![]() |
Piłkarzyki - DRAFT - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: Piłkarzyki - DRAFT (/showthread.php?tid=564) |
Re: Piłkarzyki - DRAFT - Duras - 26-08-2008 19:57 Czwartek po 20 Re: Piłkarzyki - DRAFT - Lucas - 26-08-2008 20:08 Skoro jest jest 23 to ja będę 24. W końcu ostatni będą pierwszymi! Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 26-08-2008 20:46 radzio napisał(a):Czwartek 28 sierpnia po godzinie 19 W tych dniach do godziny 20 będę dostępny, późniejsze godziny nie wchodzą w grę, to ostatnie dni wakacji więc nie mam zamiaru spędzać wieczorów w domu ![]() A nie można po prostu zrobić tak że od jutra zaczynamy wybierać? Radziu ogłaszasz że wybieramy zawodników od dnia np 27 do 29 do godziny 24:00 i tyle? Każdy już wie który wybiera, wybierała ten co jest pierwszy, później ten co jest drugi itd. Nie można tego tak zrobić? Re: Piłkarzyki - DRAFT - radzio - 26-08-2008 20:50 Foster26 napisał(a):W tych dniach do godziny 20 będę dostępny, późniejsze godziny nie wchodzą w grę, to ostatnie dni wakacji więc nie mam zamiaru spędzać wieczorów w domuWeź mnie nie denerwuj ;-) to się przekłada spotkanie i się pierw wybiera zawodników bo to nie po to się zapisywałeś, żeby teraz mówić "sorry ale nie będę spędzać wieczoru w domu" Foster26 napisał(a):A nie można po prostu zrobić tak że od jutra zaczynamy wybierać? Radziu ogłaszasz że wybieramy zawodników od dnia np 27 do 29 do godziny 24:00 i tyle? Każdy już wie który wybiera, wybierała ten co jest pierwszy, później ten co jest drugi itd. Nie można tego tak zrobić? Nie można bo każdy w swojej kolejce ma do wybrania 1 zawodnika = trzeba to zrobić na jak wszyscy są online i w jednym miejscu. Więc wybierajcie albo czwartek albo piatek po 19 (pisałem wyraźnie po 19 a nie po 18 - niektórzy chyba nie doczytali) A jak ktoś ma jakieś spotkanie ze znajomymi - to niech je przełoży o godzinę - dwie bo DRAFTA zrobić musimy, a jak nie teraz to kurwa kiedy :|? Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 26-08-2008 20:59 Radziu sorry ale jednak dla mnie spotkanie jest ważniejsze niż piłkarzyki. A poza tym te spotkania już były wcześniej ustalane. Jedyna opcja jaka wchodzi w grę to w czwartek od 19 do 20:30 góra... więcej niż 1,5h nam to chyba nie zajmie co? Re: Piłkarzyki - DRAFT - Minh - 26-08-2008 21:14 Masz swoje priorytety - szanuję to. Twoja strata. Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 26-08-2008 21:36 Ej ludzie ale to ustalcie coś do jutra ok? Żebym wiedział kiedy to będzie czy czwartek czy piątek? Bo co z tego ze ja przełożę czwartkowe spotkanie o tą godzinę czy pół jak wy mi powiecie że wybieramy w piątek ( zrobię wyjątek tym razem) Choć moim zdaniem piątek odpada ponieważ United gra o superpuchar europy z Zenitem, mecz jest o 20-45 i niektórzy z pewnością nie będą w wyznaczonym wyżej terminie na forum, ponieważ np. udadzą się do znajomego na mecz ![]() Re: Piłkarzyki - DRAFT - Minh - 26-08-2008 21:39 Foster26 napisał(a):Choć moim zdaniem piątek odpada ponieważ United gra o superpuchar europy z Zenitem, mecz jest o 20-45 i niektórzy z pewnością nie będą w wyznaczonym wyżej terminie na forum, ponieważ np. udadzą się do znajomego na mecz Good point. No to myślę, że czwartek o 21? Pasuje wszystkim? Re: Piłkarzyki - DRAFT - sebos_krk - 26-08-2008 21:58 Zdecydowani to wy jesteście prawie jak w polskim sejmie <cwaniak> Re: Piłkarzyki - DRAFT - Foster - 27-08-2008 05:00 Minh napisał(a):No to myślę, że czwartek o 21? Pasuje wszystkim? Przecież kurna wyraźnie napisałem że od 19 do 20:30 góra do 21 w czwartek. Czy komuś ten termin nie odpowiada? Pisać byle szybko ![]() Re: Piłkarzyki - DRAFT - radzio - 27-08-2008 07:13 Foster26 napisał(a):Radziu sorry ale jednak dla mnie spotkanie jest ważniejsze niż piłkarzyki. A poza tym te spotkania już były wcześniej ustalane. Foster, ale DRAFT do piłkarzyków jest raz w roku, a znajomych możesz spotkać kiedy tylko chcesz... I 23 osoby nie będą się dostosowywać do 1 osoby tylko dlatego, że tej brakuje asertywności, aby znajomym powiedzieć, że niestety przyjdzie trochę później... W takim razie pozostaje czwartek (bo w piątek mecz z Zenitem), po godzinie 19... teraz o której dokładnie ;D i niech każdy pokażę trochę dobrej woli bo inaczej to tego drafta nigdy nie zaczniemy ergo gry w piłkarzyki... Foster26 napisał(a):Przecież kurna wyraźnie napisałem że od 19 do 20:30 góra do 21 w czwartek. Czy komuś ten termin nie odpowiada? Pisać byle szybkoJak już pisałem, 23 osoby nie będą się dostosowywać do jednej osoby.... Zrozum, że znajomi zrozumieją, że mogło Ci coś wypaść ;-) przecież się nie potną z tego powodu. A piątek możesz z nimi iść do pubu na mecz United ^^ Dobra więc czwartek: godziny do wyboru: 19 20 21 22 Ja optuję za godziną 20 bądź 21 :> Re: Piłkarzyki - DRAFT - Mata - 27-08-2008 07:24 Ja jestem za czwartkiem godz. 19:00. Re: Piłkarzyki - DRAFT - maju - 27-08-2008 07:44 czwartek 19.00 Re: Piłkarzyki - DRAFT - Duras - 27-08-2008 08:02 Czwartek 19 i niech już się nikt nie wyłamuje :/ Re: Piłkarzyki - DRAFT - Aenain - 27-08-2008 09:16 no to czwartek 19 |