Redcafe.pl - Manchester United Forum
Komentarze - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Komentarze (/showthread.php?tid=629)

Re: Komentarze - Czary - 24-07-2010 19:26

Jest już lepiej na chwile obecną 15 zespołów jeszcze jeden i już by było okej Smile

Re: Komentarze - Foster - 24-07-2010 20:22

ZasadKG i widzew_tomi proszeni o padanie numery gg. Jeśli nie chcecie wszystkim ujawniać napiszcie mi na PW

Re: Komentarze - ZasadKG - 24-07-2010 20:27

Tutaj może byc? 4940557

Re: Komentarze - Foster - 24-07-2010 22:28

Tak Wink

Re: Komentarze - Jaroldz - 25-07-2010 20:55

Mam takie pytanie. Czy mogę sobie spośród tych 8 piłkarzy muszę wybrać po jednym z lig: Angielska , Hiszpańska , Włoska , Niemiecka , Francuska , Polska , Holenderska , Szkocka, czy też mogę wybrać tylko z trzech np. z angielskiej, hiszpańskiej i włoskiej :?:

I jeszcze jedno. Dajny na to, taki Messi i C. Ronaldo. Oni są liczeni jako pomocnicy czy napastnicy i czy mogę mieć np. w składzie 1 pomocnika i 7 napastników lub 4 pomocników i 4 napastników :?:

Będę grał w to 1 raz i nie chciałbym dać plamy Wink

Re: Komentarze - Adis - 25-07-2010 21:02

Możesz wybrać dowolną ilość piłkarzy z każdej ligi. Tylko musisz wziąć pod uwagę, że będą kolejki, gdy np. będą grać tylko ligi powiedzmy angielska, hiszpańska i niemiecka (a pozostałe pauzować przykładowo z powody przerwy zimowej), jeśli nie będziesz mieć zawodników z tych krajów, które grają to nie będziesz miał kogo wystawić, dlatego dobrze jest mieć zawodników z większej ilości lig, choć nie jest to obowiązek. Do tego w kolejce ligowej musisz wystawić zawodnika każdego z innej ligi.

Messi i Ronaldo - napastnicy.

Nie ma ograniczeń co do ilości posiadanych pomocników / napastników, jedynie w każdym meczu będziesz musiał wystawić POMOCNIK - NAPASTNIK NAPASTNIK.

Re: Komentarze - Foster - 25-07-2010 21:19

Należy też pamiętać o zasadzie, każdy zawodnik z innej ligi, która obowiązuje w lidze, oraz o tym, że zawodnik który zagrał w lidze nie może grać w pucharze.

@Jaroldz
Tu masz wszystko wyjaśnione co i jak. Przeczytaj powoli i dokładnie, a jak dalej będziesz miał jakieś niejasności to pisz tutaj Wink
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/pilkarzyki/pilkarzyki-regulamin-t340.html">pilkarzyki/pilkarzyki-regulamin-t340.html</a><!-- l -->

Re: Komentarze - Jaroldz - 25-07-2010 21:20

Dzięki za szybką odpowiedź, chłopaki Wink

Re: Komentarze - Czary - 25-07-2010 22:59

Trzeba by też przed draftem podać jakąś stronę piłkarską według jakiej będziemy się sugerować czy piłkarz jest pomocnikiem czy napastnikiem. Po w przypadku takiego Alexisa Sancheza czy Simone Pepe mogą być wątpliwości.

Re: Komentarze - Foster - 25-07-2010 23:46

Ja w tych dwóch przypadkach nie mam żadnych wątpliwości. Listy robić nie będziemy, nie będziemy niektórym ułatwiać sprawy. Ktoś wypisze mnóstwo zawodników, a ktoś to wybiera nawet nie będzie musiał sobie zadać trudu by trochę poszukać jakiegoś zawodnika.

Re: Komentarze - Czary - 25-07-2010 23:51

Tylko przy niektórych piłkarzach naprawdę mogą być spory pomiędzy graczami, dlatego najlepiej by było obrać jakąś stronę która by była dobrym odniesieniem, że Ronaldo i Messi to napastnicy, a Arshavin pomocnik (bo wydaje mi się, że to jest jego pozycja) i według takiej strony się sugerować.

Re: Komentarze - Foster - 25-07-2010 23:59

Zawsze przed wyborem zawodnika można się zapytać. Bez żadnych list, robimy tak jak zawsze. Po drafcie zrobię "oficjalną" listę kto na jakiej pozycji gra i tyle.

Re: Komentarze - Jaroldz - 26-07-2010 17:54

Można by podjąć decyzję, że sugerujemy się portalem Transfermarkt.de. To chyba najbardziej fachowa strona.

Re: Komentarze - Foster - 26-07-2010 20:47

<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/pilkarzyki/pilkarzyki-puchar-redcafe-2010-2011-t1569.html">pilkarzyki/pilkarzyki-puchar-redcafe-2010-2011-t1569.html</a><!-- l -->

Rozlosowane zostały grupy Pucharu. Proszę się z nimi zapoznać Smile

Re: Komentarze - Foster - 26-07-2010 21:01

Terminarz także jest już gotowy. Zaczynamy 14 sierpnia, także mamy 14 dni na draft - mam nadzieję, że zdążymy.