Liga Polska - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Liga Polska (/showthread.php?tid=61) |
Re: Ekstraklasa S.A. - Mata - 05-11-2009 18:31 maju napisał(a):Boję się tylko, że którys kibic rzuci scyzorykiem w Muchę, ale porządkowi może dadzą radę. Spoko moko, Sosnowiec, to najbardziej wysunięta dzielnica Warszawy na południe. Maju - dobry post <cwaniak> Re: Ekstraklasa S.A. - matys - 05-11-2009 18:42 Maju, sam wymyślałeś? Re: Ekstraklasa S.A. - maju - 05-11-2009 18:43 Taa Re: Ekstraklasa S.A. - Adis - 05-11-2009 18:56 Jakbym był złośliwy, to bym spytał, co przyciągnęło muchę do Legii. <niesforny> Re: Ekstraklasa S.A. - maju - 05-11-2009 18:58 Fakt, że jako pierwsza polska drużyna grała w LM, wszystkie majstry wygrała na boisku (a jeden za stołem im odebrano :evil: ) i nikt z Nazwiskiem X. nie jest związany z Legią. Wdowczyk (wyjątek) potwierdza regułę. <niesforny> Re: Ekstraklasa S.A. - matys - 05-11-2009 19:02 maju napisał(a):Fakt, że jako pierwsza polska drużyna grała w LM, wszystkie majstry wygrała na boiskuNie no, zajebista kartka przetargowa :lol: Re: Ekstraklasa S.A. - maju - 05-11-2009 19:05 Oczywiście pisałem to z dystansem do powagi, ale co by nie mówić, wielu klubów w Polsce mogących pochwalić się takim wyczynem nie znajdziesz Re: Ekstraklasa S.A. - Mata - 05-11-2009 19:06 A Janosik Widzewa teraz trenuje, któż to wie, do czego dojdzie za 2-3 lata : > Re: Ekstraklasa S.A. - Czary - 05-11-2009 19:11 maju nie wymieniłeś najważniejszego powodu, dlaczego Legia musi wygrać w jutrzejszym meczu. Musi wygrać, aby walka o mistrza Ekstraklasy trwała nadal, bo jeśli wygra Wisła, to mistrz będzie już znany. Re: Ekstraklasa S.A. - maju - 05-11-2009 19:13 A to czemu, to już przedostatnia kolejka sezonu? Nie, więc nawet gdyby Wisła wygrała ( :lol: ), to wszystko byłoby mozliwe. Re: Ekstraklasa S.A. - Czary - 05-11-2009 19:18 Tylko, że Wisła traci bardzo mało punktów z ogórkami, czego póki co nie można powiedzieć o Lechu i Legii. I jeśli wygra i z Legią, to nie sądzę, żeby roztrwoniła tak pokaźną przewagę. Re: Ekstraklasa S.A. - Adis - 05-11-2009 19:22 maju napisał(a):Nie do końca to miałem na myśli:nmz napisał(a):Jakbym był złośliwy, to bym spytał, co przyciągnęło muchę do Legii. <niesforny>Fakt, że jako pierwsza polska drużyna grała w LM, wszystkie majstry wygrała na boisku (a jeden za stołem im odebrano :evil: ) i nikt z Nazwiskiem X. nie jest związany z Legią. Wdowczyk (wyjątek) potwierdza regułę. <niesforny> Ale nie jestem złośliwy, uznajmy, że tego nie było. <niesforny> I więcej luzu, to tylko polska ekstraklasa. Re: Ekstraklasa S.A. - Mata - 05-11-2009 19:29 Czary napisał(a):Tylko, że Wisła traci bardzo mało punktów z ogórkami, czego póki co nie można powiedzieć o Lechu i Legii. I jeśli wygra i z Legią, to nie sądzę, żeby roztrwoniła tak pokaźną przewagę. A pool miał mieć cudowna serię wygranych w październiku :lol: nmz napisał(a):I więcej luzu, to tylko polska ekstraklasa. Tylko, bądź aż. Re: Ekstraklasa S.A. - maju - 06-11-2009 22:03 matys napisał(a):Mogą zacząć chłodzić szampany. O Wiśle... Co za gafa?! <niesforny> Re: Ekstraklasa S.A. - Mata - 06-11-2009 22:05 Profesor Inaki Astiz nie do przejścia <cwaniak> |