![]() |
Oceń osobę powyżej - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Oceń osobę powyżej (/showthread.php?tid=52) |
Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 29-01-2008 18:57 MattMan, Najpierw oceń osobę wyżej ![]() Oceniajcie Anirina. Re: Oceń osobę powyżej - MattMan - 29-01-2008 19:09 Anirin. Nick: Nie mówi mi niczego ![]() Avatar: Hmm... nie moja bajka, ale jest w porządku ![]() Nie mieliśmy wielu okazji pogadać, chyba że wiązało się to z pracą na redlogu ![]() ![]() Znawca filmowy, czy może mi się wydaje? ![]() Peace. :* Re: Oceń osobę powyżej - ring0 - 29-01-2008 19:45 MattMan, av - znany mi, taki szmagel miał go na forum pewnej strony ![]() nick - ![]() user - Nie znam go za długo, do niedawna był dla mnie jedynie współredaktorem na redlogu, ale na forum widać udzielił mu się nasz homoseksualny styl ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - McLaren - 29-01-2008 19:48 ring0 av - Chester, ładny i schludny. nick - nie wiem skąd, ale zrobił się taki "elo, elo" z tym "0" na końcu. ![]() user - jeden z moich ulubionych na redlogu, czasami zdarza nam się trochę pogadać, ostatnio częściej niż kiedyś. Maniak LP, da się to po nim odczuć, choć muzyka tego zespołu również trafia do mnie i bardzo ją lubię. Jednak nie katuję się nią w takim stopniu jak ten uroczy młodzieniec. ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Minh - 29-01-2008 19:57 McLaren Av- normalny, schludny. Nick- prawie jak McClaren ![]() User- bardzo pozytywna postać w moim odczuciu. Pisze fajne, długie posty, które dużo wnoszą do dyskusji. Ma wiedzę o piłce. Czegoż chcieć więcej? :> Obiecuję poprawę Ringusiu :* Przepraszam McC.. ups. McLaren. ![]() Re: Oceń osobę powyżej - MattMan - 29-01-2008 20:20 Rzeczywiście homosexualny styl jest tutaj niezbędny. Bez niego nie byłoby mnie tutaj :mrgreen: Minh Przyznam szczerze, że nigdy nie spotkałem się z tą osobą, ale oczywiście nic nie stoi na drodze, by to zmienić. ![]() Avatar? Mnie się podoba, możę dlatego, że lubię Norwega :twisted: Re: Oceń osobę powyżej - Pcheła - 29-01-2008 21:28 Nick: zwykły ![]() Av: taki sobie ![]() User: nie znam, więc nie będę się wypowiadał na przyszłość się może trochę wysil, skoro nie znasz to może poznaj i dopiero oceń? muszeq Re: Oceń osobę powyżej - Freds - 29-01-2008 21:39 Pcheła Nick - nie wiem czy to ta Pcheła czy ten Pcheł(a) czy może to Pcheła Av - stand up! tylko ten napis niżej nie wyraźny :oops: , ktoś się na murawie rozwala ![]() User - nie kojarze, więc nie będę się wypowiadał. hihi po tym opisie już wiem, że nie lubi zbytnio się wysilać, napisał tylko jednego posta związanego z United, może 2 nie jestem pewnien, ale nie więcej. Re: Oceń osobę powyżej - pimpek - 29-01-2008 21:49 Freds Nick - Całkiem fajny. Pamiętam jak na pewnym forum (nie będę zdradzał nazwy, żeby reklamy nie robić :mrgreen ![]() ![]() Av - Czasem i zwykłe fotki mają coś w sobie, że nie trzeba ich upiększać. User - Sympatyczny, da się lubić. Dość ciekawe posty skrobie, które chętnie czytam. ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Minh - 29-01-2008 21:55 Pimpacyyyy :* Nick- mówisz pimpek i wszystko jasne 8-) Av - :o User- ulubieniec mój. :* Tylko nie wiem co się z nim stało na moim gg. Ale człowiek z zajebistym poczuciem humoru. Bardzo pomocny, jak czegoś potrzebowałem nigdy nie odmówił. Tylko, żeby się rozpisał trochę i będzie gites. ![]() Pozdrawiam. :* Re: Oceń osobę powyżej - Tomassen - 29-01-2008 21:55 Obywatele, towarzysze, itp.: OGŁOSZENIE: Następnym razem komentarze do postów zamieszczanych w tym temacie proszę umieszczać w temacie Forumowicze o forumowiczach. Zacytować fragment posta, a potem odnieść się do niego. Btw. oceniać teraz Minha ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Griever - 31-01-2008 18:52 Minh Nick- świetny Av - przeciętny, malo oryginalny jakis. User- Wydaje sie byc bardzo pozytywna osoba, nie mam nic do zarzucenia, nietrudno wyroznic sposrod tlumu ze wzgledu na azjatycką urodę ![]() ![]() ![]() Re: Oceń osobę powyżej - Tomassen - 31-01-2008 19:11 Griever nick: wpada w ucho, kojarzy mi się z metalem ![]() avatar: ładny, podoba mi się, chociaż do końca nie widać, co przedstawia user: gość pisze naprawdę dobre posty, potrafi się konstruktywnie wypowiedzieć na różne tematy i nawiązać dyskusję. Plus ![]() Re: Oceń osobę powyżej - MU_fan - 31-01-2008 20:28 Tomassen nick - czytałem kiedyś jego historię, jest inna niż się można było spodziewać, ogólnie ok av - do niedawna miał taką fajną łapę, jaką niegdyś nosiłem na moim identyfikatorze zasłaniając moje piękne zdjęcie, aż do momentu zagubienia jej, ogólnie ok user - niegdyś redaktor DP...parę razy pisałem z nim na gg, odniosłem pozytywne wrażenie, poliglota, fan twórczości Tolkiena i muzyki reggae, ogólnie na plus 8-) Re: Oceń osobę powyżej - Czaplak - 31-01-2008 23:32 MU_fan Nick - po prostu kibic ![]() Av - Bywały lepsze wg. mnie, ale taką koszulkę muszę sobie sprawić 8-) user - Znamy się dość długo, nawet 1 rozmowę pamiętam, a ten twój stary avek z dp wtedy hehe ![]() |