![]() |
Seriale - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Kino i TV (/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Seriale (/showthread.php?tid=80) |
Re: Które seriale oglądacie? - Lukas - 03-04-2008 20:07 Jak można by zapomnieć tak kultowy serial jak Nieustraszony ![]() Re: Które seriale oglądacie? - dende - 03-04-2008 20:48 Temat widze odświeżony to może ja się pochwale co oglądam :mrgreen: Ranczo - rozwalają mnie w tym serialu przede wszystkim teksty "chłopaków" z ławeczki, ale nie tylko ich, dobry jest też policjant i ksiądz. świat wg kiepskich - kultowy serial nie koniecznie dla przygłupów, chociaż kiepscy bez "cyca"(Waldusia) to już nie to samo co kiedyś, ale na szczęście lecą powtórki. Prison Break - nie musze chyba pisać dlaczego... Ogląda ktoś z Was Mode na sukces ?? :lol: jutro odcinek854216 PS. Nie oglądam seriali typu M jak miłość czy Barwy szczęścia Re: Które seriale oglądacie? - sebos_krk - 04-04-2008 08:19 dende napisał(a):Ogląda ktoś z Was Mode na sukces ?? :lol: jutro odcinek854216Chyba o jeno zero za dużo :mrgreen: Kiedyś specjalnie sprawdzałem jaki serial ma najwięcej odcinków i Guiding Light ma ponad 15000 :shock: . Emitowany od 56 lat. Choć podobno gdzieś latynosi mają jeszcze dłuższe seriale. Całe życie ze swoimi ulubionymi bohaterami. Re: Które seriale oglądacie? - Lukas - 04-04-2008 11:40 Muszę się przyznać bez bicia że jak byłem mały to moja mama to (Moda na sukces) oglądała i ja przy okazji troszkę widziałem :oops: a teraz oglądam najbardziej kultowy serial wszech czasów eg mnie- Przyjaciół ![]() ![]() a prison break już mnie troszkę znudził. Początkowo było suuuper, ale ten 3 sezon to już taki sobie, zaczyna się robić taka niekończąca się opowieść- jak z Lostami :/ Re: Które seriale oglądacie? - MU_fan - 04-04-2008 12:52 sebos_krk napisał(a):Emitowany od 56 lat. Biorąc pod uwagę także odcinki nadawane przez radio już 71 lat! Pomyśleć, że ten serial jest rówieśnikiem naszych babć. A co ciekawe początkowo był nadawany na żywo. Re: Które seriale oglądacie? - bartez - 04-04-2008 14:06 A Milionerów widzieliście ? Babka ma już 500 000 i będzie pytanie o 1 000 000 ale się wycofa. Weźmie pół na pół potem publiczność (będzie minimalna różnica) i podobno się wycofa, czytałem w necie... beznadzieja jeśli to prawda Re: Które seriale oglądacie? - radzio - 04-04-2008 16:55 Stefan1555 napisał(a):zytałem w necie... beznadzieja jeśli to prawdaNo niby to prawda, ale czemu od razu beznadzieja ![]() Re: Które seriale oglądacie? - bartez - 04-04-2008 18:55 No ale teraz nie chodzi mi o to że się wycofała tylko o sam fakt że w tamtym programie Urbański specjalnie przedłużał żeby nie zadać pytania o milion... coś w tym jest, zawsze był tydzień na przygotowanie publiczności i dobrania odpowiedniego pytania. Re: Które seriale oglądacie? - radzio - 04-04-2008 19:26 Stefan1555 napisał(a):No ale teraz nie chodzi mi o to że się wycofała tylko o sam fakt że w tamtym programie Urbański specjalnie przedłużał żeby nie zadać pytania o milion... coś w tym jest, zawsze był tydzień na przygotowanie publiczności i dobrania odpowiedniego pytania.Yyyy ale ten odcinek jest już nagrany :>? Re: Które seriale oglądacie? - MU_fan - 04-04-2008 20:14 Stefan1555 napisał(a):A Milionerów widzieliście ? Ta...Kurde babka miała takie pytania, że nawet ja przy pomocy dwóch kół bym doszedł do 500 000. Nie odpowiedziałbym jedynie na pytania dotyczące tego psa i Batmana...A w sobotę grała taka starsza Pani, wygrała chyba 250 000, kurde ta kobieta to miał wiedzę. Po ostatnim programie wkurzyłem się na Milionerów. Re: Które seriale oglądacie? - ewelinka937 - 04-04-2008 21:39 Nawet dyskusja o milionerach ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Które seriale oglądacie? - bartez - 05-04-2008 10:04 Cytat:Ta...Kurde babka miała takie pytania, że nawet ja przy pomocy dwóch kół bym doszedł do 500 000.Tak, tylko najpierw weź się dostań do programu ![]() Re: Które seriale oglądacie? - Adisan - 05-04-2008 13:20 Dla ciekawych pytanie brzmiało: Cytat:Która z bogiń ma taką samą broń jak Artemida: Najprawdopodobniej, bo nigdy nie możemy być pewnymi, że to prawda. Pozostaje poczekać 3,5h. Re: Które seriale oglądacie? - matys - 20-08-2008 19:49 Sprawę mam do was. Otóż potrzebuje jaki dobry serial. Tylko, że jest parę kryteriów: 1. Serial musi być, naprawdę dobry, czyli wysoko oceniany przez większe grono osób. Tzn nie, że komuś sie podoba, ale w powszechnej opinii jest odbierany jako szmira. 2.Żeby nie był schematyczny, więc wszystkie CSI, Bones, czy inne Dr House odpadają. House'a skończyłem na pierwsze serii, bo choć serial jest kapitalny to nuży po pewnym czasie. Podobnie z Kryminalnymi Zagadkami, wszystko opiera sie na schemacie: trup, dochodzenie i na koniec wszystko sie wyjaśnia, po znalezieniu guzika czy włosa. 3.Żadne gówna typu Magda M. 4.Produkcja czy to polska czy zagraniczna, bez znaczenia. 5.Rodzaj też dowolny, komediowy, obyczajowy, dramat itp. 6.Wszystko oprócz s-f ![]() To chyba tyle. Jak kto zna podobne cuda, jak Dexter :* , Prison czy Przyjaciele, to piszcie, bo dobre filmy się pokończyły, a średniaków nie chce mi sie na razie oglądać. Re: Które seriale oglądacie? - Kisia92 - 20-08-2008 21:36 Ja notorycznie oglądam na wakacjach 'On ona i dzieciaki' na comedy central. Taka typowo amerykańska komedia z życia amerykańskiej rodzinki murzynów. Jedna z lepszych według mnie w swoim rodzaju. Znam kilka osób, którym sie podoba, ale czy jest to hit to nie wiem :? Poza tym jestem uzależniona od Gossip Girl (Leighton<3), ale wątpię by cię zainteresował babski serial o życiu elity Manhattanu^^ |