![]() |
Liga Mistrzów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Liga Mistrzów (/showthread.php?tid=247) |
- WoLaK - 21-12-2007 13:46 Cytat:Celtic praktycznie skazany na pożarcie, nie wiele zrobią z Barceloną, jedynie na własnym stadionie może jakimś cudem ugrają remis, ale ogólnie odpadają.Dokładnie.Ja spodziewam się rzezi Celtów.Katalończycy spacerkiem przejda te faze Ligi Mistrzow.Trafili na najslabszy zespol. Cytat:Lyon - bez dwóch zdań ekipa mocna, ale jeśli chcemy triumfować w Champions League to przecież bać się ich nie możemy.Zgadza sie.Lyon nie nalezy jeszcze do tej scislej czolowki klubow europejskich.W tamtym sezonie zapowiadali sie swietnie,a w dwumeczu dosc niespodziewanie odpadli z Roma.Mysle,ze bez wiekszych problemow przejdziemy Francuzów. Cytat:Liverpool FC - FC Inter MediolanZ calego serca bede kibicowal Nerrazurrim.Mam nadzieje,ze dokopia scousers.Inter w tym roku prezentuje naprawde ladna i ciekawa pilke.Moim zdaniem Mediolańczycy sa faworytami. Cytat:Arsenal FC - AC Milan Kompletnie nie interesuje mnie ten mecz.Obojetne jest dla mnie kto awansuje dalej... - ManUtd rlz !!! - 21-12-2007 13:46 Kuba_^^ napisał(a):Chyba żartujesz, to nie jest ten Lyon co kiedyś, ledwo co z grupy wyszli i teraz mają być faworytami? I co z tego ze ledwie z grupy wyszli wlasnie bo tym mozna zobaczyc ze to dobry zespol uciekli z pod noża pokonując rywala na wyjeździe ale jak kto uważa... :| - WoLaK - 21-12-2007 13:50 ManUtd rlz !!! napisał(a):No nie wiem czy na Old Trafford pujdzie tak łatwo Oj czlowieku chyba nie zastanowiles za bardzo jak to pisales.Faworytem jest,ale do odpadniecia z Champions League. - Zashi - 21-12-2007 13:51 Nie ma co patrzec z kim gramy. Nazwa klubu przeciwnego wazna jest tylko dlatego, aby było wiadomo kogo rozpracowywac. Trzeba zacząc pręzyć muskuły i sie szykować. :wink: Mysle, ze są szanse na mecz w TVP2. - ManUtd rlz !!! - 21-12-2007 13:54 A ja myśle że są szanse na obejrzenie meczu przez SopCast ![]() - Marek - 21-12-2007 15:28 Mysle, ze mecz z Lyonem beda mogli pokazac Szwajcarzy (kanaly TSR2 i TSI1 odpowiednio z francuskim i wloskim komentarzem). Oni dosc czesto decyduja sie na pokazywanie meczy United. Jednak mysle, ze 'gorecej' zapowiada sie mecz Arsenalu lub Liverpoolu z Interem. Jednak ufam Szwajcarom i mam nadzieje, ze bede mial przyjemnosc obejrzec Diably w akcji w LM w telewizji, a nie na SopCascie. :twisted: - Grzeho - 21-12-2007 15:36 Marek napisał(a):Mysle, ze mecz z Lyonem beda mogli pokazac Szwajcarzy (kanaly TSR2 i TSI1 odpowiednio z francuskim i wloskim komentarzem). Oni dosc czesto decyduja sie na pokazywanie meczy United. Jednak mysle, ze 'gorecej' zapowiada sie Arsenalu lub Liverpoolu z Interem. Jednak ufam Szwajcarom i mam nadzieje, ze bede mial przyjemnosc obejrzec Diably w akcji w LM. Nie wiecie moze czy ten kanal jest na Cyfrze + ? A odnosnie meczu z Lyon'em, to na pewno to spotkanie do latwych nalezec nie bedzie szczegolnie w pierwszym meczu, na wyjezdzie. Dobrze, ze rewanz gramy u siebie :wink: - Marek - 21-12-2007 16:28 ja mam cyfre, tylko z niej rezygnowalem juz kiedys i teraz mam ją w nieco inny sposob :twisted: i mam oba te kanaly. Warto sprawdzic czy to jest. U mnie sa to 277 i 279 - zaga92 - 21-12-2007 18:07 Hmm... Wlasciwie to trafilismy nienajlepiej, ale to ze awansujemy nie ulega watpliwosci. Moze to byc wyrownany mecz szczegolnie we Francji bo watpie zebysmy ich rozjechali tak jak Rome :lol: :twisted: Nastepna faze tez losuja, czy juz wiadomo z kim bedziemy grac? - Maciek - 21-12-2007 20:38 Sory, ale nie czytałem Waszych tutaj wpisów po losowaniu, moją uwage przyciągnęło jedno zdanie, ale bez cytowania ![]() Ja się z Lyonu bardziej cieszę, niż rok temu z Lille ![]() Niech mnie ktoś poprawi jeśli się myle, ale cztery nasze ostatnie mecze z Lille to bodajże dwie strzelone przez nas bramki tej drużynie :roll: Czy dzisiaj mieliśmy mniej szczęścia niż rok temu? Wg mnie nie, jestem spokojniejszy o ten dwumecz, jestem pewien, że nie będzie tej "kaszany" i męczarni jakie były z Lille i w poprzednim sezonie i wcześniej ![]() Co do Celticu (transmisja chyba pewna chociaż szczerez przyznam, że nie znam terminarza dokładnego, nie wiem kto gra we wtorek itd.) to TVP wychodząc z założenia ze cała Polska kibucuje Borucowi pewnie coś pokaże, o ile na Celtic Park na 90% będzie 0-0, o tyle na Camp Nou gładka "czwórka" i kopacze pojadą do domu... muzyczki heinekenowej raczej nie będzie, jak dla mnie najmniej emocjonująca para Podsumowując - Follow follow follow :!: Cause United are going to Moscow :!: Lyon nas nie powstrzyma ![]() 1. Ben Arfę 2. Benzemę 3. Kallstroma 4. Juninho kolejność nieprzypadkowa - Maro11 - 21-12-2007 20:54 o ile pamietam MU-Lille 1-0 . gol Becksa 92 minuta Lille-MU 1-1 Ole MU-Lille 0-0 Lille-MU 1-0 LIlle-MU 0-1 MU-Lille 1-1 Lille jest niewygodnym rywalem, maciek miał racje. lepiej sie gra z druzyna ktora chce atakowac a nie taka ktora gra na kontry - woyteq - 21-12-2007 21:22 ja tylko przypomne sezon 2003/2004 a konretnie 2 marcowe pojedynki w 2004 roku a wiec znowu nie tak dawno kiedy to w 1/8 tych rozgrywek p.UEFA spotkaly sie wlasnie Celtic i Barcelona. Po niespodziewanym 1:0 na celtic Park ( Thompson ) Celtic jechal na rewanz do Katalonii na przyslowiowy wpie....l W Barcie w tym dwumeczu grali tacy pilkarze jak Valdes, Oleguer, Puyol, Reiziger ,Xavi, Cocu, Motta, Ronaldinho, Overmars, Luis García zas w Celticu nieliczac Larssona najwiekszymi gwiazdami byli Sutton, Beattie czy Petrov. Rewanz zakonczyl sie wynikiem 0:0 bo mecz zycia zagral Marshall ( wtedy 19 letni chlopaczek zastepujacy pierwszego bramkarza i w ogole debiutujacy wtedy w klubie) lapiac wszystko co sie tylko dalo. I to nic ze Celtic potem odpadl z Villareal ktory z kolei potem odpadl z Valencia. Jak mawial nasz Fergie " w futbolu latwo wyjsc na glupka". Ja na niego nie wyjde bo nie mowie ze Celtic ich stuknie. Oba sklady sa po 3 latach silniejsze ale proporcja nadal jest zachowana. I tak jak wtedy przypadkowe 1:0 a potem 0:0 JEST MOZLIWE w co moze i nie bardzo wierze ale nie podoba mi sie tez wasza zbytnia pewnosc. - Maro11 - 21-12-2007 21:33 Woytqu, znamy sie tyle lat ale wyszedłes na idiote. Proporcja zachowana? Etoo Messi Iniesta Henry Zambrotta Abidal Celtick bez Larrsona Balde i innych. Dobre - woyteq - 21-12-2007 21:41 zwaz na bajere - nawet jesli nie mam racji to nie az tak w duzym stopniu zeby az tak reagowac bo nadal z mojego posta wynika ze Barca ma miazdzaca przewage. Tak wiec proporcja zmienila sie o 1,3 punkta dla barcy czyli jestem 0,175 idiota. Balde nadal gra w Celticu, "innych" nie wiem gdzie sie podziewaja natomiast Larsson Larssonem ale w lidze i pucharze w Szkocji wygrali juz tylko o 2 mistrza mniej niz ugrali w sumie z nim i o 1 wiecej puchar kraju a zrobili to w 3 lata a dodatkowo 2 raz z rzedu weszli do fazy pucharowej w LM. Barca ma o wiele silniejszy sklad niz wtedy to prawda ale czy wyszedlem na idiote ? ehh - Maro11 - 21-12-2007 21:48 wtedy celtic był w finale pucharu uefa z maloneyem larrsonem hartsonem petrowem, dzisiejszy Celtick jest słaby i nie gra tak jak wtedy. nie jest mocniejszy od dzisiejszego a barcelona? |