![]() |
Premier League 2011/2012 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2011/2012 (/forumdisplay.php?fid=48) +---- Wątek: Premier League 2011/2012 (/showthread.php?tid=1105) |
Re: Premier League 2011/2012 - Kosma - 29-03-2012 11:57 El Polako napisał(a):nie zawsze lepszy na boisku wygraOtóż trzeba być lepszym właśnie na boisku, nie w tabeli, statystykach, opiniach krytyków i autorytetów moralnych. EOT Re: Premier League 2011/2012 - matys - 31-03-2012 08:54 U Stiliana Petrova zdiagnozowano białaczkę. Ten sezon jest naprawdę w kurwe. Fletch, Abidal, Muamba, Petrov i śmierć Speeda. Re: Premier League 2011/2012 - matys - 31-03-2012 15:27 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YBaDDC6ca08&feature=player_embedded[/youtube] Świetna analiza w wykonaniu Neville'a. Re: Premier League 2011/2012 - lol_face - 06-04-2012 19:36 Jak oblicza się tabelę w PL? Najpierw liczy się bilans, czy bezpośrednie starcia? Re: Premier League 2011/2012 - Kosma - 06-04-2012 19:37 Bilans. Re: Premier League 2011/2012 - Adis - 08-04-2012 18:10 Ależ mną dzisiaj targały emocje. Najpierw podczas naszego meczu z QPR, gdy przez długi okres nie mogliśmy wcisnąć tej bramki na 2-0 mimo ogromu okazji, gdzieś w podświadomości tkwiła czarna myśl, że stracimy jakiegoś przypadkowego farfocla i możemy pogubić punkty, a następnie powtórzyła się ta sama sytuacja podczas meczu Arsenalu z City, gdzie Kanonierzy choć byli zespołem lepszym, stwarzali sobie naprawdę świetne sytuacje, a mimo tego także długo nie potrafili udokumentować swojej przewagi bramką. Na szczęście happy end, i 20. tytuł jest już na wyciągnięcie ręki. Re: Premier League 2011/2012 - allfanmu - 16-04-2012 19:31 Dzisiaj zostały podane nominacje do nagród Piłkarza Roku i Młodego Piłkarza Roku. W obu kategoriach po jednej nominacji dla zawodników United. Nominacje do nagrody Piłkarza Roku: Sergio Aguero, Manchester City Joe Hart, Manchester City Scott Parker, Tottenham Wayne Rooney, Manchester United David Silva, Manchester City Robin van Persie, Arsenal Nominacje do nagrody Młodego Piłkarza Roku: Sergio Aguero, Manchester City Gareth Bale, Tottenham Alex Oxlade-Chamberlain, Arsenal Daniel Sturridge, Chelsea Kyle Walker, Tottenham Danny Welbeck, Manchester United Według bukmacherów faworytem do zdobycia prestiżowej nagrody w pierwszej kategorii jest van Persie a młodym graczem roku najprawdopodobniej zostanie Aguero. A waszym zdaniem kto najbardziej zasłużył na wyróżnienie? Re: Premier League 2011/2012 - PokerFace25 - 16-04-2012 19:36 Oczywiście liczę na wygrane Rooneya i Welbecka ![]() Ale według mnie nagrodę zdobędzie Bale i van Persie, który rozgrywa swój najlepszy sezon w całej karierze ![]() Re: Premier League 2011/2012 - Lukas - 16-04-2012 20:04 van Persie bezdyskusyjnie zgarnie tytuł na Piłkarza Roku. W przypadku tytułu Młodego Piłkarza Roku wskazanie zwycięscy nie jest już takie proste, chociaż wydaje mi się że nagroda trafi do Aguero- trochę tych bramek nagrzmocił. Re: Premier League 2011/2012 - Jaroldz - 17-04-2012 10:08 Piłkarz Roku- Robin van Persie Młody Piłkarz Roku- Sergio Aguero I jeszcze według mnie nagrodę dla Menedżera Roku powinien zgarnąć Alan Pardew z Newcastle United. Re: Premier League 2011/2012 - michal85 - 17-04-2012 11:13 Kandydatura Roo, a przede wszystkim Parkera to jakieś żarty. W ich miejsce Carrick oraz Valencia i byłoby całkiem ok ![]() Re: Premier League 2011/2012 - matys - 18-04-2012 18:49 Ale jak to brzmi - kapitan reprezentacji, którą za 2 miechy zamierza poprowadzić do mistrzostwa Europy, nominowany do nagrody gracza sezonu Premier League! Och ach. Co do Rooney'a, to bez przesady, na nominację zasłużył bez dwóch zdań i jeśli będzie w Top3 graczy sezonu, to nie będzie zdziwiony. Imo na równi z Silvą i Carrickiem zasłużyli na podium. Dziwi mnie natomiast obecność Harta(musi być chociaż jeden bramkarz nominowany?), który wcale nie był w tym sezonie lepszy od Krula, no ale to Angol. Co do kandydatur młodzików, absolutnie rozjebał mnie AOC na liście. Najśmieszniejsza nominacja tego roku. No i brakuje Joe Allena, który dla mnie w tej kategorii plasuje się zaraz za Aguero i przed Dannym. Re: Premier League 2011/2012 - Cepilek - 18-04-2012 19:36 Najlepszym bramkarzem tego sezonu był Vorm, naprawdę kapitalny bramkarz. On i Krul spisywali się lepiej, od Harta. Parker to taki trochę Alan Smith od czasu do czasu rozjebie sobie twarz i jaki on zajebisty waleczny DM. Mnie nie zachwyca o wiele bardziej podoba mi się Carrick, Modrić, czy nawet Arteta. Chamberlain miał bardzo ciekawe wejscie ale też jak dla mnie nie zasłózył na to, Allen, Jones, Hoilett grali regularniej i też na wysokim poziomie. Re: Premier League 2011/2012 - Hubson - 18-04-2012 22:21 Cepilek napisał(a):Parker to taki trochę Alan Smith No chyba kpisz. Parker ZJADA, NISZCZY Smitha pod względem: ustawiania się, spokoju na boisku, mądrości w grze, oszacowania ryzyka zagrania. Ogólnie o parę klas wyżej. Smith jedyne co miał to charakter, ale o ile jako takim napastnikiem był o tyle Fergie cofając go do tyłu trochę zmarnował gracza, który w Newcastle zamiast wrócić na atak męczył się w tym środku i teraz to chyba ma kontuzje albo nie gra bo jest tak słaby. Pominąwszy fakt, że Risse złamał mu noge kopiąc w niego piłką co też jest dziwne. Co do bramkarza to dla mnie też Vorm zasłużył najbardziej na to bo to w sumie debiutant a to też jest nie bez znaczenia. Re: Premier League 2011/2012 - Foster - 19-04-2012 07:08 Smith słaby jako DM? :lol: Cofnięcie Alana to była jedna z lepszych decyzji Fergusona, przecież do czasu tej nieszczęsnej kontuzji grał bardzo dobrze i bardzo chętnie oglądałbym teraz w składzie zawodnika o podobnej charakterystyce. Jak już jesteśmy przy Angliku to bardzo mi go szkoda, do dziś pamiętam radość z pierwszej bramki po kontuzji w meczu z Romą na Old Trafford. Wtedy była nadzieja, że wróci formy, jednak zdrowie mu na to nie pozwoliło, a szkoda. |