Uwagi na temat Forum - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi na temat Forum (/showthread.php?tid=237) |
- Wojtek3 - 08-12-2007 13:34 Ja niestety z powodu problemow z klawiatura na jakis czas ograniczam swoja aktywnosc na forum. Jednak nie przestaje moderowac :wink: - Grzeho - 08-12-2007 13:39 Wojtek3 napisał(a):Ja niestety z powodu problemow z klawiatura na jakis czas ograniczam swoja aktywnosc na forum Ohh nie, juz tesknie :cry: Wojtek3 napisał(a):Jednak nie przestaje moderowac Ale sie stolka trzyma - Ciampel - 08-12-2007 13:53 A ja chwilowo jestem off, przynajmniej na papierze, bo przez ostatnie dwa tygodnie narobiłem sobie mnóstwo zaległości i nie wiem od której strony zacząć czytać. Także albo wszystko sobie "odznaczę", albo siądę kiedyś w nocy i przewertuje te wszystkie wypociny 8) - Grzeho - 08-12-2007 13:54 Ciampel napisał(a):Także albo wszystko sobie "odznaczę", albo siądę kiedyś w nocy i przewertuje te wszystkie wypociny Zycze powodzenia Ciampelku :lol: , ambitne plany( jesli wybierzesz druga opcje :wink: ) - Zashi - 13-12-2007 23:02 Oczywiście odbędzie się głosowanie na Użytkownika Roku 2007 ? ~EDIT - będzie takie cos? :wink: A tak dodatkowo mówiąc, to patrząc na userów, którzy są na forum i na rangi to można zauważyc, ze na biało Mod`owie. Na pomaranczowo (?) są admini, ale niepogrubione pismo, czyli wychodzi, ze tylko Pejter jest zwykłym uzytkownikiem, a reszta ma władze 8) Ad. 1 - chyba tak Ad. 2 - No i co z tego? - Grzeho - 17-12-2007 22:17 Co sie stalo z moimi 60 postami? Bo mialem ich ok 750 a teraz mam 690. Dlaczego? :lol: - Pejter - 17-12-2007 22:37 Wiedziałem, że zaczną się lamenty 8) Pocieszenie - nie jesteś najlepszy, bo niektórzy stracili dużo więcej postów. Usunąłem pewne debilne tematy z kosza, które nawet tam się nie nadawały. - Zashi - 18-12-2007 20:47 O_o Własnie zauwazylem znikniecie jakis 200 postów. Odchodze! Cała moja praca na nic! :lol: hehe :wink: Pejter to zrobił, aby mnie ukarac :twisted: :lol: - Kuba_^^ - 18-12-2007 23:31 I po co takie posty Zashi?... Mam jedno pytanie... ostatnio forum strasznie długo mi się wgrywa, wchodząc w tematy dość długo czekam. Czy to wina mojego cudownego komputerka, czy też coś na serwerze siedzi? - Pejter - 19-12-2007 00:04 U mnie wszystko jest w miarę OK. Czasami coś dłużej się włączy, ale ogólnie jest dobrze. - Skull - 19-12-2007 00:11 Kuba_^^ napisał(a):Mam jedno pytanie... ostatnio forum strasznie długo mi się wgrywa, wchodząc w tematy dość długo czekam. Czy to wina mojego cudownego komputerka, czy też coś na serwerze siedzi? Mam to samo :? Czasem dopiero po kilku próbach udaje mi sie wejsc w dany temat. Jeszcze jedno - zdjęcia w podpisie... Kilka osob ma dosyc spore - nie wygląda to ciekawie. - WoLaK - 19-12-2007 08:20 No spoko jak komus przeszkadza to moge smieniec - morhołt - 28-12-2007 17:43 Mam pytanie, czy Wy tez musicie sie logowac dwa razy moc cos napisac? - Ciampel - 28-12-2007 18:00 morhołt napisał(a):Mam pytanie, czy Wy tez musicie sie logowac dwa razy moc cos napisac? Nie, u mnie przynajmniej wszystko w porządku. Zaloguj się jeszcze raz i zaznacz opcję "pamiętaj mnie". Oszczędzisz sobie czasu, a i o takich problemach nie powinno być mowy. - Grzeho - 28-12-2007 18:08 morhołt napisał(a):Mam pytanie, czy Wy tez musicie sie logowac dwa razy moc cos napisac? Ja mam tak samo, ale zrobilem to co napisal Ciampelek i juz jest ok :wink: |