Uwagi na temat Forum - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Uwagi na temat Forum (/showthread.php?tid=237) |
- Grzeho - 05-04-2008 14:44 To podwojne logowanie jest troche irytujace, ale az tak bardzo nie przeszkadza, jednak bez tego na pewno bylo by wygodniej :wink: - Pejter - 05-04-2008 17:15 Dobra, co nieco poszperałem na ten temat. Na początek spróbujcie usunąć cookies i napiszcie, czy są jakieś efekty. P.S. Wchodzicie przez "forum.manutd.pl" czy "www.forum.manutd.pl"? - ziomo - 06-04-2008 14:03 Cytat:P.S. Wchodzicie przez "forum.manutd.pl" czy "www.forum.manutd.pl"? Ja to pierwsze.A ma to jakieś znaczenie? - Grzeho - 06-04-2008 18:10 Jesli chodzi o cookies, to narazie to nic nie pomoglo, ale wydaje mi sie ze moze chodzic o to,ze mam nasze forum w zapisane w ulubionych, a tam jest podany jeszcze ten stary adres ( besty....) wiec moze o to chodzic zapisze to jak proponowales Pejter, zobaczymy, czy przyniesie efekty. Dzieki i tak za fatyge :wink: - Skull - 06-04-2008 19:48 Grzeho napisał(a):wydaje mi sie ze moze chodzic o to,ze mam nasze forum w zapisane w ulubionych, a tam jest podany jeszcze ten stary adres ( besty....) wiec moze o to chodzic Raczej nie,bo ja tak mam ,a u mnie wszystko w porządku 8) - Grzeho - 06-04-2008 21:08 Skull napisał(a):Raczej nie,bo ja tak mam ,a u mnie wszystko w porządku Racja. Probowalem wejsc z tych adresow, ktore podal Pejter, ale to nic nie dalo. Nadal trzeba sie 2 razy logowac. - zaga92 - 07-04-2008 19:46 Grzeho napisał(a):Probowalem wejsc z tych adresow, ktore podal Pejter, ale to nic nie dalo. Nadal trzeba sie 2 razy logowac. To zrob autologowanie Ja tez tak mam. A jak sie w szkole loguje to rzeczywiscie musze 2 razy. - Ciampel - 01-05-2008 09:25 Przepraszamy za małe problemy z forum, ale... Padł serwer ze względu na przeciążenia, mieliśmy za dużo wejść po meczu z Barcą Próbowałem się wczoraj skontaktować z naszą "serwerownią", jednak odpowiedzi nie otrzymałem - zero reakcji. Dzisiaj naprawiło się samo. Trzeba chyba zwiększyć parametry - Maciek - 01-05-2008 10:47 Krótko mówiąc - tylu sezonowców się po meczu z Barcą chciało do UNITED przykleić, że serwery powiedziały "veto" i padły? To ja jestem za tym, by nic nie zmieniać - Pejter - 01-05-2008 13:13 OMG - 29 Kwi 2008 - 2.80 GB transferu zużyte, a przeciętnie na dzień jest w okolicach 50 MB :lol: Sytuacja raczej się nie powtórzy w najbliższej przyszłości, ale będę monitorował co i jak z transferem. - Wojtek3 - 01-05-2008 13:21 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Miazga, moze RED ARMY ( stara gwardia 2002/2004 ) chciala wrocic calym skladem 8) - Pejter - 01-05-2008 13:29 No właśnie wizyt nie było znowu aż tak dużo (trochę więcej niż zazwyczaj). Jedynie jakieś wysyłane żądania, otwierane strony na forum wytworzyły ten transfer. - Zashi - 23-05-2008 18:03 Ogladajac glowna strone forum, nawet gdy przeczytam wszystkie posty w dziale ManUtd+ i Freestyler pokazuje mi te niebieskie kwadraciki. Kogo to wina? - Pejter - 23-05-2008 18:07 Błędów w phpBB 8) Być może "wrodzonych", a być może zrobionych przeze mnie w trakcie wgrywania modów itd. Ale mi to akurat nie przeszkadza tak szczerze mówiąc. Wciskasz "Zobacz posty od ostatniej wizyty" i pokazuje ci wszystkie nieprzeczytane posty, nie "usuwa" ci tematów z listy nawet po wyjściu z forum. Nazwa jest trochę myląca, muszę ją zmienić na "Zobacz nieprzeczytane posty". - Grzeho - 23-05-2008 20:32 Zashi napisał(a):Ogladajac glowna strone forum, nawet gdy przeczytam wszystkie posty w dziale ManUtd+ i Freestyler pokazuje mi te niebieskie kwadraciki. Kogo to wina? Ja tez czesto tak mam, ale przyzwyczailem sie do tego i robie tak jak Pejter. |