![]() |
Koszulki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8) |
Re: Koszulki - sebos_krk - 15-11-2009 14:36 whtt napisał(a):A są może koszulki Redcafe ?Była swego czasu robiona akcja z takimi koszulkami. Może kiedyś zostanie powtórzona ![]() Re: Koszulki - Sayper - 30-11-2009 18:04 Moze ktoś pomóc ocenić czy ta koszulka bedzie w miare dobra jakościowo? http://www.allegro.pl/item832505050_koszulka_manchester_utd_dl_rekaw_nadruk_prezent.html Zdaje sobie sprawe ze to replika ale grosze nie kosztuje więc wole się dobrze zastanowić. Re: Koszulki - Wojtek3 - 01-12-2009 19:06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak ktos chce niech wrzuci koszulki z lat 75-07 bo ja nie umiem fajnych znalesc. Re: Koszulki - matys - 01-12-2009 19:32 Zajebiste, ale kurde, jak ktoś ma słabe łącze, to kaplica. Nie da rady tego jakoś zebrać do kupy i wewalić pod jeden link? Re: Koszulki - Adis - 01-12-2009 19:44 Na pokazywarka.pl można wrzucić. Re: Koszulki - daniel16lp - 10-12-2009 15:14 Poszukuje czarnej koszulki (tej z czeronymi szyciami) United AIG z długim rękawem i z nazwiskiem "Ronaldo" posiada ktos taka do sprzedania badz zna strone gdzie moge taka zakupic ?? Przeszukałem całe allegro i Ebay ale nie moge znalezc a naprawde mi na niej zależy .... pomocy !!! z gory dziękuje . Pozdrawiam , Daniel16lp Re: Koszulki - PiotroV - 14-12-2009 23:00 Chyba nie ma szans na zdobycie takiej z długim rękawem i napisem ronaldo, znalazlem taką bez napisu i długiego rękawa; <a class="postlink" href="http://allegro.pl/item851499312_nike_manchester_united_08_09_away_m_178.html#gallery">http://allegro.pl/item851499312_nike_ma ... ml#gallery</a> Re: Koszulki - daniel16lp - 15-12-2009 15:39 Tez zaczołem w to mocno watpic ... ;/ ta jest ok chyba zaczne licytacje . dzięki bardzo ![]() Re: Koszulki - ticy - 07-02-2010 00:38 A jak Waszym zdaniem będą wyglądać koszulki "Czerwonych Diabłów" na sezon 2010/11? Re: Koszulki - Lasq - 07-02-2010 00:42 Będą zielono-złote ![]() Re: Koszulki - sebos_krk - 07-02-2010 08:45 Mam nadzieje, że wywalą tą V-kę i jakoś to będzie. Liczę na to, bo sponsor się zmieni i wymiana koszulki po roku będzie usprawiedliwiona. Trzeba zobaczyć czy znów nie przypada jakaś rocznica, święto lasu itp, bo zamiast kombinować, mogliby zrobić wreszcie prostą, czerwoną koszulkę, z białym kołnierzykiem. Re: Koszulki - paolo - 07-02-2010 11:33 sebos_krk napisał(a):Trzeba zobaczyć czy znów nie przypada jakaś rocznica, święto lasu itp Sezon 1910/11 - pierwsze mistrzostwo wywalczone w ostatniej kolejce, z jednopunktową przewagą nad wicemistrzem (w tym przypadku Aston Villa). Sezon 2000/01 - pierwsze mistrzostwo zdobyte w nowym tysiącleciu 1911 - druga w historii Tarcza Wspólnoty Jest co świętować. :mrgreen: Re: Koszulki - axid - 07-02-2010 14:15 ja chciałbym, żeby wyglądały podobnie, jak City Away Kit w tym sezonie: ![]() nie dość, że bardzo podoba mi się kolorystyka (jakby bardziej nasza, niż City), to jeszcze strasznie podoba mi się to, że logo sponsora jest bardzo małe i umieszczone pod herbem, a nie na brzuchu, jakby było najważniejszą częścią kitu. mam nadzieję, że United też coś takiego zrobi... no i liczę na collars 8-) w ogóle jakoś mi się wydaje, że ostatnio designerzy strojów United zostają w tyle. Arsenal ma zajebiste koszulki, LFC ma zajebiste, City takoż, a my jakie sobie. mam nadzieję, że w następnym sezonie się obudzą. no i że nie zrobią tego body-fit. obcisłe stroje piłkarskie to najgorsze zuo. Re: Koszulki - sebos_krk - 07-02-2010 14:44 Umbro zawsze umiało zrobić ładny strój. Ich domowa koszulka też jest super. Prosta ponad wszystko. Re: Koszulki - panopticum - 07-02-2010 23:33 Shitty nigdy nie będzie miało ładnych koszulek z tym bladogównianoniebieskim. |