![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Re: Szkoła - jagusia92 - 07-02-2008 16:42 Pierwszy próbny miałam w grudniu i punktów zdobytych 85 (42-pol. 43-mat-przyr.). Powinnam mieć więcej, bo kiedy zobaczyłam jakie błędy zrobiłam, to śmiać mi się chciało, szczególnie z części matematycznej. Bardziej boję się części polonistycznej, bo nie przepadam za pisaniem wypracowań, rozprawek i takich tam różnych. Zawsze długo się zastanawiam jak to napisać, a na egzaminie czasu na zastanawianie się nie będzie. Mam na oku dwa licea. Jedno w rankingu zajmuje 22. miejsce, drugie trochę dalej. Z własnego doświadczenia napiszcie, czy mam szansę się tam dostać? ![]() Re: Szkoła - pablo - 07-02-2008 18:02 Tomassen napisał(a):Człowieku, jak będę miał 35 z matmy to idziemy się zalać, stawiam Trzyma Cię za słowo ;] Tylko pozniej się przyznaj ile miałeś ![]() Re: Szkoła - Arken - 07-02-2008 19:05 Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnego ![]() Re: Szkoła - Futbolowa - 07-02-2008 22:50 Tomassen napisał(a):n00bquestion: co to znaczy?A Ty poważnie zadajesz to pytanie? ![]() Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnegoŁoł, a myślałam, że tylko moja koleżanka jest taka... dziwna ![]() Moje gratulacje. Re: Szkoła - Tomassen - 07-02-2008 22:51 Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnego :shock: szczerze, to nie wiem, czy pytać o cokolwiek... :roll: Re: Szkoła - pablo - 07-02-2008 23:28 Arken napisał(a):I potem na koniec roku wpadła średnia 5,7A z czego nie miałeś szóstki? ![]() Re: Szkoła - Arken - 08-02-2008 07:32 Z polskiego,angielskiego,biologii,geografii i niemieckiego. Oczywiście wszystko na 5 ![]() Re: Szkoła - Olis - 08-02-2008 10:44 Po 1 semestrze w LO na BIO-CHEMIE zaznaczam ![]() ![]() Re: Szkoła - pablo - 08-02-2008 15:15 Olis napisał(a):Po 1 semestrze w LO na BIO-CHEMIEJa też jestem w Bio-chemie na pierwszym roku w LO ;] moja srednia 4.00 ![]() W drugim celuje w 4,5 ![]() Re: Szkoła - Olis - 08-02-2008 15:26 pablo napisał(a):moja srednia 4.00 Bardzo ładnie ;] Nie wiem jak u was, ale w naszym liceum najtrudniej jest na bio-chemie właśnie. Codziennie jakieś sprawdziany, a rozszerzają nam każdy przedmiot właściwie. :x pablo napisał(a):W drugim celuje w 4,5Pewnie będziesz miał, 1 semestr najgorszy. Teraz będzie z górki^^ Ja celuję w pasek :roll: Re: Szkoła - pablo - 08-02-2008 15:49 Olis napisał(a):Bardzo ładnie ;] Nie wiem jak u was, ale w naszym liceum najtrudniej jest na bio-chemie właśnie. Codziennie jakieś sprawdziany, a rozszerzają nam każdy przedmiot właściwie.Dziekuję ![]() ![]() Olis napisał(a):Pewnie będziesz miał, 1 semestr najgorszy. Teraz będzie z górki^^ Ja celuję w pasek :roll:Postaram się, zawsze drugie półrocze miałem o niebo lepsze i teraz też się tak zapowiada. Powodzenia jeśli chodzi o pasek. Re: Szkoła - jagusia92 - 08-02-2008 16:14 Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnego :o Ale to tak samo z siebie wyszło, czy kułeś 24 godziny na dobę? Re: Szkoła - Arken - 08-02-2008 17:25 jagusia92 napisał(a):Arken napisał(a):Ja tam egzaminów w ogóle nie pisałem. W 3 klasie gimn. zdobyłem 3 tytuły laureata(matma, fiza i historia) i miałem w kwietniu 2 dni wolnego Bez przesady. Czasami się posiedziało ze 2-3 godziny nad książkami i zadaniami. Ale codziennie była minimum godzina grania na komputerze. Re: Szkoła - buri - 08-02-2008 21:45 Ja 1.5 roku temu mialem z testow gim. 83 pkt (35 mat. i 48 hum.). Plus srednia 4.0 na koniec. I tym sposobem dostalem sie do zespolu szkol elektryczno - elektronicznych w szczecinie (technik elektronik) do niby najlepszej klasy (30 osob z najwieksza iloscia punktow)- Td. Podobno klasy "Td" byly zawsze najlepsze i za taka bylismy tez uwazani... przez pierwsze 2 tygodnie :lol: W sumie szkoda ze nie wykorzystalismy tego bo mozna by teraz jechac na opinii... Srednia na 1. semestr 2. klasy mam okolo 2.6 :lol: Ale doszedlem do wniosku ze nie ma sensu za wszelka cene walczyc o oceny w 2. czy 3. klasie, ew. tylko te przedmioty ktore beda na swiadectwie maturalnym. Chociaz biologie i chemie sobie odpuszczam ![]() Nareszcie FERIE <jupi> Re: Szkoła - madzia - 10-02-2008 01:19 U mnie pierwsza klasa LO, profil mat-geo (powiedzmy, że taki ekonomiczny ![]() ![]() ![]() |