![]() |
Typer - komentarze, porady - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Typer (/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Typer - komentarze, porady (/showthread.php?tid=565) |
Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 10-03-2009 20:48 Wybaczcie Panowie, naprawdę. Byłem wczoraj i kilka dni temu pewien, że wszystko jest zrobione, jak zawsze. Obiecuję w przyszłości się odwdzięczyć. Re: Typer - komentarze, porady - Carlito - 10-03-2009 20:50 Lucas napisał(a):Obiecuję w przyszłości się odwdzięczyć. Dostaniemy kilka punktów premii? <niesforny> Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 12-04-2009 19:30 Gdyby ktoś pytał dlaczego w następnej kolejce jest mecz Wigan vs Manchester United już śpieszę z wyjaśnieniem. W przyszłej kolejce gramy z Portsmouth i jest to zaległy mecz z 27. kolejki. Natomiast rzeczywisty mecz 33. kolejki z Wigan zagramy dopiero 13 maja. Myślę, że jest to w miarę zrozumiałe. Przypominam też o kolejnej kolejce FA Cup, tym razem już półfinały. Re: Typer - komentarze, porady - Miko - 05-05-2009 22:24 Lucas, Podlicz kolejkę z Premier League ![]() Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 05-05-2009 22:34 Wszystko jest zawsze na bieżąco podliczone, tylko czekam zawsze na wszystkie mecze z danej kolejki. A wczoraj mi się nie chciało. Re: Typer - komentarze, porady - Miko - 05-05-2009 22:35 Tyko tak napisałem, przecież widać, że typer dobrze prowadzony. ![]() Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 24-05-2009 18:37 Chciałbym ogłosić, iż w kategorii Premiership wygrywa Luman! Z przewagą jedynie 2 punktów, ale z kosmiczną liczbą - 50Bezpośrednich Trafień! Wielkie gratulację za wytrwałość i konsekwencję w typowaniu. Cieszę się, że chociaż kilka osób ambitnie typowało wyniki i dzielnie walczyło o miejsca. Radzio nagrodzi pewnie jakoś, a w przyszłym sezonie mam nadzieję na mini rewolucję. Re: Typer - komentarze, porady - Luman - 24-05-2009 21:11 Lucas napisał(a):Chciałbym ogłosić, iż w kategorii Premiership wygrywa Luman! Z przewagą jedynie 2 punktów, ale z kosmiczną liczbą - 50Bezpośrednich Trafień! Wielkie gratulację za wytrwałość i konsekwencję w typowaniu. Cieszę się, że chociaż kilka osób ambitnie typowało wyniki i dzielnie walczyło o miejsca. Radzio nagrodzi pewnie jakoś, a w przyszłym sezonie mam nadzieję na mini rewolucję. Starałem się jak mogłem no i się udało ![]() ![]() ![]() No i trzeba było konsekwentnie typować bo bez tego nie miałbym żadnych szans ![]() A co do ewentualnych nagród...będą miłym dodatkiem do super zabawy przy typerze ![]() POZDRO FOR ALL!!! Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 28-05-2009 18:43 Za nami kolejne rozgrywki, a mianowicie Champions League. Wymik finału każdy zna i chyba nie warto go przypominać. Natomiast naszym mistrzem typowania zostaje (i tutaj ogromna niespodzianka)... Luman! Cóż za niespodzianka! Niesamowita przewaga 9 punktów pozwoliła mu po raz kolejny zwyciężyć w tegorocznych rozgrywkach. Gratulację! Re: Typer - komentarze, porady - Luman - 28-05-2009 19:06 Dzięki Lucas dzięki! ![]() W końcu Bydgoszcz rządzi ![]() ![]() Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 28-05-2009 19:24 Ciiii, bo się wyda ![]() Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 31-05-2009 09:58 Ogłaszam zakończenie Typera w tym sezonie. Najlepszym z najlepszych został Luman, któremu serdecznie gratuluję! Re: Typer - komentarze, porady - Luman - 31-05-2009 13:08 Dzięki Dzięki nie spodziewałem się w ogóle ![]() I co i już po wszystkiemu? ![]() Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 31-05-2009 13:13 Szykuj się na obronę tytułu w przyszłym sezonie 8-). Re: Typer - komentarze, porady - Miko - 31-05-2009 13:27 W przyszłym roku liczę na pudło i na uruchomienia przypomnień TYPERA. |