Redcafe.pl - Manchester United Forum
Typer - komentarze, porady - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Typer (/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: Typer - komentarze, porady (/showthread.php?tid=565)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 10-03-2009 20:48

Wybaczcie Panowie, naprawdę. Byłem wczoraj i kilka dni temu pewien, że wszystko jest zrobione, jak zawsze. Obiecuję w przyszłości się odwdzięczyć.

Re: Typer - komentarze, porady - Carlito - 10-03-2009 20:50

Lucas napisał(a):Obiecuję w przyszłości się odwdzięczyć.

Dostaniemy kilka punktów premii? <niesforny>

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 12-04-2009 19:30

Gdyby ktoś pytał dlaczego w następnej kolejce jest mecz Wigan vs Manchester United już śpieszę z wyjaśnieniem. W przyszłej kolejce gramy z Portsmouth i jest to zaległy mecz z 27. kolejki. Natomiast rzeczywisty mecz 33. kolejki z Wigan zagramy dopiero 13 maja. Myślę, że jest to w miarę zrozumiałe.

Przypominam też o kolejnej kolejce FA Cup, tym razem już półfinały.

Re: Typer - komentarze, porady - Miko - 05-05-2009 22:24

Lucas, Podlicz kolejkę z Premier League Wink

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 05-05-2009 22:34

Wszystko jest zawsze na bieżąco podliczone, tylko czekam zawsze na wszystkie mecze z danej kolejki. A wczoraj mi się nie chciało.

Re: Typer - komentarze, porady - Miko - 05-05-2009 22:35

Tyko tak napisałem, przecież widać, że typer dobrze prowadzony. Wink

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 24-05-2009 18:37

Chciałbym ogłosić, iż w kategorii Premiership wygrywa Luman! Z przewagą jedynie 2 punktów, ale z kosmiczną liczbą - 50Bezpośrednich Trafień! Wielkie gratulację za wytrwałość i konsekwencję w typowaniu. Cieszę się, że chociaż kilka osób ambitnie typowało wyniki i dzielnie walczyło o miejsca. Radzio nagrodzi pewnie jakoś, a w przyszłym sezonie mam nadzieję na mini rewolucję.

Re: Typer - komentarze, porady - Luman - 24-05-2009 21:11

Lucas napisał(a):Chciałbym ogłosić, iż w kategorii Premiership wygrywa Luman! Z przewagą jedynie 2 punktów, ale z kosmiczną liczbą - 50Bezpośrednich Trafień! Wielkie gratulację za wytrwałość i konsekwencję w typowaniu. Cieszę się, że chociaż kilka osób ambitnie typowało wyniki i dzielnie walczyło o miejsca. Radzio nagrodzi pewnie jakoś, a w przyszłym sezonie mam nadzieję na mini rewolucję.

Starałem się jak mogłem no i się udałoSmile chociaż łatwo nie było o czym świadczą tylko te 2 pkt przewagiSmile a co do 50 bezbłędnych trafień...sam jestem zdziwiony że tak dobrze poszłoSmile
No i trzeba było konsekwentnie typować bo bez tego nie miałbym żadnych szansSmile
A co do ewentualnych nagród...będą miłym dodatkiem do super zabawy przy typerzeSmile
POZDRO FOR ALL!!!

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 28-05-2009 18:43

Za nami kolejne rozgrywki, a mianowicie Champions League. Wymik finału każdy zna i chyba nie warto go przypominać. Natomiast naszym mistrzem typowania zostaje (i tutaj ogromna niespodzianka)... Luman! Cóż za niespodzianka! Niesamowita przewaga 9 punktów pozwoliła mu po raz kolejny zwyciężyć w tegorocznych rozgrywkach. Gratulację!

Re: Typer - komentarze, porady - Luman - 28-05-2009 19:06

Dzięki Lucas dzięki!Smile
W końcu Bydgoszcz rządzi TongueBig Grin

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 28-05-2009 19:24

Ciiii, bo się wyda Tongue

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 31-05-2009 09:58

Ogłaszam zakończenie Typera w tym sezonie. Najlepszym z najlepszych został Luman, któremu serdecznie gratuluję!

Re: Typer - komentarze, porady - Luman - 31-05-2009 13:08

Dzięki Dzięki nie spodziewałem się w ogóle Big Grin <cwaniak> :shock:
I co i już po wszystkiemu? Big Grin

Re: Typer - komentarze, porady - Lucas - 31-05-2009 13:13

Szykuj się na obronę tytułu w przyszłym sezonie 8-).

Re: Typer - komentarze, porady - Miko - 31-05-2009 13:27

W przyszłym roku liczę na pudło i na uruchomienia przypomnień TYPERA.