Liga Mistrzów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Liga Mistrzów (/showthread.php?tid=247) |
- Kuba_^^ - 12-12-2007 22:58 Szkoda, wielka szkoda Rangersów, kto wie, co by się stało, gdyby Darcheville wykorzystał tą sytuację, którą w kapitalny sposób wypracował Ferguson. Chciałem, aby Rangers grali dalej, żal mi ich naprawdę, bo ta wygrana z Lyonem na wyjeździe 0:3 zrobiła naprawdę spore wrażenie. Niestety (albo 'stety') Lyon się zrewanżował i również wpakował na wyjeździe 3 bramki. Benzema odwalił kawał dobrej roboty, świetny zawodnik. - jabol_phpbb3_import1728 - 12-12-2007 23:01 Ostatnie mecze tegorocznej fazy grupowej Champions League, nie przyniosły większych niespodzianek. Barcelona pokonuje Stuttgart 3-1, choc musieli odrabiać straty. Rangers podobnie jak wczoraj Marsylia rozłożeni na łopatki, i na pocieche zagrają jedynie w PUEFA. Sporting pewnie ogrywa Dynamo 3-0. Inter triumfuje w Eindhoven, a Fnerbahce na własnym obiekcie z CSKA 3-1 i awansowuje po raz pierwszy z grupy. Pamiętam swego czasu trener Daun mówił, że Fene wygra LM na stulecie klubu, nie udało się ale może rok pózniej. A w grupie H trwała walka o 1 miesce, Arsenal wygrał 2-1 ze Steauą, a Sevilla ograła 3-0 w Pradze Slavię i to ona wygrała grupę. - Skull - 12-12-2007 23:40 Widzieliscie co wyprawiał Benzema? świetny zawodnik,od dawna pisałem o jego umiejetnosciach i cały czas marze by kiedys do nas dołączył. Alex dzisiaj niezłą brame wjebał że tak powiem :shock: Cytat:Darcheville Dla mnie "frajer" kolejki - najpierw to pudło a później to brutalne (celowe) nadepnięcie i czerwony kartonik. - Maro11 - 12-12-2007 23:47 Mozemy trafic na LIverpool? - Zashi - 13-12-2007 13:59 Cytat:Mozemy trafic na LIverpool? Nie. W tej fazie nie mozna trafic na zespol z tego samego kraju i z tej samej grupy. Wszystkie wczorajsze roztrygniecia przewidziałem na kuponie bukmaherskim. Prawie - tylko ten Manchester... - Skull - 13-12-2007 14:41 Maro11 napisał(a):Mozemy trafic na LIverpool? Tak jak pisał Zashi ,dopiero w nastepnej rundzie jest mozliwosc wylosowania/trafienia na Liverpool. Wszystko już jest jasne,trafimy na kogos z tej piątki: - Schalke - Olimpiakos - Celtic - Lyon - Fenerbache - Maciek - 13-12-2007 15:06 Maro11 napisał(a):Mozemy trafic na LIverpool?Tak*, możemy trafić na Liverpool już teraz 8) A teraz zadaj sobie pytanie - komu powinieneś wierzyć i kto ma rację Skull napisał(a):Widzieliscie co wyprawiał Benzema?Benzema? Nie znam :roll: Chodzi ci o Bangure? ;* Maciek napisał(a):Aha no i jak ktoś wczoraj liczył na Marsylię to się zawiódł, a jak ktoś dzisiaj liczy na Rangers to też się zawiedzie Będziemy mieli do czynienia z podobnym meczem jak wczoraj na Stade VelodromeDlatego też nie rozumiem dzisiejszego lamentu Fenerbahce jest lepsze od Celticu Glasgow i nie ma co się z faktami klócić 3/4 z Was, a pewnie też 3/4 z kibiców ogólnie rzecz biorąc nie ma pojęcia kto broni bramki Fenerbahce Owszem, znają Alexa, który z każdej pozycji wszystkimy trzema nogami potrafi gola zdobyć, owszem znają Roberto Carlosa, Mehmeta Aurelio (wcześniej Marco Aurelio), Mateje Keżmana czy Diego Lugano, ale kto obecnie broni bramki Fenerbahce wie niewielu O czym to świadczy? Ano o tym, że kto broni bramki Celticu wie praktycznie każdy, a jak najbardziej znanym (a może i jedynym znanym, albo jednym z trzech znanych) zawodnikiem jest bramkarz ijego nazwisko podczas meczów pada najczęściej z ust komentatorów, to oznacza, że drużyna jest słaba i bramkarz ma pełne ręce roboty Był to 73 z 246 sposób na udowodnienie, że Fenerbahce obecnie jest lepszą drużyną niż Celtic Glasgow Cieszy mnie, że rewanż gramy u siebie I możliwe, że tak będzie aż do samego końca, aż do finału, który będzie oczywiście w Moskwie Ale historia z Milanu może się nie powtórzyć już, nie lubie rewanżowych meczów na wyjeździe, no chyba, że takie jak z Juventusem w 1999 roku Rewanżowych spotkań u siebie też nie lubie, szczególnie takich jak te z Porto czy AS Monaco *żart - Gracek_11 - 13-12-2007 15:16 Skull napisał(a):Wszystko już jest jasne,trafimy na kogos z tej piątki: Najsilniejszy wydaje się Lyon i ten niesamowity Benzema, ale Francuzi potrafią czasami zawieść na calej lini. Chcialbym tylko uniknąć Fenerbache, bo zgadzam się ze zdaniem Maćka. W dodatku Turcja to gorący teren. Schalke, Olympiacos obojetne, a na Celtic liczę najbardziej :twisted: Zresztą z tych drużyn i tak każdego ogolimy, nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. - Maro11 - 13-12-2007 15:16 Prawie mnie Macius nabrałes :wink: Coz ja zycze sobie olimpiakos , bo rywal fajny i beda 2 mecze w tv, najlepiej zremisowac u nich 0-0 by sprawa awansu nie była pewna. Cos czuje ze to bedzie lyon, a panu kurowskiego gratuluje kompetencji najwyzszych lotow :lol: - Kuba_^^ - 13-12-2007 15:19 Najmniej chciałbym trafić na Lyon oraz Fenerbahce, moim zdaniem są to najsilniejsze drużyny, na które Diabły mogą trafić w 1/8. Na Old Trafford oczywiście nie byłoby jakiś tragicznych problemów z pokonaniem tych drużyn, jednak na wyjazdach mogłoby być już zdecydowanie ciężej. Najkorzystniej trafić chyba na Celtic i Schalke, jednak z tych dwóch wolałbym rzecz jasna The Bhoys, nie byłoby żadnych kłopotów z poradzeniem sobie z tą ekipą, nie są już tak mocni jak rok temu, gdy UNITED się z nimi niemiłosiernie męczyło, zresztą Boruc = transmisja z meczu w TV - KanT - 13-12-2007 17:09 Losowanie na pewno będzie korzysnte bo w drugim koszyku wszystkie ekipy są od nas słabsze. Nie chciałbym trafić na Fenerbahce, nie ze względów piłkarskich, ale oni tam mają poj****** kibiców i kto wie jak by sie skończyło. Nie chce widzieć znów Celticu bo mecz będzie nudny - nic nowego. Nie chciałbym też Lyonu, bo oni są chyba najgroźniejsi. Najlepiej, jak dla mnie, to olympiakos i liverpool :wink: Kuba_^^: Kanciku kochany, na angielskie zespoły tracić nie możemy ;* - WoLaK - 13-12-2007 17:22 Nie wiem Panowie,ale mi sie wydaje,ze mozemy teraz trafic na angielska druzyne.Tak mi sie obilo o uszy chyba w wczorajszych skrotach LM na TVP 2 - zaga92 - 13-12-2007 17:41 Cytat:Nie wiem Panowie,ale mi sie wydaje,ze mozemy teraz trafic na angielska druzyne.Tak mi sie obilo o uszy chyba w wczorajszych skrotach LM na TVP 2 Wiesz Wolak, ze ci wszyscy panowie siedzacy w studiu nie znaja sie na rzczy az tak idealnie. Moze sie po protu pomylili. :wink: - KanT - 13-12-2007 17:50 Kuba_^^ napisał(a):Kanciku kochany, na angielskie zespoły tracić nie możemy ;* No niestety Kubuś, możemy możemy bo zmienili przepisy - przynajmniej tak wczoraj mówili Stec tam mówił, co dokładnie podkreślił a nie coś w stylu "Z boiska zszedł.........Sir Alex Ferguson miał dość tej gry a w jego miejsce Darren Fletcher." - WoLaK - 13-12-2007 18:33 zaga92 napisał(a):Wiesz Wolak, ze ci wszyscy panowie siedzacy w studiu nie znaja sie na rzczy az tak idealnie. Moze sie po protu pomylili. :wink:A to rzeczywiscie tu trzeba sie znac idealnie zeby znac takie rzeczy Przepisy chyba zostaly zmienione.A tak btw to studia LM nie prowadzi Gmoch i spolka... |