![]() |
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191) |
Re: Transfery rywali w Premier League - daniel - 26-06-2010 13:41 MŚ to MŚ a piłka klubowa to...piłka klubowa, tadam! Fakt jest dobry technicznie i ma ładny strzał, ale jakoś tak awersje mam do niego...wygląda jak jakiś niedojebany Songo! Re: Transfery rywali w Premier League - Włoski Ogier - 26-06-2010 16:05 Lepszy ktoś z dwójki Van der Vaart, Sneijder. Oni obaj grają ładnie na MŚ, a ich cena powinna wynosić ok. 20 mln. Re: Transfery rywali w Premier League - Lasq - 26-06-2010 16:32 Ta - już widzę jak Inter oddaje najlepszego zawodnika tegorocznej edycji LM za 20 baniek <świr> VdV już prędzej bo go nie chcieli tam w Realu ale on sam mówi, że nie ma zamiaru odchodzić a ten sezon miał nawet niezły więc jeśli nie są skończonymi debilami to sobie go zostawią. Na ich miejscu sprzedałbym Kake a zostawił VdV ale to raczej niemożliwe bo wyszłoby, że Perez zrobił chujowe transfery (poza transferem Ronaldo). Generalnie gdyby to był normalny klub to bym nie wierzył w tego VdV za 20 baniek ale ponieważ to Real to wszystko możliwe skoro oddali Snejdera i Robbena za drobne. Re: Transfery rywali w Premier League - Włoski Ogier - 27-06-2010 14:08 Nie no Kaki to oni nie sprzedadzą, bo sam Jose Murinho mówił, że na Kace będzie opierała się gra Realu. Re: Transfery rywali w Premier League - El Polako - 28-06-2010 18:00 Nie wiem jak Ferguson pozwolił na dojście Silvy do City, jak można pozwalać aby rywal zza miedzy się wzmacniał, jestem pewny że jakby Silva miał oferty z Utd i City to wybrałby Utd. Re: Transfery rywali w Premier League - Czary - 28-06-2010 18:09 A ja jestem pewny kto dałby mu większą tygodniówkę, a to byłby silny argument jeśli Silva miałby wybierać United czy City. Re: Transfery rywali w Premier League - Minh - 28-06-2010 21:27 Czyli mamy kupować każdego gracza, którym interesuje się City, żeby ich nie wzmocnił? :lol: Re: Transfery rywali w Premier League - mucha - 30-06-2010 16:14 SIlva oficjalnie w City. Zobaczymy czy da radę, ale osobiście nie byłem zwolennikiem jego transferu na Old Trafford. Nigdy mnie szczególnie nie zachwycał ten piłkarz. Re: Transfery rywali w Premier League - daniel - 30-06-2010 17:17 Pake mają, aż za nadto grajków na niektórych pozycjach /DMy i napad/ zatem, będzie iskrzyć <niesforny> Zresztą nieważne kto tam przyjdzie, kto odejdzie, na którym miejscu będą - chuj im w dupe! Re: Transfery rywali w Premier League - El Polako - 30-06-2010 17:24 Cytat:A ja jestem pewny kto dałby mu większą tygodniówkę, a to byłby silny argument jeśli Silva miałby wybierać United czy City. Czary, nie dla wszystkich liczy się tylko tygodniówka! Niektórzy mając do wyboru grę w LM, walkę o tytuły i podbój Europy wolą to niż kilka tys. więcej tygodniówki... Re: Transfery rywali w Premier League - Czary - 30-06-2010 17:31 Ja to mówiłem odnośnie Silvy a nie wszystkich. Silva poszedł za kasą i taka jest prawda. Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 01-07-2010 14:33 A co, miał zostać w Valencii, która robi wyprzedaż? Re: Transfery rywali w Premier League - Czary - 01-07-2010 14:34 Z tego co wiadomo nie tylko City chciało go kupić, a dlaczego wybrał ich ofertę? Kasa. Re: Transfery rywali w Premier League - panopticum - 02-07-2010 10:32 Z tego co mi wiadomo, większość wiadomości o tym, że dany klub chce piłkarza kupić jest gówno warta. Jakieś wypowiedzi z klubów może? Re: Transfery rywali w Premier League - mucha - 02-07-2010 12:19 City zaczęło okienko od mocnego uderzenia. Po Davidzie SIlvie, do klubu przejdzie Yaya Toure, co zostało potwierdzone na oficjalnej stronie internetowej City. Ale mają gęsto w środku. Ale Yaya, nie powiem, bardzo ciekawy transfer. |