Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United (/showthread.php?tid=105)

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - mucha - 26-04-2009 20:09

Chudy napisał(a):Opcja Palaciosa jeszcze jest dosyć ciekawa

Słucham?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Chudy - 26-04-2009 21:03

Cholera popierniczyło mi się. Miałem na myśli Valencie. Mylą mi się ich nazwiska. Przepraszam za zamieszanie.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - MatiGol - 28-04-2009 08:49

ponoć z Valencią Manchester już się dogadał. Jak dla mnie to zaje... nowina. Będzie nas kosztował może 5 mln funtów, a w perspektywie sezonu może się okazać jeszcze lepszy niż Nani.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 28-04-2009 11:28

A skąd taka promocja za Valencię? 5 mln.? Kończy mu się kontrakt czy co ? : >

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 28-04-2009 12:13

Albo mu nogę urwało tylko nie chce się przyznać.

To lubie :lol: // matys

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Tomek91 - 03-05-2009 14:28

Cytat:Sir Alex Ferguson jasno zadeklarował, że nie zamierza sprowadzać na Old Trafford Brazylijczyka Kaki. Jakiś czas temu media informowały o zainteresowaniu Szkota gwiazdorem AC Milan, ale ten jednoznacznie wykluczył możliwość sprowadzenia 27-latka do Manchesteru United.

- Jaką ofertę Manchester City złożył za Kakę - 100 milionów funtów? Czy myślisz, że ten klub zapłaciłby 100 milionów za zawodnika? To takie gadanie - powiedział Szkot na temat plotek prasy.

Koniec wątku Kaki. Amen Wink

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 04-05-2009 09:51

To od początku była jedna wielka plotka, którą nie warto było się interesować. Poza tym czy on byłby nam faktycznie aż tak bardzo potrzebny, za takie pieniądze? Stanowczo nie.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - sebos_krk - 04-05-2009 11:57

Jakby był zainteresowany Kaką to by to samo mówił. Lepiej działać z zaskoczenia. A i cena wtedy jest zwykle mniejsza.
W tym wypadku zapewne jednak nie blefuje.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - CyberMU - 04-05-2009 18:26

Ostatnio oprócz tego, iż jesteśmy ponoć zainteresowani Kaką słyszałem także o tym, że nasze szeregi może zasilić Ribery. :twisted:

Jakieś oficjalne rozporządzenie było w jego sprawie czy to także plotka? <gafa>

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - dende - 04-05-2009 19:01

CyberMU napisał(a):słyszałem także o tym, że nasze szeregi może zasilić Ribery.

Ja słyszałem, że ma zasilić Barce, a kilka dni później miał już przejść do Realu Wink Pewnie zwykła plota

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - El'Toro - 05-05-2009 09:00

Zapewne plota. Wydaje mi się że Ribery w następnym sezonie będzie grał dla Barcy.
A tak przy okazji - Guardian pisał że mielibyśmy zapłacić za Franck'a około 70 milionów euro ;d Także to chyba dosyć mało prawdopodobne, nie sądzicie?

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 05-05-2009 09:25

Ostatnio słyszałem wywiad z Ribery'm, w którym dziennikarz zapytał go o jego przyszłość, a on odpowiedział, że w Monachium czuje się świetnie, ma kontrakt do 2011 roku i będzie chciał do tego czasu zdobywać trofea z Bayernem. Mówił też, że jest już zmęczony tymi ciągłymi plotkami transferowymi na jego temat.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 05-05-2009 10:34

A ja czytałem że nie chce mu się grać w UEFA i jeśli nie dostaną się do LM to chce odejść. Inna kwestia czy do Barcy. Przecież tam chyba nie ma już miejsca w ataku? Tak upakowany...

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Czary - 05-05-2009 11:13

Bayern ma jeszcze szanse na mistrza. Wątpię, żeby nie awansowali do CL, chociaż Bundesliga jest nieprzewidywalna. Jeśli rzeczywiście przeszedłby do Barcelony, to Guardiola musiałby sprzedać kogoś bo na chwilę obecną w ataku mogą tam grać: Eto'o, Henry, Messi, Bojan, S. Keita, Gudjohnsen i widziałem jeden mecz w którym Iniesta grał w ataku na lewym skrzydle. Przy taktyce Barcelony na 3 atakujących bez wątpienia któraś z gwiazd musiała by odejść, a wątpię, żeby przy obecnej formie Henry'ego, Eto'o i Messi'ego sprzedał kogoś z tej trójki.

Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - panopticum - 05-05-2009 12:03

Ale jakie dziwne rzeczy. Ribery do United za ponad 60 mln funtów. To że jest Francuzem nie znaczy że jest ZizouWink. I że niby ma zastąpić Ronaldo. Gdzie indziej czytałem że mamy się z Liverpoolem tłuc o Lennona.