![]() |
Wasze ulubione filmy i seriale - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Wasze ulubione filmy i seriale (/showthread.php?tid=252) |
- Maciek - 10-07-2008 23:49 Wszystko się wyjaśniło Kubo. Nie wiem gdzie i jaką wersje tego filmu oglądałeś :lol: Po pierwsze przez cały film było mówione i pokazywane, że rośliny atakują coraz mniejsze skupiska ludzkie, cóż w tym dziwnego że w pewnym momencie zaatakowały jedną osobę? Po drugie koniec jest oczywisty i jasny, wiadomo, że to były rośliny i zgodnie z opinią naukowca znalazło się drugie ognisko tego zdarzenia, także wszystko jasne. To był najprostszy film Shyamalana jaki widziałem i trudno mi zrozumieć jak mogłeś tutaj czegoś nie skumać ![]() - Kuba_^^ - 10-07-2008 23:54 Jak się ogląda głównie komedie i raz na ruski rok obejrzy się taki film to się później nic nie kuma :? Ech... ale dzięki za wytłumaczenie 8) - WoLaK - 10-07-2008 23:56 Ja zacząłem oglądać serial Sleeper cell (Ukryta komórka). Powiem, że po obejrzeniu 4 odcinków całkiem mi się podoba. Tematyką serialu jest walka CIA z terroryzmem. Agent CIA wkracza w szeregi grupy terrorystycznej w USA i tak dalej i tak dalej. Jak na razie ukazały się dwa sezony (1 ma 10 odcinków, a 2 ma 8 ) - marcelo - 11-07-2008 09:26 A mnie ostatnio naszło na oglądnięcie serialu Dark Angel (Cień Anioła). Głównie chodzi w nim o to, że genetycznie zmutowane dzieci, które miały zostać superżołnierzami uciekły z siedziby i po dziesięciu latach ich "ojciec" wciąż ich szuka, a także rodzeństwo się wzajemnie próbuje odnaleźć, a przy okazji nie dać się złapać "tatusiowi". W główną bohaterkę wcieliła się Jessica Alba. ![]() Serial polecam, chyba leca jeszcze jakieś odcinki na TV4, a jak macie np. N-kę to jest na którymś z dwóch kanałów wymienionych poniżej. Fajnią zapowiedź ma serial na bodajże Sci-Fi Channel albo na AXM Sci-Fi: Możecie oglądać go dla fabuły, wspaniałych efektów, ale my i tak wiemy, że oglądacie go dla Jessici Alby ![]() - Skull - 14-07-2008 01:28 Ja sobie dzisiaj zobaczylem film,ktorego nigdy nie mialem okazji zobaczyc w calosci. TVP1 i nocne stare kino ,a konkretnie "Zezowate szczęście" z 1960 roku. Bardzo dobra tragikomedia :wink: Jesli ktos jeszcze nie mial okazji zobaczyc to zachęcam 8) - maykle - 14-07-2008 15:50 Królestwo - misja amerykańskiej agencji rządowej na Bliskim Wschodzie. Agencja udała się na tajną pięciodniową wyprawę do Arabii Saudyjskiej, aby odnaleźć sterującego zamachami bombowymi szaleńca i powstrzymać go przed kolejnym atakiem. Świetna sensacja. Oczywiście najlepsze seriale: -Zmiennicy -Lost -Alternatywy 4 -Na wspólnej - Maciek - 14-07-2008 20:16 Ja byłem naaaa... kilku filmach ale powiem o dwóch. Hancock - taki inny film o superbohaterach. Nawet niezły. Ja lubie filmy z Willem także zawsze zadowolony niemal jestem Kochanice Króla - polecam. dobry film historyczny o łożu Henryka VIII zwanego Henrykiem VIII. - Zashi - 19-07-2008 22:38 maykle napisał(a):Oczywiście najlepsze seriale: Zapomniałes na samej górze dodac Prison Break. A tak nawiasem: podobno po wakacjach dalszy ciąg przygód Scofielda ![]() - Kuba_^^ - 19-07-2008 22:41 Zashi napisał(a):A tak nawiasem: podobno po wakacjach dalszy ciąg przygód Scofielda No nie tylko po tych wakacjach, z pewnością za rok będzie mógł na pisać to samo w tym temacie 8) W sumie to już oglądam ten serial z przymusu, bo jestem ciekaw jak to wszystko się potoczy, jak zacząłem to trudno teraz tak, na pewno w środku akcji, skończyć. - Ciampel - 20-07-2008 13:19 Zashi napisał(a):maykle napisał(a):Oczywiście najlepsze seriale: Nie zapomniał. Po prostu można się czymś jarać, ale też nie do przesady, bo ten serial powinien zostać zakończony po drugim sezonie. Ale kury znoszącej złote jaja się nie zabija ![]() - Danny93 - 25-07-2008 14:35 Oglądacie też ten cykl dokumentalny Danny'ego Dayera - Wojny na stadionach ? niezłe to jest ![]() - Kuba_^^ - 25-07-2008 16:16 Danny93 napisał(a):Oglądacie też ten cykl dokumentalny Danny'ego Dayera - Wojny na stadionach ? niezłe to jest Oglądam, tzn. nie zawsze trafię, ale na youtube'ie już kilka odcinków się pojawiło, ciekawy program, oczywiście dla tych, co lubią sprawy kibicowskie ![]() - Maciek - 25-07-2008 22:44 Z ostatnich moich wizyt w kinie polecić mogę z całego serca film "Wall.E" Fantastyczny film animowany, niegłupi, moim zdaniem pewniak do oskara w swojej kategorii, z muzyką Thomasa Newmana...gorąco polecam "Archiwum X" takie sobie, niezbyt podobne do odcinków serialowych, raczej na siłe zrobione... mało ciekawe krótko mówiąc Nie wiem czy pisałem o "Kochanicach Króla" ale mogę ten film również polecić - woyteq - 26-07-2008 00:51 z tekst o archiwum nie zyjesz - Skull - 26-07-2008 13:44 Oglądałem ostatnio bajke "Kurczak Mały" ,spora dawka śmiechu,przyjemnie sie oglądało jak mały robil z siebie idiote bo nikt mu nie wierzył że widzial spadający kawałek nieba :lol: No ale "Skok przez płot" i tak rządzi :wink: Co do filmów to widzialem taki jeden pt "Ostatni Legion" Garstka rzymian walczy za cesarza do ostatniego tchu, wędrują do Brytanii w poszukiwaniu armii ,ostatniego legionu. Całkiem dobry,mimo że bez fajerwerków polecam.\ Dzisiaj oglądam klasyki - "Ojciec Chrzestny" I,II i III, no i "Dawno temu w Ameryce" 8) |