Redcafe.pl - Manchester United Forum
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - matys - 26-06-2009 16:59

To na tym forum jest taka opcja, żeby kogoś dołączyć do ignorowanych?!

Jak się to robi? Do wrogów trzeba dodać?

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 14:08

Matys tak, sam już chciałem napisać że brak takiej opcji ale stwierdziłem, że wypada najpierw zajrzeć do FAQ. Tam jest wszystko ładnie napisane Smile

---------------------------------------------------------------------------
Drugi post (połączyłem coby nie było double-posta):

Nie wkurza Was, że jak ktoś zamknie temat albo przeniesie do Archiwum to automatycznie oznacza się on jako nieprzeczytany?

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 27-06-2009 14:09

wkurza.

E: gdy jest edycja posta to nawet wskazane byłoby pojawienie się go jako nieprzeczytany takie coś bym chciał na forum ;p

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 15:35

fidain napisał(a):Nie wkurza Was, że jak ktoś zamknie temat albo przeniesie do Archiwum to automatycznie oznacza się on jako nieprzeczytany?
Oznacza się jako przeczytany tylko w momencie, gdy zamykający temat moderator dopisze od siebie posta z informacją. Raczej to normalne, w końcu w temacie pojawił się nowy post.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-06-2009 15:42

Wydaje mi się, że nie masz racji.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 15:43

Gdyby tak było to bym nawet słowem nie pisnął. Właśnie o to chodzi, że (przynajmniej u mnie) tak nie jest. Po zamknięciu tematu (bez dopisywania niczego na końcu!) mam wszystkie posty w tym temacie oznaczone jako nieprzeczytane.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 15:51

Zamknąłem temat mobile.redlog.pl
Oznaczył się wam jako nieprzeczytany?

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - paolo - 27-06-2009 15:57

Nie. Ale czasami jest tak, jak pisze fidain.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 15:59

Nie. A spróbuj przenieść jakiś temat do Archiwum bez dopisywania niczego. Bo w takim razie wynika to widać z przenoszenia a nie z zamykania Wink Co prawda mogło mi się oczywiście przywidzieć ale jestem niemal pewny, ze były takie przypadki w przeszłości, ze nikt nic nie dopisywał a temat wyskakiwał jako nieprzeczytany.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 27-06-2009 15:59

sebos_krk napisał(a):Zamknąłem temat mobile.redlog.pl
Oznaczył się wam jako nieprzeczytany?

Ale nie w tym rzecz. Jak go już przeniesiesz gdzieś to będzie jako nieprzeczytany Tongue

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 16:05

Przeniosłem. I jak teraz?
Tak myślałem, że chodzi o przeniesienie, dlatego chciałem sprawdzić.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 16:08

Nic Tongue To ja już nie wiem. W takim razie możecie uznać, ze nic nie pisałem. Może faktycznie jest tak jak piszesz. W każdym razie tak czy siak oznacza się jako nieczytany cały temat a nie tylko ostatni post (to różnica).

No nic nvm. Może radzio coś wie więcej na ten temat Tongue

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-06-2009 16:15

Nie wiem od czego to zależy, ale na pewno ten problem występuje. Niejednokrotnie miałem przykładowo w temacie meczowym przeczytane wszystkie posty, a po jego przeniesieniu do archiwum, kilkanaście ostatnich postów z danego tematu zrobiło się nieprzeczytanych.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 16:18

Może jeszcze zależeć od zmiany typu tematu np z przyklejonego na normalny, ewentualnie od tego czy w międzyczasie się nie wylogowywaliśmy z forum. Ale już mi się nie chce sprawdzać. Dwie teorie obaliłem. <cwaniak>

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - paolo - 27-06-2009 16:53

muszeq napisał(a):Nie wiem od czego to zależy, ale na pewno ten problem występuje. Niejednokrotnie miałem przykładowo w temacie meczowym przeczytane wszystkie posty, a po jego przeniesieniu do archiwum, kilkanaście ostatnich postów z danego tematu zrobiło się nieprzeczytanych.

Chyba każdy tak ma. Dobrze byłoby oczywiście naprawić tę funkcję, ale suma sumarum aż tak bardzo mi to nie przeszkadza; ominąć przy otwieraniu nieprzeczytanych postów, potem oznaczyć wszystkie jako przeczytane i po problemie.