HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=980) |
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 27-04-2011 19:26 Myślę, iż w kategorii samobój roku przoduje Ukryty tekst:
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 27-04-2011 19:27 Spokojnie, o ten tytuł też powalczę. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 27-04-2011 19:41 Wybaczcie, że nauczyłem swoje Orły (już nie Nieloty, ogarnęli się!) tworzyć GIF-y, teraz będą nas nimi zasypywać. @Redzio i tak mi nie strzelisz ani pół bramki. <niesforny> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 28-04-2011 19:19 <a class="postlink" href="http://www.haxballtube.com/">http://www.haxballtube.com/</a> :tuptup: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Intel - 28-04-2011 19:20 Teraz to nie będzie zmiłuj, jak ktoś nagra czyjąś wpadkę, to dowie się o tym cały świat! :twisted: Znając życie, strzelę jakiegoś samobója... Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 29-04-2011 18:34 My, niniejszym podpisani, oświadczamy, ze FuckingWhat się odezwali (truered był zagranicą) pytają, czy mogą rozegrać mecze, uznane już za walkowery ? Prosimy o jak najszybszą odpowiedz drużyn: Orły Adasia, PWP z decyzją anulowania w/o i normalnie rozegrania spotkania w dowolnym terminie ustalonym przez obie strony. Pozdrawiamy, rada ligi, Wiewiór i Sebos_krk 5/6 kolejka do niedzieli 22:00 tutaj się nic nie zmienia :!: Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - RedLucas - 29-04-2011 18:50 Ja - tak jak już pisałem Wiewiórowi - się zgadzam. Patryś i Adaś chyba też? Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 29-04-2011 19:03 PWP zgadza się na rozegranie meczu z FuckingWhat. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Mata - 29-04-2011 19:22 Rzeźnicy chcą ugadać termin z fuckingwhat z 6 kolejki - classic. Możecie zagrać w sumie te 3 mecze pod rząd <niesforny> Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Adis - 29-04-2011 21:24 Orły oczywiście zagrają z FuckingWhat*, przecież o to chodziło, żeby nie było walkowerów, tylko równe szanse dla wszystkich. *pod warunkiem, że Orły wygrają ^^ E: @Redzio, konkurencja Ci rośnie: Ukryty tekst:
Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 29-04-2011 21:28 To jest podanie ... mogłem poczekać i strzelać w prawy róg Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - sebos_krk - 29-04-2011 21:28 Ty lepiej pokaż ten nasz napór aż do pierwszej bramki, wtedy innym drużynom już nie będzie tak śmiesznie. :mrgreen: Ja za to zakupiłem sobie paczkę gum do żucia i będę namiętnie je miętolił na lidze - to jedyny sposób na moje notoryczne problemy z koncentracją. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Wróg Arsenalu - 29-04-2011 21:29 E tam, Wiewiór wcale nie miał łatwej sytuacji, żadna 100 procentowa, bardziej wyglądało jakby chciał odegrać do Muchy. Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Foster - 29-04-2011 21:31 Wiewiór napisał(a):To jest podanieTo jeszcze gorzej Re: HaxBall - oceny, sugestie, propozycje - Angelito - 01-05-2011 21:05 Trwa długi weekend a ,że polak nie kaktus pić musi :mrgreen: większość graczy pewno jest już na automatycznym pilocie i baluje Rada Ligi przedłuża termin rozegrania spotkań 5/6 kolejki do 4.05 godzina 22:00 |