![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Andre770 - 03-02-2007 12:47 Hargreaves jest dobry, ale mi się wydaje, że ten upór SAF'a jest zbędny, bez przesady :roll: są od niego lepsi. - Wojtek3 - 03-02-2007 13:19 Andre770 napisał(a):Hargreaves jest dobry, ale mi się wydaje, że ten upór SAF'a jest zbędny, bez przesady :roll: są od niego lepsi. Jesteś kibicem Chelsea czy Realu ? Na chwilę obecną nie widze innego zawodnika w zasięgu UNITED który bardziej by pasował na tę pozycje. Człowieku czego chcieć wiecej ? - Andre770 - 03-02-2007 15:45 Wojtek3 napisał(a):Jesteś kibicem Chelsea czy Realu ? Na chwilę obecną nie widze innego zawodnika w zasięgu UNITED który bardziej by pasował na tę pozycje. Mi się wydaje, że nie trudno się domyślić, że jestem kibicem ManUtd. No nie wiem czy on jest tak bardzo w zasięgu... Bayern jakoś nie chce go oddać. - Grzeho - 03-02-2007 16:07 "Co sie odwlecze to nie uciecze", ale kilka dni temu Bayern zmienil trenera.Felixa Magatha zastapil Ottmar Hitzfeld(pis.).Niemiecki szkoleniowiec byl juz trenerem bawarczykow.Narazie nie wiadomo jakie jest stanowisko obecnego trenera w sprawie transferu Owena. - Andre770 - 03-02-2007 18:57 Ja mam nadzieje, że trener będzie bardziej nastawiony na jego sprzedaż. Tak nawiasem to ten trener udanego debiutu to nie miał. 3:0 w plecy :mrgreen: - KanT - 06-02-2007 14:10 Mi sie i tak wydale ze Owen.H do nas przyjdzie w lecie. Do tego pasowalby jakis napastnik, bo pamietajmy ze Larsson odchodzi za niedlugo. Swoja droga co myslicie o Alanie? Sprzedac czy zostawic ? - Ciampel - 06-02-2007 15:01 Kolejny napastnik? Instynkt zdobywania bramek ponownie odezwał się w Ole, a w dodatku duet Saha - Rooney może być w następnym sezonie jeszcze bardziej zabójczy. Alan niestety nie dostaje zbyt często szans na grę w UNITED, coś niedawno czytałem nawet o zainteresowaniu nim ze strony Aston Villi. Decyzja należy do Fergusona. Owena chętnie zobaczyłbym na Old Trafford. Cała ta "akcja" ciągnie się dobre 8 miesięcy i wciąż nie możemy go zdobyć. Bayern kiedyś musi spuścić z ceny i powiedzieć "pas" - oby ten moment nadszedł w najbliższym oknie transferowym. Przyda się do pary z Carrickiem, bo koniec kariery Scholesa mały kroczkami się niestety zbliża, dlatego kupno/znalezienie następcy jest konieczne. - Grzeho - 13-02-2007 10:34 Ciampel napisał(a):koniec kariery Scholesa mały kroczkami się niestety zbliża, dlatego kupno/znalezienie następcy jest konieczne. Niestety Scholes nie ma juz 20 paru lat, lecz ma juz 33 lata, a to na pilkarza z pola dosyc duzo.Narazie gra, jakby byl o co najmniej 5 lat mlodszy, ale nistety czas biegnie nieublagalnie i trzeba juz szukac nastepcy rudowlosego rozgrywajacego.Niestety znalezienie pilkarza pokroju Paul'a bedzie bardzo trudne. - KanT - 13-02-2007 15:18 Grzeho napisał(a):Niestety Scholes nie ma juz 20 paru lat, lecz ma juz 33 lata, a to na pilkarza z pola dosyc duzo Powiedz to Larssonowi :twisted: Grzeho napisał(a):Narazie gra, jakby byl o co najmniej 5 lat mlodszy, ale nistety czas biegnie nieublagalnie i trzeba juz szukac nastepcy rudowlosego rozgrywajacego.Niestety znalezienie pilkarza pokroju Paul'a bedzie bardzo trudne. Tak zgadza się. Ja mam obawy, że jesli przy odejsciu Scholesa dalej bedzie pracowal Fergie to popelni on taki sam blad jak w przypadku Keana i bedziemy dlugo czekac na zastepce "Rudego" a funkcje OPŚ bedzie pełnił jakis Rossi :twisted: . Z drugiej strony to nie takie grozne bo mamy Carricka, ktory lepiej sie czuje jako rozgrywajacy, a kiedy przyjdzie OwenH. to kłopot z głowy :wink: - Andre770 - 13-02-2007 17:58 KanT napisał(a):Grzeho napisał: Hehe :mrgreen: No racja. 33 lata to jeszcze nie aż taki wielce stary. So ludzie co po 36 lat biegają. - Ciampel - 13-02-2007 20:50 Larsson jak na swoje lata trzyma się wyśmienicie. Nie jeden młodszy zawiesił już buty na kołku. Mam wielkie - podobnie jak Gary - nadzieje, iż działacze szwedzkiego klubu "udostępnią" nam Henrika na pozostałą część sezonu, a może i jeszcze dalej. W Helsinborgu się chłop marnuje, a u nas ma szanse pograć na naprawdę wysokim poziomie, bo jeszcze możemy przecież znaleźć się nawet w finale Champions League. A Hargreaves przyjdzie do nas latem - jeszcze Beckenbauer go w tym utwierdzi - mówię wam ![]() - Andre770 - 14-02-2007 08:02 Nie ma co zmieniać Scholesa jak jest w dobrej formie. Gra dobrze. Podobnie jak Larsson. Napewno jeszcze nie zakończy kariery. Jeszcze tak te 2 lata powinien pograć. - Grzeho - 14-02-2007 10:38 Andre770 napisał(a):Jeszcze tak te 2 lata powinien pograć.Moze jeszcze pogra te 2 lata, ale nie wiadomo, na jakim pozimie.Zawodnikom w podeszlym wieku ciezko jest utrzmac dobra forme przez lata.Sa oczywiscie wyjatki:Larsson lub Giggs, wiec Scholes moze do nich dolaczy. - Andre770 - 14-02-2007 16:37 Narazie Schlsowi idzie dobrze. Nie wiem czemu go się czepiacie.W drużynie jest pomocny, kiksów nie robi. Co wam sie w nim nie podoba, że myślicie o jego odejściu? - Ciampel - 14-02-2007 16:44 Andre770 napisał(a):Co wam sie w nim nie podoba, że myślicie o jego odejściu? Czy ktoś w ogóle wspominał o takim ewentualnym obrocie spraw? Paul jest bardzo zżyty z klubem i za żadne skarby nie opuściłby nas. Gra w MU już ponad dekadę i kiedyś nawet powiedział, że chce trenować tylko i wyłącznie pod okiem Fergusona. Co do jego miłości do Manchesteru - nie mam kompletnie złudzeń, może Crisowi rzeczywiście trudno ufać, bo jednak chęci do przeprowadzki raczej ma, ale Scholes to inna bajka. Koniec offtopa :!: |