Redcafe.pl - Manchester United Forum
Kółko wzajemnej adoracji - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19)
+---- Wątek: Kółko wzajemnej adoracji (/showthread.php?tid=1490)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - ring0 - 25-03-2008 12:45

Zapewne 'dziennik prudnika' zamieści obszerną relację.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - bartez - 25-03-2008 13:33

wszystkiego naj, nie zachlaj się tylko na śmierć Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 25-03-2008 19:14

radzio napisał(a)://sorry za rozmiar zdjęć, ale nie mogłem się powstrzymać Big Grin

:| i jak takiemu warna wlepić?

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 25-03-2008 20:44

ring0 napisał(a):'dziennik prudnika'

Tygodnik Prudnicki Wink

Dziękuję za życzenia. Wy tu kutwa nie pieprzecie o piciu, bo dziś ze względu na fatalny stan mojego gardła wypiłem tylko jedno piwo. Ale impreza tak dopiero za trzy tygodnie Wink

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Tomassen - 25-03-2008 21:08

Błąd! Jak gardło w kiepskim stanie, to przecież odkazić trzeba!

Najlepiej śliwowicą <niesforny>

Re: Kółko wzajemnej adoracji - mucha - 25-03-2008 21:21

Ja tam piwa nie lubię, bo żeby się upić to trzeba przynajmniej z 5 wypić, a ja tyle w siebie nie mogę lać Tongue Zdecydowanie bardziej preferuję wódkę, nie trzeba dużo tego w siebie wlać, ewentualnie wino, tylko nie pryta, najlepiej swojaczek Wink Daliście panowie wczoraj w gaz? W końcu lany poniedziałek. W zasadzie to chodzi się oblewać rano, ale ja z kumplem zaczęliśmy ok 18, a i tak zdążyliśmy się najebać ;p

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 25-03-2008 21:32

radzio napisał(a):Witamy nowego forumowicza! Na forum jest sporo osób z Warszawy :-), chociażby Minh, Aririn, Wojtas, Kula... w każdym razie sporo osób.

Anirin napisał(a)://Sam jesteś Aririn. Sad - ANIRIN

Sorry misiek :*

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 25-03-2008 21:43

Zgadzam się z muszqiem, ja wypiję dwa góra trzy piwa i czuję się jak jakaś bańka, a wódeczka wlejesz w siebie 0.5L i masz zajebista baja 8-)

Tomassen napisał(a):Najlepiej śliwowicą <niesforny>

Big Grin to jest chyba na Ukrainie znane, no nie Big Grin

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Anirin - 25-03-2008 21:53

Najlepszego Ryjek. Wink

A Ty Radek... My to sobie jeszcze pogadamy... Ja Ci już pokutę odpowiednią znajdę... 8-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 25-03-2008 21:59

Anirin napisał(a):Najlepszego Ryjek. Wink

Dziękować. A swoją drogą sam dziś założyłeś temat do życzeń, a składasz je tutaj :keke:

Re: Kółko wzajemnej adoracji - Czaplak - 25-03-2008 21:59

Anirin napisał(a):A Ty Radek... My to sobie jeszcze pogadamy... Ja Ci już pokutę odpowiednią znajdę... 8-)

Hm, jako osoba "duchowna", mogę doradzić Wink

I jeszcze raz Michu, wszystkiego NAJ 8-)

Re: Kółko wzajemnej adoracji - radzio - 25-03-2008 22:05

MU_fan napisał(a):Zgadzam się z muszqiem, ja wypiję dwa góra trzy piwa i czuję się jak jakaś bańka, a wódeczka wlejesz w siebie 0.5L i masz zajebista baja 8-)

Tomassen napisał(a):Najlepiej śliwowicą <niesforny>

Big Grin to jest chyba na Ukrainie znane, no nie Big Grin

Panowie! Zero patriotyzmu! Wstyd mi za was! Myślicie, że czysta to polski narodowy trunek! Niedoczekanie! Przecie już Zagłoba wiedział, że miód pitny to coś pysznego, zdrowego i .... mocnego. Taki dwójniak czy półtorak i .... miód cud i orzeszki.

A co dopiero mówić o "Krupniku" czyli 40% miodową wódeczką :-).

Wierzcie mi, ale te wszystkie czyste to psu na budę potrzebne, ja tam wolę dobre wino, dobry miód pitny, dobrego szampana, albo jakąś tradycyjną wódeczkę (Krupnika, Żubrówkę). Kolega ostatnio poczęstował mnie Słowacką ziołową wódeczką- pychota.

Piwo ssie pałkę! Sorry, ale taka prawda. Teraz to syf a nie piwo! Te hiper nowoczesne metody ważenia piwa tylko psują jego smak :/.

Ze dwa lata temu szarpnąłem się na angielskie piwo za 8 czy 9zł (nazwę podam potem Big Grin), było to piwo robione tradycyjnie z osadem na dnie... Smak był mistrzowski, zapach genialny, kolor bursztynu i piania na dwa palce. A wierzcie mi, że próbowałem wielu piw, ale Żywiec, Calsberg, Heineken, Warka, Okocim etc, etc to ... no nic specjalnego. O taka orenżadka dla dorosłych...

Co do nazwy tego piwa to było to coś z tego gatunku:
<a class="postlink" href="http://www.brakspear-beers.co.uk/brakspear2006_packaged.htm">http://www.brakspear-beers.co.uk/braksp ... ckaged.htm</a>
// chodzi o Stron Ale / Old Ale. Dokładną nazwę piwa podam kiedy indziej bo teraz sobie przypomnieć nie mogę Big Grin. Ale poważnie spróbujcie czegoś innego niż te standardowe czyste i standardowe piwa bo to nic specjalnego ;D

Re: Kółko wzajemnej adoracji - MU_fan - 25-03-2008 22:12

radzio napisał(a):ja tam wolę dobre wino

Nie, ja wina nie lubię w żadnej postaci. Nawet lampki do wina, po prostu zawsze robi mi się tak dziwnie po winieTongue

radzio napisał(a):Piwo ssie pałkę! Sorry, ale taka prawda. Teraz to syf a nie piwo! Te hiper nowoczesne metody ważenia piwa tylko psują jego smak :/.

Na szczęście ja mieszkam nieopodal czeskiej granicy (5km), więc wiem jak smakuje prawdziwe piwo, co prawda ona ma swoja cenę, ale warto.

A dziś wybiłem sobie Hainekena niby tak wszyscy zachwalają, a to jeden wielki syf jest.

Najlepszy jest Sobieski.

Czaplak napisał(a):I jeszcze raz Michu, wszystkiego NAJ 8-)

Jeszcze raz dzięki. Niedługo zrobię prawko i w drodze do wujka tam Cię nawiedzęTongue.

Re: Kółko wzajemnej adoracji - mucha - 25-03-2008 23:26

radzio napisał(a):Panowie! Zero patriotyzmu! Wstyd mi za was! Myślicie, że czysta to polski narodowy trunek! Niedoczekanie! Przecie już Zagłoba wiedział, że miód pitny to coś pysznego, zdrowego i .... mocnego. Taki dwójniak czy półtorak i .... miód cud i orzeszki.
Tak się składa, że mam w chacie ten wynalazek, a dokładnie to 3 butelki:
-Piastowski Trójniak 13%
-Kurpiowski Dwójniak 16%
-Półtorak Jadwiga 16%
Chyba stary skądś przywiózł, ale nie jestem pewien. Ciekawe czy to dobre. Trzeba będzie kiedyś spróbować Tongue

Re: Kółko wzajemnej adoracji - zieli - 25-03-2008 23:27

Witam. Chciałbym się z Wami adorować.