HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 14-04-2011 22:42 Adis napisał(a):No proszę, kolejny pracuje na zaszczytny tytuł. Musicie chyba pomyśleć nad zmianą nazwy zespołu, może Gwiazdo(ro)zbiór? Jeśli mówisz o Intelu, to ja byłem tą Czarną Owcą, co pierwsza rzuciła kamień w głosowaniu Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 15-04-2011 05:09 Intel napisał(a):Red by to podsumował krócej: "oj misiek, coś ci się dowcip stępił", albo "oj, coś ostatnio nie masz fazy na cięte riposty, misiek". Nie tym razem, bo pierwsze primo pisał to mucha, a nie Adam, a drugie primo, pocisnął Wam konkretnie Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 15-04-2011 13:35 Adis napisał(a):No proszę, kolejny pracuje na zaszczytny tytuł. Musicie chyba pomyśleć nad zmianą nazwy zespołu, może Gwiazdo(ro)zbiór? Gwiezdne Maniaki Czarują- tak zdecydowanie lepiej I jeszcze w hołdzie Intelowi odnalazłem skrót GMC, bo odpowiedni skrót to podstawa...prawda Intel !? Tak więc oznacza on "Giant Molecular Cloud", co z kolei oznacza <a class="postlink" href="http://space.about.com/od/glossaries/g/giantmoleccloud.htm">http://space.about.com/od/glossaries/g/ ... ccloud.htm</a>, więc nadal nic nie oznacza...ale mnie się podoba Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 15-04-2011 13:44 robaldo napisał(a):Adis napisał(a): Kris1908 napisał(a):Adis napisał(a): :roll: Przecież ja cały czas o sebosie pisałem... sebos_krk napisał(a):Lider jest tylko jeden. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - robaldo - 15-04-2011 13:47 Adis napisał(a)::roll: Przecież ja cały czas o sebosie pisałem... no i wszystko popsułeś :? ale nazwa może zostać naszym tymczasowym przydomkiem, tak czy inaczej <jupi> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 15-04-2011 14:44 Red napisał(a):Nie tym razem, bo pierwsze primo pisał to mucha, a nie Adam, a drugie primo, pocisnął Wam konkretnie Toś nie zajarzył, bo mój komentarz odnosił się tylko i wyłącznie do postu Adisa, w którym pisał o skrócie LFC. Dowcip Muchy to inna sprawa, może nawet będzie kandydować do postu roku (to by była druga nagroda z rzędu w tej kategorii dla niego), tutaj niestety argumentów na obronę nie mam . Ahem, i chyba ktoś tu się naoglądał Poranku Kojota, że "pierwsze primo" pisze? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 15-04-2011 15:28 Intel napisał(a):Red napisał(a):Nie tym razem, bo pierwsze primo pisał to mucha, a nie Adam, a drugie primo, pocisnął Wam konkretnie To zmienia postać rzeczy, w takim razie napisałbym tak, jak to wymieniałeś Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 15-04-2011 19:34 Intel napisał(a):Toś nie zajarzył, bo mój komentarz odnosił się tylko i wyłącznie do postu Adisa, w którym pisał o skrócie LFC.Plamy tak łatwo nie zmażecie, myślicie, że wystarczy zmiana nazwy i już wszyscy zapomną, że jako LFC graliście? Hańba! :-D Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - paolo - 15-04-2011 21:48 Nudne to już, spamersi. ;] Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 15-04-2011 22:08 Adis napisał(a):No proszę, kolejny pracuje na zaszczytny tytuł. Musicie chyba pomyśleć nad zmianą nazwy zespołu, może Gwiazdo(ro)zbiór? To (ro)* mnie zmyliło w środku <gafa> *że niby od Robaldo Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 18-04-2011 10:04 Widzę, że znowu zaczyna się żenada i mecze 2 v 3. Szybko. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - ZasadKG - 18-04-2011 12:52 W chuj żenada, mogłem cały tydzień praktycznie, to Krisy przełożyli bo przecież Kociowi laguje : (((((((((((((((((((( a w niedziele nie mogłem, faktycznie, żenada żenadą żenade pogania Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 18-04-2011 12:55 To jest bez sensu grać 2 na 3. Jeśli ma miejsce sytuacja, że drużyny nie są w komplecie to przedłużyć termin o parę dni, przecież ludzie mają swoje życie i milion wazniejszych spraw od haxballa. Jaki jest sens rozgrywania meczów 2 na 3 ? Później w wynikach różnice 10-bramkowe. Dziękuję za taką ligę. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - ZasadKG - 18-04-2011 12:59 A czy to ja zadecydowałem że gramy 2v3? Nie było mnie wczoraj cały dzień w domu, to nie zależało ode mnie i wynikło w ostatniej chwili, nie wiem jak przebiegąła sytuacja, czy w ogole ktoś proponował przełożenie, czy się Kraki nie zgodziły, nie wiem Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - mucha - 18-04-2011 13:13 Przecież nigdzie do ciebie nie piję, wręcz przeciwnie. Mówię ogólnie, że bez sensu jest grać 2 na 3. Ja rozumiem, że są terminy, ale ludzie mają swoje życie i w sytuacji, gdy nie ma kogoś to spotkanie się przekłada o kilka dni. |