Uwagi na temat Forum - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi na temat Forum (/showthread.php?tid=237) |
- Fred The Red - 21-11-2007 16:39 No miałem. Weź odpowiedz w tym temacie jeszcze raz i zobaczę czy przyjdzie :wink: Ahh te nowe fora ,nie ogarniam ich Ale to zawszę będę musiał to odznaczać, a mi się nie chce tak - Pejter - 21-11-2007 16:42 Wejdź w rubrykę PROFIL (do góry pod logiem w tym pasku z przyciskami) i tam zaznacz odpowiednią opcję na NIE. - Ciampel - 21-11-2007 16:42 Fred The Red napisał(a):No miałem. Weź odpowiedz w tym temacie jeszcze raz i zobaczę czy przyjdzie Wink Ahh te nowe fora ,nie ogarniam ich Razz Trochę techniki i już się gubicie, cóż, te stare pokolenia :lol: Jeszcze dodam, że na forum obecnie widnieje kilka małych niedociągnięć, które gdzieniegdzie mogą was napotkać, ale w miarę czasu "przycisnę" Pejtera i wspólnie usuniemy te drobne usterki typu: brak polskich znaków w niektórych miejscach, sknocone statystyki w profilu... - Fred The Red - 21-11-2007 16:48 Pejter napisał(a):Wejdź w rubrykę PROFIL (do góry pod logiem w tym pasku z przyciskami) i tam zaznacz odpowiednią opcję na NIE. No jak tam mam zaznaczone. Teraz już nie dostałem bo odznaczyłem tam jak Ciampel mówił. Będe musiał sobie odznaczać tam zawsze... - Pejter - 21-11-2007 16:51 Hmm, trochę dziwne. A miałeś wcześniej zaznaczone w profilu TAK? Jeśli tak to może wszystkie tematy ci się zaznaczyły i teraz musisz po prostu raz odznaczyć w każdym z tematów i nie powinno być problemów, mam nadzieję... - Fred The Red - 21-11-2007 16:54 W tym temacie co teraz piszemy już odznaczyłem i widzę, że cały czas mam odznaczone Ale jak odznacze w innych to później i tak będzię zaznaczone do czasu aż coś napiszę i przy okazji odznaczę Dobra dupa z tym ! - Ciampel - 28-11-2007 15:04 Stojkovic napisał(a):W których 75 % użytkowników brało udział. Na starym foum były zabawy, więc o co ci kaman? Tym niemniej zabawy typu "Skojarzenia" albo "Łańcuszek piłkarzy" moim zdaniem trochę umniejszają naszym ambicjom. Choć dobrze, że nie bawiliśmy się jeszcze w "Dom", "Lekarza" albo "Kotka i myszkę" :mrgreen: I nie ma co uogólniać każdego aspektu do starego forum, zresztą jak dobrze pamiętam, poza zgadywanką z obrazków zawodników nic więcej nie było. Cytat:Oj juz to bylo przerabiane. To jeden wielki smietnik. Pisze sie tam wlasciwie o glupotach. A metodami na rozerwanie sie sa typery. Nic dodać, nic ująć. - marcelo - 29-11-2007 08:32 Proponuję, aby przywrócić temat "Co sądzisz o...". W końcu przybyło nam kilku userów. Ewentualnie rozpocząć go on nowa, by i "nowi" mogli wypowiedzieć się o tych forumowiczach, na których temat już się wypowiadaliśmy. - ziomo - 29-11-2007 18:28 Popieram Marcelo.Moglibyśmy zrobić drugą(?)kolejkę.Jak się zdecydujecie,i ocena będzie pozytywna to ide na pierwszy ogień :mrgreen:. Ciampel napisał(a):poza zgadywanką z obrazków zawodników nic więcej nie było. Jak mogłeś zapomnieć o Quizie sportowym?!?! :wink: - Pejter - 29-11-2007 19:55 Nie wiem, czy to jest dobry pomysł, żeby po raz kolejny wszystkich użytkowników oceniać, bo większość z nas to już uczyniła. Ewentualnie możemy oceniać userów, których jeszcze nie ocenialiśmy. ziomo napisał(a):Jak mogłeś zapomnieć o Quizie sportowym?!?! Jak mogłeś źle zinterpretować słowa Ciampela?!?! Jemu chodziło o "stare" forum, nie o "nowe". - Wojtek3 - 29-11-2007 19:57 Dajcie moze spokoj z tymi smiesznymi tematami typu Quiz Sportowy, Ocen kolege czy zlozmy sto lat. Ludzie stworzmy forum na poziomie a nie jakies pierdoly, nie chcesz dyskutowac o UNITED, click link below. CLICK ON THE WEBSITE - Maro11 - 29-11-2007 20:38 z tym co sadzisz o jest tak ze robiac plebiscyt na naj uzytkownika danego roku zostałem najgrozniejszym i najmilszym uzytkownikiem jednoczniesnie z czego mialem niezła polewke. - Futbolowa - 07-12-2007 14:12 A mnie odstrasza wygląd forum. Czy musi tu być tak ponuro? Strona główna serwisu jest jasna, miła dla oka, a jak się wejdzie na forum to tak od razu niemiło się robi Poza tym, nie wszystko jest dopracowane. Ot, choćby ikony 'edit' i 'x [usuń]' - rażąca zieleń i brąz? Zero estetyki. No i przydałoby się więcej funkcji. Np. ignorowanie tematów. - Kuba_^^ - 07-12-2007 15:00 Futbolowa napisał(a):A mnie odstrasza wygląd forum. Przerabialiśmy już zmianę forum i jednak jednogłośnie stwierdzono, że ten wygląd forum jest najlepszy i mam nadzieję, że już nigdy nie zostanie zmieniony - Futbolowa - 07-12-2007 15:03 Ale zawsze można wgrać dodatkowe style, a ten ustawić jako główny |