywiste jest, iż Fergie już szuka następcy. Hutton? To musi być ktoś z jajami, bo nie chcę nawet widzieć na tej pozycji piłkarza bazującego głównie na technice. - Pejter - 08-12-2007 11:03 ziomo napisał(a):Simpsona nie liczę,bo jest on jeszcze za młody by od razu grać większość meczy w pierwszej jedenastce. No jasne, Simpson dopiero za 10 lat będzie mógł grać w pierwszej jedenastce... Grzeho napisał(a):Co gorsze, jak jest napisane w tamtym newsie, Ferguson powiedzial, ze nie maja zamiaru zmieniac oferty kontraktu. Trochę wyjaśnień: Brown (czy też jego agent) odrzucił pierwszą ofertę. Manchester zaproponował mu drugą i jeśli tą odrzuci to więcej nie zamierza proponować. Take it easy. Podpisze nowy kontrakt. - Skull - 08-12-2007 12:14 KanT napisał(a):Jeśli jednak sprawa rozstrzygnie się jak sugerują na serwisach internetowych, to oczywiste jest, iż Fergie już szuka następcy Coś mi mówi że Sagnol który bardzo chętnie do nas dołączy... Nieeee :x Brown musi zostac,ale gdyby juz naprawde zdecydowal sie odejsc to trzeba grac Simpsonem. - Grzeho - 08-12-2007 12:15 Cytat:Take it easy. Podpisze nowy kontrakt. Tez jestem tego zdania :wink: Brown jest naszym wychowankiem, poza tym zna swoje miejsce w szeregu. - Kuba_^^ - 08-12-2007 12:41 Nie wyobrażam sobie odejścia Browna z klubu, mocny punkt prawej obrony, ostatnio gra bardzo dobrze i godnie zastępuje Neville'a na prawej flance. Na razie jestem spokojny, choć nie powiem, że te pierwsze informacje są troszkę niepokojące. Wes jest wychowankiem i mam nadzieję, że skończy karierę w tym samym klubie, w którym ją zaczął ![]() - ziomo - 08-12-2007 12:57 Pejter napisał(a):No jasne, Simpson dopiero za 10 lat będzie mógł grać w pierwszej jedenastce... Czy ja napisałem że za 10 lat? :|. Źle zrozumiałeś moją wypowiedź.Chodziło mi o to,że dla Simpsona byłoby to wielkie zaskoczenie i możliwe,że nie poradził by Sobie z presją. :wink:. |