Propozycje zmian... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: Propozycje zmian... (/showthread.php?tid=156) |
Re: Propozycje zmian... - Miko - 30-12-2009 13:50 Nie dostałem żadnych propozycji w ramach "zagłosuj na tą opcję, a dam Ci jakiegoś zawodnika, dobrego zawodnika" więc wybieram Foster26 napisał(a):3) Propozycja Fostera ( tzn. pierwszy wybiera manager ostatniej drużyny w tabeli itd) Re: Propozycje zmian... - Foster - 30-12-2009 16:56 Okno transferowe rozpoczynamy 1 lutego 2010 i będzie ono otwarte przez 3 tygodnie. Lista będzie stworzona wg mojej propozycji, czyli ostatni w tabeli wybiera wybiera pierwszy, a pierwszy w tabeli wybiera ostatni. Lista zaraz ostanie utworzona w osobnym temacie. Można się już dogadywać w sprawie wymian. Jednak mogą one być dokonane najwcześniej 1 lutego. Dziękuje za uwage Re: Propozycje zmian... - maju - 30-12-2009 20:43 Foster26 napisał(a):mogą one być dokonane najwcześniej 1 lutego.Rozumiem, że zgłoszone 1 lutego, a dogadane już dziś? Dążę do tego, że dzisiaj dogadam się z czterema uczestnikami, że z jednym się wymieniam, aby móc się wymieniać z drugim. I wtedy post po poście piszę te wszystkie transfery. TO tak w kwestii ścisłości. Re: Propozycje zmian... - Foster - 30-12-2009 20:57 maju napisał(a):Rozumiem, że zgłoszone 1 lutego, a dogadane już dziś?Kuźwa człowieku czy Ty umiesz czytać ?! Przecież wyraźnie napisałem, że: Foster napisał(a):Można się już dogadywać w sprawie wymian. Jednak mogą one być dokonane najwcześniej 1 lutego. Re: Propozycje zmian... - maju - 30-12-2009 21:02 Przeczytałem to, ale pytam gwoli ścisłości, czy taki "łańcuch transferowy" też jest dozwolony, a nie o to czy w ogóle można się dogadywać, bo to jest oczywiste. A "łańcuch transferowy" jest takim nieoczywistym następstwem tego. Re: Propozycje zmian... - Foster - 01-01-2010 21:59 Wszem i wobec ogłaszam, że jeden zespół pozostał bez trenera. Jeśli jest ktoś chętny i chce brać udział w piłkarzykach proszony jest o kontakt ze mną na gg bądź PW. Jeśli do najbliższej kolejki nie pojawi się nikt chętny, z zawodnikami drużyny WKS Dicks zostaną rozwiązane kontrakty i w czasie najbliższego okienka będą sobie mogli szukać nowego klubu. Gdy dojdzie to wcześniej opisanej sytuacji, każda drużyna której przeciwnikiem będzie WKS Dick wygrywa 3-0 i dopisuje na swoje konto 3 pkt. Re: Propozycje zmian... - Miko - 01-01-2010 22:06 Ja chętnie zabiorę jego klub, da się zrobić? Re: Propozycje zmian... - Foster - 01-01-2010 22:12 Nie wiem co inni na to, ale ja jestem na nie Re: Propozycje zmian... - Minh - 01-01-2010 22:22 Make it 2. Re: Propozycje zmian... - Mata - 02-01-2010 15:09 ktoś nowy tak, obecny gracz nie dla mnie nie ma o czym nawet dyskutować =) Re: Propozycje zmian... - Zashi - 02-01-2010 17:32 Jest mały błąd na liście zawodników w temacie o drafcie. Jeleń nie jest mój, wymieniłem się kiedyś za kogoś innego. 3 graczy wyrzuciłem, a więc powinna mi zostać taka piątka: Wayne Rooney, Diego, Joseba Llorente, Sławek Peszko i Gabriel Agbonlahor. Re: Propozycje zmian... - Lasq - 02-01-2010 17:40 Bo Foster chyba przepisywał składy z pierwszej strony tematu o drafcie a tam nei zostały zaktualizowane po wymianach. Tu jest aktualnie: <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/pilkarzyki/draft-lato-2009-t1305-120.html#p75059">pilkarzyki/draft-lato-2009-t1305-120.html#p75059</a><!-- l --> Re: Propozycje zmian... - Foster - 02-01-2010 19:48 Wybaczcie, małe niedopatrzenie z mojej strony. Już zmieniłem co było źle Re: Propozycje zmian... - Foster - 10-05-2010 21:17 Sezon 2009/20010 zakończony! Jako, że od sierpnia, września (zależy od ilości chętnych) zamierzamy wystartować z następnym sezonem, czas zacząć ustalać na jakich zasadach będziemy grać w przyszłym roku. Za chwile utworzę nowy temat w którym przyjmowane będą zapisy na przyszły sezon. Jak robi ze składem? Zaczynamy od zera czy zostawiamy zawodnika? Jak robi z transferami? Tak jak w poprzednim roku? Draft + wymiany? A może macie jakieś inne ciekawe propozycje? Piszcie w tym temacie. Re: Propozycje zmian... - Miko - 10-05-2010 22:19 Cytat:Piłkarzyka nie pozostawiamy, a regulamin co do ligi i pucharu, bez zmian. |