![]() |
Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Moto GP/Superbike/Formuła 1 (/showthread.php?tid=50) |
Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Anirin - 24-03-2008 00:22 Wiewior napisał(a):CZY SĄ TU JACYŚ LUDZIE SYMPATYZUJĄCY ZESPOŁOWI MCLAREN MERCEDES :cry: Ja lubię Ferrari miśku. :* I też się śmiałem nieźle jak Hamiltona tankowali 20 sekund. Nienawidzę go. ![]() ![]() ![]() PS. Tak ostatnio zauważyłem, że Finowie to bardzo smutny naród. Nikt się tam nie uśmiecha. Ani Raikkonen, ani Ahonen... A i tak ich wszyscy lubią. :| Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - radzio - 25-03-2008 00:17 Ja tam kibicuję tylko Kubicy - patriotyczne podejście, a tak to mi zwisa kto wygra ![]() Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Tomassen - 25-03-2008 12:06 Ja również Kubicy, lecz podobnie jak kolega Anirinek nie sympatyzuję z Hamiltonem. I McLarenem tez nie specjalnie ![]() Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - sebos_krk - 25-03-2008 12:18 Ja już tak się interesuję Formułą jak to było za czasów mojego idola Michaela Schumachera- jeszcze od czasów jazdy w Benettonie. Teraz mam trochę mniej czasu na oglądanie każdego wyścigu. Oczywiście jestem za Robertem, w końcu krakowianinem i wreszcie polskim sportowcem, który osiągnął sukcesy w sporcie na skalę światową, a nie w jakiś innych podrzędnych zawodach typu skoki itp. Ma Kubica przyszłość, choć jego zespół sporo odstaje od Ferrari oraz Mclarena. Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Miko - 25-03-2008 12:19 Kibicuje Kubicy i Giancarlo Fisichelli. Pogromca napisał(a):A ja lubię Renault i AlonsoTakże lubię Renault, Alonso troszkę mniej ;)Natomiast nie lubię Ferrari. Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - McLaren - 01-04-2008 08:36 Cytat:CZY SĄ TU JACYŚ LUDZIE SYMPATYZUJĄCY ZESPOŁOWI MCLAREN MERCEDES :cry: Ekhm... ekhm... Sympatyzuję z McLarenem ze 3 lata dłużej niż z United. Ulubiony kierowca aktualnie w F1? Lewis Hamilton, przyszły minimum ośmiokrotny mistrz świata, bijący rekord tytułów Michaela Schumachera. <niesforny> Jeśli kogoś bawią pitstopy trwające 19 sekund w związku z problemami to gratuluję poczucia humoru. ![]() Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Miko - 01-04-2008 20:23 McLaren napisał(a):Jeśli kogoś bawią pitstopy trwające 19 sekund w związku z problemami to gratuluję poczucia humoru. Kibicuję Robertowi Kubicy ![]() ![]() Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Futbolowa - 04-04-2008 11:35 McLaren napisał(a):Jeśli kogoś bawią pitstopy trwające 19 sekund w związku z problemami to gratuluję poczucia humoru.A tam, to to jeszcze nic. Znam ludzi, których w żużlu interesują wyłącznie wypadki... Debilizm do kwadratu. Ja sympatyzuję z McLarenem już kilkanaście lat ['96 lub '97 rok], ale obecnie nie ma tam zawodnika, za którego mogłabym ściskać kciuki. Najpierw miałam tam Coultarda, potem Kimiego, a teraz null. Pozostaje mi więc kibicowanie poszczególnym zawodnikom, a nie teamom. Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Angelito - 04-04-2008 19:40 Futbolowa napisał(a):Ja sympatyzuję z McLarenem już kilkanaście lat ['96 lub '97 rok] A ja byłem przekonany ,że tym ... no ... tym na F pff :mrgreen: Dziś odbyły się dwa treningi ... obejrzałem ten 2 ... wszyscy czekali do ostatnich minut bo wtedy dopiero zaczęli wykręcać konkret czasy. Robciu tak między 9-12 miejscem aż przygrzał ile fabryka dała i wytargał 5 miejsce zaraz za McLarenami <jupi> bo wygrały znowu te dwa czerwone :/ Hamilton może i by wygrał :oops: tylko tak nim poszarpało jakiś poślizg ... trzymał chyba już na full hamulec ale wylądował na oponach 8-) (porządkowi jak spieprzali a paru ich tam było) ... powinien być jakiś zakaz stania za tymi oponami bo kiedyś to sie źle skończy dla tych ziomblów Pozdrawiam Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Sylvinha - 05-04-2008 13:16 KOCHANI - Robert startuje jutro z pierwszego miejsca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Hurra!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Adisan - 05-04-2008 13:21 Nieważne jak startuje, ważne jak skończy. Ale zapowiada się niezwykle ciekawie i może, kto wie... Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - MU_fan - 05-04-2008 13:31 A ja w Roberta gorącą wierzę...Myślę, że podium bez problemu osiągnie, a może i jutro usłyszymy Mazurka... Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Anirin - 05-04-2008 14:16 No i Pole Position dla Roberta. ![]() ![]() Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - bartez - 05-04-2008 14:23 Wielką sztuką dopiero będzie ukończenie wyścigu na 1 pozycji. Nareszcie cieszy mnie fakt że Robert jest o tyle lepszy od Heidfelda ![]() Re: Moto GP/Superbike/Formuła 1 - Tomassen - 05-04-2008 14:41 O której się zaczyna? ![]() |