![]() |
HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 12-04-2011 19:03 Intel napisał(a):akcję promocyjną na RedloguMyślałem nad tym, ale pomysł upadł z braku czasu. Przed trzecią edycją powinno pójść coś w tym stylu. Intel - spytaj Wiktora, on na pewno zechce grać ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 12-04-2011 19:04 Oddam Reda za darmo, jak chcecie Intele, to jest Wasz. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 12-04-2011 19:09 Widzę, że coś ostatnio nie masz fazy na cięte riposty misiek. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 12-04-2011 19:10 Adis napisał(a):Oddam Reda za darmo, jak chcecie Intele, to jest Wasz. Nie lepiej od niego uciec? Piłeczka uderzona przez niego dalej będzie perfekcyjnie trafiać w to samo miejsce (bramkarza :-D ), a ty będziesz mógł na to patrzeć nie z perspektywy "...", a z perspektywy "Robak, dobra robota", czy coś w tym stylu ![]() Kris1908 napisał(a):Intel - spytaj Wiktora, on na pewno zechce grać Ironia <gafa> ? Przyjąłbym to za prawdę, ale to mrugnięcie okiem mnie zmyliło... Poczekamy na dalszy rozwój wydarzeń Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 12-04-2011 22:19 Intel napisał(a):Ironia <gafa> ? Przyjąłbym to za prawdę, ale to mrugnięcie okiem mnie zmyliło... Poczekamy na dalszy rozwój wydarzeń Wiktor jest ukrytym fanem Haxa. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 12-04-2011 22:33 Kris1908 napisał(a):Wiktor jest ukrytym fanem Haxa. Zapewne ukrywa się pod tajemniczym nickiem Kris1908. Gdyby tak było, drużyna KRaK Antyfutbol zwała by się pewnie WRaK Antyfutbol. Trochę mniej optymistycznie, co nie? ![]() Zrezygnowałem z tego Arwina, brzytwy będę się chwytać dopiero, jak już będziemy z Robaldem pod ścianą. Zagadałem do Daniela i Atheista, potem jeszcze spróbuję kilku forumowiczów, którzy przejawiali haxem zainteresowanie, a potem pomyślimy. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 14-04-2011 13:00 Problemy Luroin HC można uznać za rozwiązane, gdyż znaleźliśmy zastępcę Lucasa! Jest nim Czary, do niedawna jedna z armat Czarującej Maty Arsenalu. Do momentu powrotu Lucasa zespół Luroin grać będzie w składzie: Robaldo, Czary i ja. Bójcie się! ![]() W związku z tym transferem, sprawę terminu rozegrania naszych spotkań w ramach 1. i 2. kolejki uznajmy za ponownie otwartą, ale do tych spraw mamy drugi temat. E: Kris, muszę cię rozczarować - jako, że to transfer tymczasowy, nazwy nie zmieniamy (bo przecież po powrocie Lucasa znów zmienialibyśmy nazwę). Wszystko zostaje, tak, jak jest. ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 14-04-2011 15:20 A nazwę zmieniacie na Czary Inteligentnego Robaka? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 14-04-2011 21:29 O dziwo, mimo zupełnie niezgranego składu (co dało o sobie znać w meczu z Jogą), Luroin daje jakoś radę! Niespodziewana, ba, wręcz sensacyjna wygrana nad Orłami dała nadzieję na dobry wynik z Jogą. Niestety, brak zgrania, kilka indywidualnych błędów i przewaga drużyny przeciwnej odebrały nam zwycięstwo. Gdyby wpadła ta setka na początku, to pewnie Luroin by murowało i może nawet sensacyjnie wywiozło punkty z trudnego terenu, ale niestety - gola nie było, potem popełniałem błędy w obronie, czego skutkeim były stracone bramki. Potem odsłoniliśmy się, straciliśmy kolejne dwa gole (na pustą, Robaldo na moją prośbę ruszył do ataku, kij z bilansem!), ale na szczęście błąd Wiewióra umożliwił nam zdobycie gola honorowego. Reasumując, Luroin nie takie niestraszne, jak je malowali! :twisted: E: Adis, my jak Chelsea? Na początku ostro, a później przyjdzie kryzys? ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 14-04-2011 21:46 Spoko -Orły jak United, na początku sezonu tracą punkty, potem będzie tylko lepiej. ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 14-04-2011 21:52 Intel napisał(a):E: Adis, my jak Chelsea? Na początku ostro, a później przyjdzie kryzys? Wy jak Liverpool. Po cichu na coś liczycie, po pierwszym meczu zapowiadacie majstra, a po drugim odpadacie z walki o tytuł. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 14-04-2011 21:55 To Wam się Intele dostało. W końcu nazwa LFC zobowiązuje. :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 14-04-2011 22:05 Hola, hola, master. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale od kilkunastu dni należy nas kojarzyć z Wielkim Zderzaczem Hadronów, niż z Klubem, Którego Nazwy Wstyd Mi Wymawiać. Nazwa LHC (LFC to plama, która istnieje już tylko w historii) zobowiązuje, obawiam się, że "Hadrony" Cię zniszczyły! Red by to podsumował krócej: "oj misiek, coś ci się dowcip stępił", albo "oj, coś ostatnio nie masz fazy na cięte riposty, misiek". ![]() Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 14-04-2011 22:33 Lider jest tylko jeden. Tak, muszę mieć w kolekcji drugiego Oscara, tym razem w innej kategorii. Choć prawdę mówiąc ten pierwszy do mnie jeszcze nie dotarł. Pieprzona poczta. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 14-04-2011 22:37 No proszę, kolejny pracuje na zaszczytny tytuł. Musicie chyba pomyśleć nad zmianą nazwy zespołu, może Gwiazdo(ro)zbiór? ![]() |