![]() |
Liga Mistrzów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Liga Mistrzów (/showthread.php?tid=247) |
- Zashi - 29-11-2007 14:18 WoLaK napisał(a):No niestety L`pool wygrywa,a Marsylia przegrywa w Stambule z Besitkasem.Szanse The Reds na awans sa juz spore.Amialo byc tak pieknie... Ja tam jestem z tego faktu zadolony. Wychodzę z założenia, że jeśli nie Czerwone Diabły, to inny klub angielski. Celtic trzeci raz wygrywa w samej koncówce. Mimo tego uważam, że nie wyjdą z grupy. Milan (raczej) wygra z Celtami na San Siro, a Szachtar, ktory wygral z Benficą 1-0 w Portugalii ocyka ich także u siebie. IMO fajnie... - Kuba_^^ - 29-11-2007 15:08 Celtic oczywiście ma tam jakieś szanse, wystarczy im w końcu remis, jednak nawet ten jeden punkt będzie im trudno wywieźć ze San Siro. Zależy też jak Milan podejdzie do tego meczu, czy odpuszczą sobie i zagrają słabszym składem, czy też powalczą o pierwsze miejsce w grupie. The Bhoys muszą liczyć na szczęście :roll: - zaga92 - 29-11-2007 15:35 Celtic wczoraj potwierdzil, jak slaba formacja jest u nich defensywa. Koszmarny blad obroncy, po ktorym Artur Boruc musial wyciagac pilke z siatki. Potem Boruc uratowal Celtow, gdy po rzucie roznym instynktownie odbil pilke uderzana z okolo 3metrow przez Brandao. Potem Celtic ruszyl do zdecydowanego ataku. Jeszcze przed przerwa wyrowanal Jarosik. Chwile potem jeszcze w doliczonym czasie mogl strzelil nastepna bramke, jednak w znakomitej sutuacji jego strzal glowa minimalnie minal bramke. Druga polowa to bezskuteczne ataki Celticu i szczesliwe zwyciestwo w ostatniej akcji gola zdobyl Donatti. Dobry mecz Boruca, Lewandowski bardzo dobrze w destrukcji. - WoLaK - 29-11-2007 16:10 Ja osobiscie cieszylbym sie gdyby Celtic nie wyszedl z grupy.Nie jest to spowodowane jakas niechecia do tego klubu,tylko jego gra.Celtic gra tak drewniana i siermiezna pilke,ze to glowa boli.Celci nie wykazuja sie zadna kreatywnoscia w konstruowaniu akcji.O formacji defensywnej nie ma co moiwc nawet.Juz dawno powiedzialem,ze wiekszy pożytek bylby gdyby postawic cztery slupy drewniane.Czasami pilka by sie od niech odbila i na pewno nie podawalyby pilki graczom druzyny przeciwnej ![]() Tyle na ten temat.O wiele bardziej wole zobaczyc dalej Szachtar niz Celtic. - bela - 02-12-2007 20:12 Witam - Mam prosbe Ma moze ktos linki do skrotow meczy ManUtd w LM ( z tego sezonu oczywiscie) Jesli tak to proslibym podac mi je na PW albo w tym dziale ![]() Z gory dzieki :lol: - Kuba_^^ - 02-12-2007 21:57 Wchodzisz sobie na youtube.com, wpisujesz w wyszukiwarce mecz, jaki Cię interesuje i powinno być sporo na ten temat ![]() - bela - 03-12-2007 17:56 Ale chodzi mi o sciagniecie plikow na komputer ![]() Kuba_^^ -> coś powinieneś tu znaleźć, lecz nie zapewniam, że skróty ze wszystkich spotkań LM tu się znajdą ![]() <a class="postlink" href="http://forum.manutd.pl/viewtopic.php?t=381&start=0">http://forum.manutd.pl/viewtopic.php?t=381&start=0</a> - Maciek - 05-12-2007 15:23 Celtic wyszedł z grupy, wyszedł z drugiego miejsca więc nic nie stoi na przeszkodzie byśmy ich wylosowali w 1/8 finału i dwukrotnie upokorzyli, tak, by muzyczka z reklamy Heinekena nie zabrzmiała ani razu - WoLaK - 05-12-2007 15:26 Popieram! Celtic nie jest druzyna,ktora prezentuje pilke na najwyzszym poziomie.Ich gra jest nudna drewniana i zero w niej kreatywnosci. Wogole Boruc ma miec jakas operacje i to wykluczy go na conajmniiej miesiac z gry.Jezeli tarfia na Manchester albo Barce jestem pewien,ze dojdzie do pogromu.Obrona Celticu bez Boruca nie bedzie istniec. - Kuba_^^ - 05-12-2007 15:27 Ucieszyłbym się gdybyśmy trafili na Celtic, można byłoby się zrewanżować za porażkę w fazie grupowej w zeszłym sezonie LM, zresztą z pewnością bylibyśmy świadkami dwóch dość ciekawych meczy ![]() ![]() - Gracek_11 - 05-12-2007 19:33 Z Celtami graliśmy rok temu w grupie i gdyby spojrzeć na oba wyniki to byśmy odpadli. Nie mozna jednak patrzeć na to w ten sposób i ja równieź chętnie bym chcial na nich wpaść w tym roku. Ekipa Lewandowskiego zaprzepaściła wczoraj doskonalą szansę na wyjście z grupy. Przegrali u siebie z Benficą i odpadli. Pierwszą bramkę zawalił Polak... - Zashi - 05-12-2007 22:13 Nie jestem zadowolony z wyników wczorajszych spotkań. Miałem nadzieje, że to Szachtar przejdzie do kolejnej fazy. M.in. dlatego, że gdyby United trafiło na drużynę z Doniecka to taniej wyszedł wyjazd na niektórych :wink: Ponadto Szachtar gra dużo lepiej niż Celtic. Szkoci umieją grać w swoich murach - w czyimś zamku są bezradni. Milan jak Milan. Średni mecz, ale liczy się wynik. - Maciek - 06-12-2007 15:00 Zashi napisał(a):Miałem nadzieje, że to Szachtar przejdzie do kolejnej fazy. M.in. dlatego, że gdyby United trafiło na drużynę z Doniecka to taniej wyszedł wyjazd na niektórychMógłbyś napisać to jeszcze raz i w języku polskim bo nie bardzo to rozumiem ![]() - Skull - 06-12-2007 15:07 Maciek napisał(a):Zashi napisał(a):Miałem nadzieje, że to Szachtar przejdzie do kolejnej fazy. M.in. dlatego, że gdyby United trafiło na drużynę z Doniecka to taniej wyszedł wyjazd na niektórychMógłbyś napisać to jeszcze raz i w języku polskim bo nie bardzo to rozumiem :lol: :lol: :lol: :lol: Nie no faktycznie,czasami ludzie wypisują takie rzeczy że licho wie o co im chodi :lol: Zashiemu pewnie sie chciało siku i pisał w pośpiechu :lol: Czasem warto przed wcisnieciem "wyslij" rzucic okiem na posta którego sie napisało :wink: Szachtar po kilku pierwszych spotkaniach wydawał sie bardzo pewny,sporo ugrali,przeciez mieli wielką szanse awansowac dalej,ale nie potrafili tego wykorzystac cieniasy :lol: A Inzaghi pobił rekord jesli chodzi o zdobycz bramkową w LM - Pejter - 06-12-2007 15:21 Skull napisał(a):A Inzaghi pobił rekord jesli chodzi o zdobycz bramkową w LM Nie o zdobycz bramkową w LM, tylko w europejskich pucharach, jeśli dobrze wyczytałem :wink: |