Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - matys - 05-02-2009 19:44 No właśnie, tu jest problem, bo nie da rady. Niestety, trza sobie radzić bez tego, nad czym również ubolewam. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Carlito - 05-02-2009 20:48 matys napisał(a):Jako, że na forum szykują się w najbliższej przyszłości mniejsze i większe zmiany Coś poważnego, czy tylko takie 'kosmetyczne' sprawy? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lucas - 10-02-2009 14:28 TYYYYYYYYYYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!! Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 10-02-2009 14:36 Zgadzam się. Wyjebać go w pizdu. Piłkarzyki też. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mlody_unw - 10-02-2009 14:50 Kiedyś pisałem o nieprzeczytanych wiadomościach. Żeby po najechaniu kursorem na odpowiedni temat wyświetlał się komunikat ilu postów w tym temacie dany użytkownik jeszcze nie przeczytał. Proponuję piłkarzyki na innych zasadach. Ale dopiero od następnego sezonu. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Foster - 10-02-2009 19:05 muszeq napisał(a):Zgadzam się. Wyjebać go w pizdu. Piłkarzyki też.Typer okej, ale piłkarzyki?! mlody_unw napisał(a):Proponuję piłkarzyki na innych zasadach. Ale dopiero od następnego sezonu.Chciałbym poznać te "twoje" zasady już teraz jeśli można. Odezwij się na PW lub gg Im szybciej się za to weźmiemy tym lepiej Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Miko - 10-02-2009 19:10 a co TYPER robi złego? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - matys - 10-02-2009 19:24 A niech są te typery, piłkarzyki i snookery. Możecie se jeszcze zrobić rzutki, pływanie synchroniczne i państwa miasta, nic mi do tego, dopóki te gry nie stają się główną atrakcją forum! Gry powinny być tylko dla tych, którzy udzielają się na forum, ale nie w tematach oceń piosenkę, czy grafika, ale w tematach meczowych, transferowych, kadrowych. A paru osobników jest takich, co to na forum wpadną tylko dogadać się, o której ma mecz w bilarda i z kim, tudzież wybrać graczy do piłkarzyków(czy na czym to tam polega). E:To jest forum o United, a nie gryonline.pl Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 10-02-2009 19:49 Foster26 napisał(a):Typer okej, ale piłkarzyki?! Tak. Uważam, że nie są one tu potrzebne. Popieram post matysa w 100%. Szkoda tego ignorowania tematów, bo mnie czasem szlag trafia jak wchodzę na forum, a tam nieprzeczytane posty w pilkarzykach, ocen utwór powyżej itp. A w tematach piłkarskich zero. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 10-02-2009 19:57 Jeśli chodzi o snooka to : <a class="postlink" href="http://www.snookleague.cba.pl/index.php">http://www.snookleague.cba.pl/index.php</a> 8-) Po coś te forum powstało raczej :roll: United ponad wszystko. Jak chcecie można wyjebać w pizdu te gry. Mi to tito. Bo jednak : matys napisał(a):dopóki te gry nie stają się główną atrakcją forum!True :/ Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - panopticum - 10-02-2009 20:14 No, można je wywalić, zwłaszcza dopóki ktoś nie zrobi tego skryptu, umożliwiającego dodanie ignorowania tematów. Osobiście to je zlewam wszystkie te gry forumowe. "Oceń utwór" też takie kijowe trochę jest, bo ktoś napisze "dobre, ale nie moje klimaty 2/10". I o co temu człowiekowi chodzi? :roll: Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Intel - 10-02-2009 22:08 Czy tylko ja mam problem z wyszukiwarką, która co drugi raz nie działa? Bo wyświetla mi się komunikat "Przepraszamy, ale nie możesz teraz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za kilka minut" gdy próbuje jej użyć. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 10-02-2009 22:11 Też to mam. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - matys - 10-02-2009 22:11 Odświeżaj do skutku, po którymś razie wskoczy. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 11-02-2009 19:30 Intel napisał(a):Czy tylko ja mam problem z wyszukiwarką, która co drugi raz nie działa? Bo wyświetla mi się komunikat "Przepraszamy, ale nie możesz teraz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za kilka minut" gdy próbuje jej użyć. Hmm, może ustawiłem zbyt mały limit wyszukiwań w danym czasie. (btw... czemu dopiero teraz słyszę o tym problemie ?) Co do typera: ee co to komu przeszkadza skoro i ostatni post był w grudniu na ten temat, a tak to wszystko skrypt robi (którym opiekuje się Lucas :*) Co do piłkarzyków: sprawa będzie miała się podobnie - też zostanie napisany skrypt więc zniknie spora liczba postów z tego podforum. Może uda mi się napisać własny, jakiś prosty system do ignorowania tematów, ale niczego nie obiecuję bo tak jak mówiłem - jest to choleeeernie upierdliwe (bez powodu jeszcze nikt czegoś takiego nie napisał, a na świecie są setki, jeśli nie tysiące programistów, którzy klepią takie mody i udoskonalają phpbb). A ja mam wystarczająco dużo rzeczy na główce ;-). No ale w najgorszym wypadku, zawsze mogę zmienić silnik forum, który ma albo wbudowaną taką funkcję, albo wtyczki do obsługi ignorowania tematów/for. Jednak w tej chwili nie jest to priorytet bo są ważniejsze rzeczy do naprawy na forum. Tak więc spokojnie, wyjdziemy z tego małego kryzysu |