Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery rywali w Premier League - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Transfery rywali w Premier League (/showthread.php?tid=191)

Re: Transfery rywali w Premier League - El Polako - 30-08-2010 17:41

Jak dla mnie to to jest Audi R8 a nie A8

Re: Transfery rywali w Premier League - Jaroldz - 31-08-2010 20:47

Cytat:Trener Tottenhamu powiedział wcześniej, że jest przekonany, że Holender podpisze kontrakt. Trener Tottenhamu pozostawił pomocnika negocjującego z prezesem klubu. Ma kosztować ok. 8 mln funtów. Wszyscy w Anglii zastanawiają się czy udało się dopiąć transfer przed końcem okna.

:shock:

Jeśli się to okaże prawdą i ten transfer dojdzie do skutku, to ja nie mam więcej pytań.

Bebe- 7 mln funtów
VDV- ok. 8 mln funtów.

Jeszcze słowa Redknappa:

Cytat:He is available now for about £8million. He is a quality player. He is a Dutch international and a great footballer.

Re: Transfery rywali w Premier League - daniel - 31-08-2010 21:08

Arsenal za to przynajmniej do stycznia z Almunią i Fabiańskim :tuptup:

Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 31-08-2010 21:12

Nie mów hop... Okno wciąż jest otwarte.

Re: Transfery rywali w Premier League - mucha - 31-08-2010 21:16

Okno trwało do 19.

Re: Transfery rywali w Premier League - Foster - 31-08-2010 21:17

:roll:
O żesz ty... tego to żem nie wiedział.

Re: Transfery rywali w Premier League - bartez - 31-08-2010 21:35

<a class="postlink" href="http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Asamoah-Gyan-w-Sunderlandzie,wid,12622322,wiadomosc.html?ticaid=1acde&_ticrsn=5">http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Asamo ... &_ticrsn=5</a>

Bardzo ciekawy transfer, razem z D.Bentem mogą sporo namieszać w PL. Szkoda tylko, że blokują naszego Welbecka ;/

Re: Transfery rywali w Premier League - mucha - 31-08-2010 21:38

Już ktoś tu pisał, że transfer Gyana nic nie zmienia, bo poważnej kontuzji doznał Fraizer Campbell, więc Welbeck wskakuje na jego miejsce.

Re: Transfery rywali w Premier League - Czary - 31-08-2010 22:10

Ciekawe jak będzie wyglądała współpraca między Gyanem, a Bentem, bo nie ma co ukrywać, że są to napastnicy bardzo samolubni. :twisted:

Re: Transfery rywali w Premier League - Ruuuuuuuuuud - 01-09-2010 07:30

Stoke sie ładnie wzmocniło--->Eidur Gudjohnsen, Jermaine Pennant i Marc Wilson.Nice!

Re: Transfery rywali w Premier League - daniel - 01-09-2010 16:09

No i stało się. Oficjalna strona internetowa Tottków potwierdziła to o czym wczoraj spekulowano. Władze PL pozwoliły na Transfer Van Der Vaarta do ekipy z Londynu. Kwota jaką Koguty zapłaciły Królewskim za reprezentanta Oranje wyniosła...8 mln Ł :shock: <świr>
Od razu nasuwa się pytanie czy United nie pokpiło troche sprawy, wszystko zweryfikuje jednak boisko. Tak czy inaczej kwota transferu śmieszna.

Re: Transfery rywali w Premier League - HuBi1790 - 01-09-2010 16:38

Myślę że koguty sciągając Vaarta uczyniły najlepszy transfer w tym okienku... Holender jest genialnym rozgrywającym, tylko w Realu byl zawsze numerem 2 i nie mógł pokazać pełni możliwości.

Re: Transfery rywali w Premier League - premislav - 01-09-2010 16:53

A my chyba też kupiliśmy kogoś za podobną kwotę...Transfery tylko trochę nie porównywalne klasowo...To się tottki teraz wzmocniły konkretnie.

Re: Transfery rywali w Premier League - Mubinio - 02-09-2010 10:30

Hm trochę jestem wkurzony tym, że United nie kupili VDV za psie pieniądze, lecz z drugiej strony widzę w tym jakiś pomyślunek. Anderson w końcu się obudzi mam nadzieję, potencjał ma IMO większy od VDV. Jak spojrzy na swojego kolegę Naniego i zacznie naśladować jego podejście do treningów i meczów (to teraźniejsze nastawienie, nie to dawne Smile ) to będzie ciekawie.

Co nie zmienia faktu, że Tottki się ohydnie wzmocniły za grosze.

Re: Transfery rywali w Premier League - michal85 - 02-09-2010 10:57

Czemu nie kupiliśmy VdV? Bo nie mamy dla niego miejsca na boisku. Koniec, kropka.