Redcafe.pl - Manchester United Forum
Studenckie pogaduchy... - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Studenckie pogaduchy... (/showthread.php?tid=58)

Strony: 1 2 3

Re: Studenckie pogaduchy... - NiLok - 16-03-2008 14:14

vtg87 napisał(a):Ogólnie: im dłużej jestem na tym kierunku, tym bardziej olewam to, jaki stres mnie czeka, mniej w ogóle obchodzi mnie wszystko, co będzie. Kazdy kolejny semestr ciężki i w myśl "co mnie nie zabije, to mnie wzmocni" idę dalej - najwyżej mnie wypieprzą.

no fajnie, w sumie świat się nie zawali, jak Cię wywalą. ale co mają powiedzieć faceci? WKU momentalnie na nas siada, jak tylko dowiedzą się, że już nie jesteśmy studentami... :/ poza tym, co ja bym mógł innego studiować niż dziennikarstwo sportowe? Big Grin nie wyobrażam sobie innego kierunku...

Re: Studenckie pogaduchy... - yarson - 16-03-2008 18:29

ale niestety nie zawsze można studiować to co się chce Tongue

Re: Studenckie pogaduchy... - Lukas - 14-04-2008 19:05

Ja na szczęście studiuję to co chcę- finanse i rachunkowość 8-) Aczkolwiek nie wszystkie przedmioty mi się podobają a na dodatek nie chce w ogóle siąść do tej nauki, a tu zaliczenia i inne takie tam wymyślają :cry: Szczególnie z rachunkowości finansowej gość jest taki "nie teges".
Jakoś nie mam motywacji - to chyba ta wiosna tak człowieka działa :roll: Jeszcze człowiek się gdzieś po drodze zakocha i całkiem głowę straci Wink

Re: Studenckie pogaduchy... - mucha - 20-08-2008 16:06

Jest temat Szkoła/Studia, więc nie widzę sensu dodatkowego tematu. W tamtym studenci też mogą pogadać Smile