Redcafe.pl - Manchester United Forum
Primera Division - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Primera Division (/showthread.php?tid=557)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Primera Division - DarkLady - 04-09-2014 12:53

Jakie macie przewidywania na nowy sezon w Hiszpanii? Jak oceniacie szanse Atletico? Ja osobiście liczę na Valencię, bo to drużyna, którą darzę największą sympatią w Primera i mam nadzieje na powrót Nietoperzy do Ligi Mistrzów.

Nie mam uprawnień, żeby pisać w dziale Offtopic, więc: Cześć, jestem Marta i nie lubię, jak moje konto jest co tydzień usuwane z powodu braku postów, stąd takie dziwne ruszenie tematu z mojej strony Smile

RE: Primera Division - samcro - 04-09-2014 13:01

Cześć . La liga obecnie najlepsza liga swiata, ruszyła i emocje za rogiem. Liczę ze bilbao , atletico i valencia bedą walczyły o top 5 . Jedno jest pewne. Bedzie sporo technicznego futbolu i warto pooglądać taki futbol czasem zamiast tych wielkich przesstrzeni miejsca. Będę śledził regularnie

RE: Primera Division - Loverboy - 06-09-2014 07:52

No bardzo ciekawy sezon się zapowiada... Liczę że wysoko zajdzie Bilbao. Grają bardzo ładny futbol. Oczywiście Real będzie się z Barceloną bił o mistrza, ale pewnie i tak Atletico (w końcu obrońca tytułu) będzie miało najwięcej do powiedzenia. Co do Realu i ich transferów, czyli tematu ostatnio bardzo głośnego. Wydali duuuuużo kasy na 23-latka. Odszedł za to Di Maria, jak oglądałem mecz Niemcy - Argentyna to mi się smutno zrobiło... To co on tam wyprawiał to niesamowite. A James... Nie interesuję się ligą franucuską. Nie wiedziałem czy jest dobry. Poznałem go dopiero na MŚ, zaprezentował się ładnie. Tyle.. ^^
Cześć Marta Smile

RE: Primera Division - Mata - 27-09-2014 15:24

Takie o nad stadionem w meczu Realu

[Obrazek: Byi7i_dCAAAZzPv.jpg:large]

RE: Primera Division - Mata - 28-09-2014 09:13

A jak myślicie, kto był za sterami samolotu? Huh

Ukryty tekst:
[Obrazek: BymKeijCcAACfmv.jpg]