![]() |
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - matys - 26-06-2009 16:59 To na tym forum jest taka opcja, żeby kogoś dołączyć do ignorowanych?! Jak się to robi? Do wrogów trzeba dodać? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 14:08 Matys tak, sam już chciałem napisać że brak takiej opcji ale stwierdziłem, że wypada najpierw zajrzeć do FAQ. Tam jest wszystko ładnie napisane ![]() --------------------------------------------------------------------------- Drugi post (połączyłem coby nie było double-posta): Nie wkurza Was, że jak ktoś zamknie temat albo przeniesie do Archiwum to automatycznie oznacza się on jako nieprzeczytany? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 27-06-2009 14:09 wkurza. E: gdy jest edycja posta to nawet wskazane byłoby pojawienie się go jako nieprzeczytany takie coś bym chciał na forum ;p Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 15:35 fidain napisał(a):Nie wkurza Was, że jak ktoś zamknie temat albo przeniesie do Archiwum to automatycznie oznacza się on jako nieprzeczytany?Oznacza się jako przeczytany tylko w momencie, gdy zamykający temat moderator dopisze od siebie posta z informacją. Raczej to normalne, w końcu w temacie pojawił się nowy post. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-06-2009 15:42 Wydaje mi się, że nie masz racji. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 15:43 Gdyby tak było to bym nawet słowem nie pisnął. Właśnie o to chodzi, że (przynajmniej u mnie) tak nie jest. Po zamknięciu tematu (bez dopisywania niczego na końcu!) mam wszystkie posty w tym temacie oznaczone jako nieprzeczytane. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 15:51 Zamknąłem temat mobile.redlog.pl Oznaczył się wam jako nieprzeczytany? Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - paolo - 27-06-2009 15:57 Nie. Ale czasami jest tak, jak pisze fidain. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 15:59 Nie. A spróbuj przenieść jakiś temat do Archiwum bez dopisywania niczego. Bo w takim razie wynika to widać z przenoszenia a nie z zamykania ![]() Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Mata - 27-06-2009 15:59 sebos_krk napisał(a):Zamknąłem temat mobile.redlog.pl Ale nie w tym rzecz. Jak go już przeniesiesz gdzieś to będzie jako nieprzeczytany ![]() Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 16:05 Przeniosłem. I jak teraz? Tak myślałem, że chodzi o przeniesienie, dlatego chciałem sprawdzić. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 16:08 Nic ![]() No nic nvm. Może radzio coś wie więcej na ten temat ![]() Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - mucha - 27-06-2009 16:15 Nie wiem od czego to zależy, ale na pewno ten problem występuje. Niejednokrotnie miałem przykładowo w temacie meczowym przeczytane wszystkie posty, a po jego przeniesieniu do archiwum, kilkanaście ostatnich postów z danego tematu zrobiło się nieprzeczytanych. Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - sebos_krk - 27-06-2009 16:18 Może jeszcze zależeć od zmiany typu tematu np z przyklejonego na normalny, ewentualnie od tego czy w międzyczasie się nie wylogowywaliśmy z forum. Ale już mi się nie chce sprawdzać. Dwie teorie obaliłem. <cwaniak> Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - paolo - 27-06-2009 16:53 muszeq napisał(a):Nie wiem od czego to zależy, ale na pewno ten problem występuje. Niejednokrotnie miałem przykładowo w temacie meczowym przeczytane wszystkie posty, a po jego przeniesieniu do archiwum, kilkanaście ostatnich postów z danego tematu zrobiło się nieprzeczytanych. Chyba każdy tak ma. Dobrze byłoby oczywiście naprawić tę funkcję, ale suma sumarum aż tak bardzo mi to nie przeszkadza; ominąć przy otwieraniu nieprzeczytanych postów, potem oznaczyć wszystkie jako przeczytane i po problemie. |