Redcafe.pl - Manchester United Forum
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 27-06-2009 17:02

Mi też to jakoś specjalnie nie przeszkadza ale jest taki temat to zgłosiłem swoją uwagę i tyle Big Grin

O np. ten temat 2 czy 3 dni temu mi się zrobił nieprzeczytany a nikt nic na koniec nie dopisywał:

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/pilkarzyki-f41/zostawiasz-zawodnika-czy-zaczynasz-od-zera-t1286.html">pilkarzyki-f41/zostawiasz-zawodnika-czy-zaczynasz-od-zera-t1286.html</a><!-- l -->

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 27-06-2009 22:04

No teraz forum powinno działać stabilnie bo śmiga nasz serwer na nowej karcie RAID (stąd pad serwera w ostatnich minutach - była wymieniana na karta)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - dsw_MUszyna - 13-08-2009 23:43

chciałbym ponowić prośbę o możliwość ignorowania tematu. Są tematy które mnie i zapewne nie tylko mnie nie obchodzą, a jest w nich dużo nowych postów (piłkarzyki, typer, itp.)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 13-08-2009 23:59

Temat jest poruszany od powstania forum o ile pamiętam Tongue Ktoś coś wspominał kiedyś, ze na tą wersję phpBB ciężko to zrobić ale nie pamiętam czy był to radzio Wink

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - RedLucas - 14-08-2009 09:15

Ja nie widzę w tym problemu, jeśli nie chcesz przeglądać np. tematu piłkarzyków, to czytasz sobie całą resztę a potem bierzesz: "Oznacz fora jako przeczytane" Wink

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - dsw_MUszyna - 14-08-2009 11:19

może nie jest to problem, ale dla człowieka który nie ma czasu ani ochoty bawić się w gry forumowe jest to trochę irytujące Wink

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Tomassen - 14-08-2009 21:41

dsw_MUszyna napisał(a):może nie jest to problem, ale dla człowieka który nie ma czasu ani ochoty bawić się w gry forumowe jest to trochę irytujące Wink

Podpisuję się.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Foster - 22-10-2009 15:44

Szukamy usera zainteresowanego grą w piłkarzyki!

Z naszej zabawy odszedł jeden z graczy, jeśli na forum znajduje się użytkownik, którego interesuje ta zabawa, to proszę o kontakt ze mną. Pisać na priva bądź na gg (664 15 14)

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 18-11-2009 14:23

Zoptymalizowałem parę rzeczy na RC przez co RedCafe.pl powinno ładować się kilkanaście procent szybciej niż dotychczas. Zauważyliście różnicę może :>?

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - donmateo16 - 15-01-2010 18:58

nie wiem czy odpowiedni temat ale chciałem się zapytać czemu w logu nie ma nic związanego z czerwonymi diabłami ??

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 15-01-2010 19:08

Jak nie ma - jest czerwony diabeł z białymi zębami Smile

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - donmateo16 - 15-01-2010 19:41

chodziło mi o herb itp...... rzeczy .....

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Lasq - 15-01-2010 20:42

Bo herb i inne tego typu rzeczy są znakami zastrzeżonymi i nie mogą być używane bez zgody klubu (niby co oni mogą tam wiedzieć o polskim forum ale jednak do devilpage się ponoć doczepili). Poza tym nie wiem jak innym ale mi się ten skromny design podoba.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 15-01-2010 20:45

fidain napisał(a):Bo herb i inne tego typu rzeczy są znakami zastrzeżonymi i nie mogą być używane bez zgody klubu (niby co oni mogą tam wiedzieć o polskim forum ale jednak do devilpage się ponoć doczepili). Poza tym nie wiem jak innym ale mi się ten skromny design podoba.

Nie tylko devilpage ;-) i nie ponoć Big Grin bo naprawdę się doczepili.

Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - donmateo16 - 15-01-2010 21:53

oooo, a czy mieli z tego powodu jakieś problemy ??