![]() |
Newsy transferowe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Newsy transferowe (/showthread.php?tid=71) |
Re: Newsy transferowe - daniel - 24-05-2010 17:33 Sky informuje Cytat:Everton have announced that Jack Rodwell has signed a new five-year contract at Goodison Park. ...a szkoda. Dobry chłopak i mało pije jak na piłkarza <rotfl> Re: Newsy transferowe - matys - 24-05-2010 18:11 danieltwi napisał(a):Dobry chłopak i mało pije jak na piłkarza <rotfl>Coś przegapiłem? Re: Newsy transferowe - Pavllik - 24-05-2010 22:35 Nie za wiele przegapiłeś ![]() ![]() Re: Newsy transferowe - Tomek91 - 25-05-2010 08:22 Ponadto inny kandydat do gry w United też chyba odpada. City ostatnio zaoferowało za Milnera 25 mln. funtów, co już wydaje się przegięciem, ponadto Anglik wyznał, że gra w United wcale go nie interesuje, bo zaczynał swoją karierę w Leeds. Re: Newsy transferowe - sebos_krk - 25-05-2010 09:05 Tomek91 napisał(a):ponadto Anglik wyznał, że gra w United wcale go nie interesuje, bo zaczynał swoją karierę w Leeds.Mi to wygląda na typowy wymysł dziennikarski. Nie mają co pisać to znajdują najprostsze punkty zaczepienia. Re: Newsy transferowe - Kwas - 25-05-2010 10:23 Tomek91 napisał(a):ponadto Anglik wyznał, że gra w United wcale go nie interesuje, bo zaczynał swoją karierę w Leeds.Nie wyznał, tylko gazeta w jego imieniu wyznała, a to zasadnicza różnica ![]() Re: Newsy transferowe - Pavllik - 25-05-2010 12:56 Z tego co czytałem to do loozeropoolu miał iść więc ![]() ![]() ![]() Re: Newsy transferowe - daniel - 25-05-2010 15:27 Tomek91 napisał(a):ponadto Anglik wyznał, że gra w United wcale go nie interesuje, bo zaczynał swoją karierę w Leeds. - patrz: Rio Ferdinand Pavllik napisał(a):Van der Vartem (czy jak to się pisze google nie boli <gafa> Re: Newsy transferowe - sebos_krk - 25-05-2010 15:40 danieltwi napisał(a):- patrz: Rio FerdinandJeśli już to Alan Smith jest wychowankiem Leeds, Rio karierę zaczynał na Upton Park ![]() Re: Newsy transferowe - daniel - 25-05-2010 15:54 sebos_krk napisał(a):Jeśli już to Alan Smith Ano <gafa> , ale ale żeby nie było, to Rio tak czy inaczej swojego czasu wypowiadał się podobnie o możliwości transferu do United będąc graczzem Leeds właśnie. Re: Newsy transferowe - panopticum - 25-05-2010 19:41 No i co z tego? Idąc tym tokiem myślenia, czy jeśli Owen do nas przyszedł, to Carragher też by chciał? A Milnera i tak byśmy nie kupili, bo kupujemy Irelanda 8-) . Re: Newsy transferowe - matys - 25-05-2010 19:45 ![]() Ja go nie chcę, bo to debil. Re: Newsy transferowe - daniel - 25-05-2010 20:42 pan_opticum napisał(a):No i co z tego? To, że teraz przywiązanie do barw klubowych znaczy coraz mniej i na to zwróciłem uwagę, a Milner właśnie to jedna z ciekawszych opcji transferowych, fakt faktem mało realna. Re: Newsy transferowe - Czary - 25-05-2010 20:56 Żadnych Irelandów... Proszę Was... Milner raczej nie do wyciągnięcia przez nas, a szkoda. Re: Newsy transferowe - Pavllik - 25-05-2010 22:46 Myślę że za drogi jak na swoje umiejętności... Sir dobrze mówi że dzisiejsze ceny na rynku są zawyżone ciężko znaleźć kogoś kto może od razu wskoczyć do składu i dostać go za rozsądne pieniążki. |