HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 25-04-2011 12:05 Wchodzisz w Haxballa i tam masz taki przycisk "Replays", klikasz i otwierasz. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Kosma - 25-04-2011 12:15 Widzę, że Wróg stworzył ekipę, która w końcówce zawsze groźna jest Na United się zapatrzyli, zawłaszczyli sobie ich temperament... Nieładnie Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 25-04-2011 12:21 RedLucas napisał(a):Wchodzisz w Haxballa i tam masz taki przycisk "Replays", klikasz i otwierasz. W tabeli/terminarz naciskasz czerwony przycisk "r" z interesującym Cię meczem Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 25-04-2011 21:30 sebos_krk napisał(a):A kiedy Ty grałeś dobry mecz? :kox: Ty tam lepiej podaj wynik naszej ostatniej rywalizacji :mrgreen: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 26-04-2011 18:03 Chciałbym uprzejmie oznajmić, że stałem się szczęśliwym posiadaczem powtórki jednej z najlepszych akcji w historii HaxBalla, podczas której Redzio wykazał się niesamowitym kunsztem strzeleckim i potwierdził, że nagrody, które otrzymał za ubiegły sezon mają odzwierciedlenie w rzeczywistości. Kto chce uzyskać to unikatowe nagranie, proszę składać zamówienia na PW. Aktualnie jestem w posiadaniu powtórki dość niskiej jakości, jednak na specjalne zamówienie mogę przesłać powtórkę całego meczu lub wysokojakościową powtórkę akcji w formie gifa. E: Nie mam, nikomu jeszcze nie udostępniłem. Poza tym, jak chcesz, mogę specjalnie na twoje zamówienie przekazać tobie limitowaną wersję replaya z tą akcją. Potem będziesz mógł pokazywać swoje wyczyny wnukom. Poza tym, o tym, że posiadam tę powtórkę, wiedziałeś już wcześniej, więc nie powinieneś być zaskoczony. W sumie, wcale nie chce mi się za bardzo tego udostępniać, po prostu chciałem to podać do publicznej wiadomości, a o samych twoich wyczynach wiadomo było już od kilku miesięcy, więc... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 26-04-2011 18:04 No i masz przesrane :twisted: E: To podeślij. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - kojot - 26-04-2011 18:19 Łeee na haxie jakiś fejk rava jest pod nickiem "rav" . Miałem miłą pogawędkę , a potem się okazało , że to nie forumowy rav . Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 26-04-2011 18:45 @Intel - podeślij. :mrgreen: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 26-04-2011 18:49 Już rozesłane pre-ordery, jutro wrzucę z kilku źródeł, dodatkowo do głównego tematu! Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 26-04-2011 18:55 I tak nie jesteś fajny. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 26-04-2011 19:00 Ja, być może w przeciwieństwie do ciebie, nie potrzebuję słyszeć zewsząd, że jestem fajny. Może i jestem, może nie jestem - nieważne, prawdę mówiąc, nie obchodzi mnie to jakoś zbytnio. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 26-04-2011 19:00 35MB na jedną akcję? Ja myślałem, że co najmniej kompilację "Best of Fred the Zgred 2011" zrobiłeś... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 26-04-2011 19:02 Ja niczego nie widziałem, niczego nie słyszałem, a bardzo chciałbym Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 26-04-2011 21:59 Tutaj masz Reda: Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 26-04-2011 22:04 Nic specjalnego w tej interwencji nie było :? Może na meczu to wyglądało inaczej, ale ja spotkań rywali zwyczajowo nie oglądam, co mi z tego, jak i tak wiew z muchą narzucą swoją taktykę. Sezon się dopiero rozpoczął Nieloty, jak 69 będzie w takiej formie to może być ciekawie. A co do Reda. Z tego co wiem, to on tam widział jeszcze bramkarza dlatego nie strzelał wprost do bramki :lol: |