![]() |
Newsy piłkarskie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Newsy piłkarskie (/showthread.php?tid=96) |
RE: Newsy piłkarskie - Hubson - 29-12-2014 22:03 Co do faulów w polu karnym no to jednak karny wystarcza. Gdy rzecz dzieje się przed polem karnym i jest TYLKO wolny to wtedy czerwona się należy. Jednak karanie zawodnika czerwoną skoro i tak drużyna przeciwna dostaje karnego.. no to jest podwójna kara. To jeszcze idzie zrozumieć. RE: Newsy piłkarskie - RedLucas - 30-12-2014 00:01 Z białą kartką pomysł idiotyczny, ale tak naprawdę po prostu nie ma dobrej metody na walkę z symulką. Jest to rzecz strasznie subiektywna, i naprawdę mało jest sytuacji, gdy patrzysz na dane zdarzenie i mówisz "tu na 100% symulował". Ciężko z tym walczyć, symulki są i będą. Karać jedynie żółtą za te sytuacje, gdy na 100% widać, że symulka i tyle. Nie ma co drążyć tematu w nieskończoność. RE: Newsy piłkarskie - Under - 30-12-2014 04:27 Dla mnie prosta metoda. Jak sędzia nie wychwyci w trakcie meczu, to traktować symulkę jako niesportowe zachowanie i po analizie video dowalać 3 mecze zawieszenia. Raz dwa by się oduczono pajacować. RE: Newsy piłkarskie - samcro - 30-12-2014 08:53 zółta kartka to za mało. To żadna kara. A wcale symulowanie widać często. Jak śedzia nie wychwyci to niech związek piłki nożnej to zrobi. Inaczej futbol będzie dalej żenującym sportem RE: Newsy piłkarskie - robaldo - 30-12-2014 09:50 Zgadzam się żółta kartka to za mało, ale nie rozgraniczałbym tu na symulkę i zwykłe przewinienia. Już kiedyś pisałem, że jestem dużym orędownikiem kar minutowych w piłce nożnej. Kara byłaby dużo bardziej odczuwalna niż same żółte kartki. RE: Newsy piłkarskie - Tomassen - 06-01-2015 13:56 A może by tak powtórki wideo? RE: Newsy piłkarskie - Kosma - 12-01-2015 12:52 robaldo napisał(a):Kara byłaby dużo bardziej odczuwalna niż same żółte kartki. Zwłaszcza w przypadku bramkarza ![]() ![]() RE: Newsy piłkarskie - Ruuuuuuuuuud - 03-04-2016 18:37 Johnson skazany Cytat:Tam łatwiej też będzie o spotkania, bo charakter czynów, za które został skazany, nie przeszkadza przedstawicielkom płci pięknej i lista chętnych do odwiedzenia go jest długa. Oprócz Flounders znajduje się na niej tłum fanek chcących spotkać się z idolem. ![]() RE: Newsy piłkarskie - allfanmu - 06-04-2016 11:10 Przeszło nieco bez echa w obliczu LM, ale Glasgow Rangers wraca do Scottish Premier League. Jakoś zawsze wolałem Rangersów od Celticu i cieszę się, że Old Firm Derby wracają na najwyższy poziom ligi szkockiej. RE: Newsy piłkarskie - Kosma - 06-04-2016 13:54 W sumie fajnie, ale nie zgodzę się co do należytej hierarchii w Glasgow ![]() RE: Newsy piłkarskie - Mata - 06-04-2016 19:40 Proponuje dla odmiany Celtic zdegradować do czeluści boisk amatorskich. |