![]() |
Rezerwy i młodzież - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Rezerwy i młodzież (/showthread.php?tid=149) |
Re: Rezerwy i młodzież - Lukas - 04-04-2012 21:24 Widać, że Berba już na wylocie. Jako jedyny w szarym polo. Re: Rezerwy i młodzież - mucha - 05-04-2012 09:04 W kolejnym meczu Dallas Cup pokonaliśmy Tigres 1:0 po trafieniu Larnella Cole'a. Oto jedyny gol tego spotkania, trzeba przyznać, że była to fantastyczna akcja. ![]() Teraz czeka nas półfinał z Evertonem. Re: Rezerwy i młodzież - Cepilek - 05-04-2012 12:43 To co zrobił Will w tej akcji to marzenie kto wie może już w przyszłym sezonie o ile nie pójdzie na wypożyczenie będzie grał ogony PL. Cały mecz do obejrzenia, uwierzcie warto ![]() <a class="postlink" href="http://www.livestream.com/dallascup/video?clipId=pla_fdd2aaad-45c3-4073-8eb3-7b82641088d0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb">http://www.livestream.com/dallascup/vid ... m=ui-thumb</a> Tu mecz z FC Dallas <a class="postlink" href="http://www.livestream.com/dallascup/video?clipId=pla_90075c81-8802-454b-b089-ff236ab6daf3">http://www.livestream.com/dallascup/vid ... 236ab6daf3</a> Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 05-04-2012 21:25 Jak rozklepali piłkarzy Tigres :-D Brawo :!: Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 06-04-2012 21:40 Jutro rusza AEGON Future Cup, myślę że warto śledzić te rozgrywki. Skład turnieju Ajaksu Amsterdam, Manchester United, Ajax Cape Town, Desportivo Brasil, Beşiktaş, FC Barcelona, Bayern Monachium i AC Milan. Skład Man Utd U-17 Pierluigi Gollini, Kieran O’Hara, Ashley Fletcher, James Wilson, Declan Dalley, Liam Grimshaw, Matty Wilkinson, Callum Evans, Louis Rowley, Sam Byrne, Paddy McNair, Nicolas Ioannou, Ben Pearson, Mats Dæhli Terminarz Sobota 7 Kwiecień: 11: 30 Desportivo Brasil - Manchester United 14: 30 AFC Ajax - Manchester United Niedziela 8 Kwiecień: 13: 00 Manchester United - Beşiktaş Z tego co widzę to na fb został założony specjalny profil dla tego turnieju i ma tam być możliwość oglądania spotkań. Re: Rezerwy i młodzież - Jaroldz - 07-04-2012 09:38 Dodam także, że mecze tego turnieju będzie można także oglądać w telewizji na kanale Eurosport 2. Pokazują nasz mecz o 14.30 z Ajaxem. Re: Rezerwy i młodzież - Cepilek - 07-04-2012 10:17 A ja dodam że jesteśmy w finale Dallas Cup po zwycięstwie z Evetonem 2:0 gole strzelali Fornasier i Lingard. W finale zagramy z brazylijską FC Coritiba. W tym meczu jesteśmy raczej dużym faworytem, bo zdaniem wielu mecz Everton- United był przedwczesnym finałem. Re: Rezerwy i młodzież - Hubson - 07-04-2012 10:44 Jaroldz napisał(a):Pokazują nasz mecz o 14.30 z Ajaxem. Dziś? Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 07-04-2012 10:47 Tak. Masz wyżej(patrz post Fostera) rozkład jazdy ![]() Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 07-04-2012 10:47 Tak, wystarczy spojrzeć na mój post, masz przecież napisane o której gramy. Michele Fornasier goal Dallas Cup Manchester United 1 Everton 0 Jesse Lingard goal Dallas Cup Manchester United 2 Everton 0 Re: Rezerwy i młodzież - Cepilek - 09-04-2012 15:17 Chłopaki niby przegrali dwa finały w jeden dzień, ale według mnie należą im sie olbrzymie brawa. W obu turniejach bardziej zalezalo Uniten na doswiadczeniu zdobywanym przez chlopaków a nie wygrywaniu mimo to pokazali się z kapitalnej strony ocierajac się o oba puchary. Co do Aegon to szkoda O'Hara gdyby miał lepszy dzień pewnie byśmy wygrali A w piątek chłopaki z nowym bagażem doświadczeń pokonają Chelsea w FAYC ![]() Re: Rezerwy i młodzież - michal85 - 09-04-2012 15:46 Bardzo pozytywny turniej dla chłopaków. Mierzyliśmy się z najlepszymi młodymi ekipami na kontynencie i wyglądaliśmy bardzo dobrze. Przede wszystkim słowa uznania dla Coopera, którego mam nadzieję że pozyskamy z Reading. Podobać się mogli również Rothwell, czy Pearson. Bardzo dobrze wyszkoleni technicznie zawodnicy, potrafiący spokojnie rozegrać piłkę w środku pola. Oczywiście Deahli - przy rywalach wyglądał jak zawodnik nie z tej bajki, ale był wyraźnie oszczędzany na piątkowy półfinał z CFC. Na plus również Byrne czy Ioannou. Dwóch innych gościnnie występujących zawodników również zrobiło pozytywne wrażenie - Tshibola w środku prezentował się pewnie. Dobrze zbudowany, dobry w odbiorze i niezły technicznie. Mogą być z niego ludzie. Goss natomiast z pewnością głównie zapamięta ten turniej z uwagi na przestzrolnego karniaka, ale prezentował się naprawdę solidnie. Bardzo dobry technicznie, może trochę wolny, ale myślę że warto mu się przyglądać. Co do Dallas Cup: Cytat:United were awarded a free kick. As he was standing over the ball the Referee said to him "I want a good clean game" - Ryan looked at him and said "I want a fucking good clean game as well, but you are spoiling it." He was immediately shown the red card. Relacje Tunniego :mrgreen: Gola na 1:2 strzeliliśmy grając w "9", a ponoć jeszcze w końcówce mieliśmy szansę na remis :twisted: Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 13-04-2012 18:28 W końcu coś konkretnego na temat tego całego zamieszania. Z tego też wynika, że ten cały Raiola nie jest aż taką chytrą bestią. Ukryty tekst:
Przy okazji, dzisiaj o 20 Półfinał FAYC: Chelsea - Manchester United ![]() Re: Rezerwy i młodzież - Foster - 19-04-2012 15:17 James znów kontuzjowany? Ostatnio nie było go w kadrze meczowej, dzisiaj też go nie ma. Jeśli to kolejny uraz to chyba już po chłopaku ![]() Re: Rezerwy i młodzież - Cepilek - 19-04-2012 17:40 Ja nie rozpaczam, w naszych szeregach pojawiają się bardziej utalentowani zawodnicy, nie umniejszając talentu Jamesowi. Chłopakowi się nie powiodło, trudno w kolejce czekają następni. |