Diabły na wypożyczeniach - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Diabły na wypożyczeniach (/showthread.php?tid=76) |
Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 30-07-2009 18:58 Sorry, dopiero teraz zobaczyłem ;D Cytat:Michał, jak tam wyglądają jego szanse na lepsze jutro w United? Kolejny Simpson i Bardsley? W tych pojedynczych meczach co go widziałem, to nie zachwycał, strasznie spięty się wydawałWszystko w temacie Richiego się wyjaśniło. Szkoda, że nas opuścił, bo jak napisałem w innym temacie - to prawdopodobnie najlepszy gracz rezerw na przestrzeni ostatnich dwóch sezonów. Cytat:I tak przy okazji, co z Simpsonem?Niestety, ale wypożyczenie do Rovers ewidentnie mu nie posłużyło. Zaczął tam dobrze, ale po jednym, dwóch słabszych występach stracił pewność siebie, której chyba do dzisiaj nie odzyskał. Tak to nieraz jest - pamiętam, że z Tweetym było podobnie. W każdym razie ostatnio grywa w rezerwach i tam też nie prezentuje się wyśmienicie. Większe szanse mają chyba Gray, czy wcześniej wspomniany De Laet, który miał fatalne początki, ale ostatnio wyrasta na klasowego obrońcę. Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 30-07-2009 19:07 michal85 napisał(a):Większe szanse mają chyba GrayTen Gray co kiedyś grał na prawej pomocy? Chyba dwa lata temu w sparingach go Ferguson próbował. O ile to ten sam Gray, tamten się chyba Dave nazywał. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 30-07-2009 19:29 matys napisał(a):Dokładnie ten sam. Tamten sezon spędził w Plymouth i spisywał się według zapewnień oglądających mecze tamtejszej drużyny całkiem dobrze. Podobno to pracowity, inteligentny facet, więc może coś z niego będzie. Szczerze powiedziawszy nie daje mu wielkich szans na przebicie się do pierwszej drużyny, bo do młodzieniaszków przecież nie należy, ale wydaje mi się, że może być całkiem solidnym zawodnikiem.michal85 napisał(a):Większe szanse mają chyba GrayTen Gray co kiedyś grał na prawej pomocy? Chyba dwa lata temu w sparingach go Ferguson próbował. O ile to ten sam Gray, tamten się chyba Dave nazywał. Re: Diabły na wypożyczeniach - Sportoviec - 02-08-2009 12:14 No więc w tym okienku został wypożyczony Possebon, na początku Lipca do Sportingu Braga. To mnie cieszy, ponieważ jest młody niech się ogrywa, bo nie ma żadnych szans na miejsce w Napadzie Manchesteru. W Portugalii sobie pogra, potem może będzie w lepszej dyspozycji i się wtedy zobaczy co dalej. Re: Diabły na wypożyczeniach - Best - 02-08-2009 12:20 Tak, to prawda w Man Utd w pierwszym zespole nie ma szans na grę Dobrze, że go wypożyczyliśmy, może jak wróci to już będzie ograny i będzie pomagał Czerwonym Diabłom. Ja myślę, że moglibyśmy wypożyczyć też Welbecka bo on też raczej grał nie będzie, a tak to by się ograł w jakimś słabszym zespole Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 02-08-2009 12:26 Sportoviec napisał(a):nie ma żadnych szans na miejsce w Napadzie Manchesteru. Co ma Possebon wspólnego z naszym atakiem? Re: Diabły na wypożyczeniach - Sportoviec - 02-08-2009 12:31 matys napisał(a):Co ma Possebon wspólnego z naszym atakiem? Przejęzyczenie - Nie ma szans na grę w Pomocy. Re: Diabły na wypożyczeniach - Lasq - 02-08-2009 13:56 Best napisał(a):Ja myślę, że moglibyśmy wypożyczyć też Welbecka bo on też raczej grał nie będzie, a tak to by się ograł w jakimś słabszym zespole Eee? To niby kto ma grać jak nie on? W zeszłym sezonie zagrał niemało, w tym zagra pewnie sporo więcej. Macheda i Welbeck to obecnie nasi napastnicy nr 4. A wypożyczenie to nie zawsze jest dobra sprawa dla zawodnika. Re: Diabły na wypożyczeniach - matys - 14-08-2009 12:40 Cytat:Newcastle United have completed the signing of defender Danny Simpson on loan from Manchester United. Simpson moves to Magpies 22 lata, kolejne wypożyczenie, tym razem do Coca Coli i ani ciutke bliżej pierwszego składu w Uniteda, a wręcz przeciwnie. Re: Diabły na wypożyczeniach - Szymcio - 14-08-2009 15:46 No to ja daję głowę, że Danny żegna się z Old Trafford. Mamy przecież Rafaela, Fabio, Browna i de Leata. Poza tym, Simpson ma już 22 lata, więc raczej nie mamy co czekać na nagłą eksplozję jego talentu. Zresztą, jakoś nigdy mnie nie przekonywał. W Manchesterze dostał kilka szans i z reguły - o ile w ataku spisywał się zacnie, to w defensywie już tak sobie. W Blackburn jakoś również nie zachwycał. Pamiętam, jak kiedyś Arszawin go objechał i strzelił gola. Cóż. Powodzenia w nowym klubie Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 14-08-2009 16:09 Simmo wyglądał bardzo dobrze w Sunderlandzie. Później miał nie dużo gorsze wejście do składu United, ale za wiele szans nie dostał. Poszedł na wypożyczenie do Ipswich gdzie ponownie potwierdził, że drzemie w nim całkiem duży talent. Zaliczył bardzo solidny okres przygotowawczy i dostał szansę w Rovers. Na poczatku ją wykorzystał i wyparł na chwile Oojera ze składu. Coś się jednak zacięło i Danny po kilku błedach nie odzyskał już pewności siebie. Szkoda, bo to chłopak z Manchesteru... Tymczasem Danny Drinkwater dołączył na zasadzie wypożyczenia do Huddersfield. Re: Diabły na wypożyczeniach - michal85 - 17-08-2009 22:52 Wypożyczeń ciąg dalszy. Tym razem tym szczęściarzem jest Tom Cleverley, który przeniósł się do Watford. Tom już w zeszłym sezonie rozegrał kilkanaście meczów dla Leicester City i był wyróżniającym się zawodnikiem w League One. Teraz będzie miał okazję pokazać się szczebel wyżej. Oby wyszło mu to na dobre, bo wydaje mi się, że wypożyczanie środkowych pomocników do niższych lig mało kiedy ma sens. W większości przypadków piłka im przecież lata nad głowami <hahaha> Re: Diabły na wypożyczeniach - Foster - 19-08-2009 08:25 W mecz Nottingham F. 2 - 4 Watford, w 90 min na listę strzelców wpisał się Tom Cleverley. Był to jego debiut w barwach Watford. Dodatkowo w 49 min Tom został ukarany żółtą kartką. Re: Diabły na wypożyczeniach - Mata - 19-08-2009 17:31 Również Daniel Drinkwater zdobył wczoraj bramkę dla swojego nowego klubu, Huddersfield Town. Re: Diabły na wypożyczeniach - Czary - 22-08-2009 16:59 Kolejną bramkę dla Watfordu strzelił Tom Cleverley. Tym razem strzelił gola w 71 minucie zremisowanego meczu z Blackpool. |