Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
RE: Przedstaw się! - Mizu - 14-05-2013 14:22 Cześć, nazywam się Jacek, w sierpniu skończę 19 lat. Pochodzę ze Swarzędza k. Poznania. Ludzie mówią na mnie Jack/Mizu. Obecnie jeszcze się uczę. Jestem kibicem MU od jakiś 6 lat. Moimi ulubionymi piłkarzami z MU są: Giggs, De Gea, Rooney, Nani. Moimi zainteresowaniami są: piłka nożna (obecnie gram w amatorskim klubie sportowym), muzyka (Rock, HipHop, RapRock), informatyka oraz II wojna światowa. RE: Przedstaw się! - szafir - 21-06-2013 18:36 Hej wszystkim jestem Michał, kibicem Diabłów jestem od pamiętnego finału z Bayernem w 99. W życiu prywatnym kończe magistra, i staram się związać koniec z końcem. A i płaczę po nocach za Beckhamem :b RE: Przedstaw się! - Tomassen - 22-06-2013 08:53 Witamy! |