![]() |
Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. (/showthread.php?tid=114) |
Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 16:46 muszeq napisał(a):Głosowanie jawne. Nie ma sensu anonimowego chyba. Można głosować przez jakiś formularz. Choć to obojętne. Co tak mało ;D? Może jeszcze coś z tego :>? 1. Najbardziej wartościowy forumowicz - 2. Debiut roku - 3. Największy piłkarski znawca - 5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - 6. Największy dowcipniś - 7. Największy agresor- 8. Największy dziwak - 9. Najlepszy mod - 10. Najciekawszy temat - 11. Co sie stało?- czyli, wydarzenie roku na forum - 12. Osoba najbardziej zasłużona dla forum 13. Największy ogólny postęp na forum :>? Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Miko - 14-12-2008 16:56 Wpisujemy po jednej osobie czy np; 3? bo to też ważne ![]() e: Powyższy post Radzia, zgadzam się. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 16:57 radzio napisał(a):1. Najbardziej wartościowy forumowicz - radzio napisał(a):3. Największy piłkarski znawca - radzio napisał(a):5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - radzio napisał(a):7. Największy agresor- radzio napisał(a):8. Największy dziwak - radzio napisał(a):9. Najlepszy mod - radzio napisał(a):10. Najciekawszy temat - radzio napisał(a):13. Największy ogólny postęp na forum Te są bardzo dobre. Debiut roku. Hmmm, przecież każdy jest debiutantem, bo forum ruszyło w tym roku :lol: Największy dowcipniś to prawie to samo co user z największym poczuciem humoru. radzio napisał(a):Co sie stało?- czyli, wydarzenie roku na forum Podejrzewam, że większość userów nie będzie miała pojęcia co tam wpisać. ![]() radzio napisał(a):12. Osoba najbardziej zasłużona dla forum I to w sumie też moze być. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Miko - 14-12-2008 16:58 muszeq napisał(a):Podejrzewam, że większość userów nie będzie miała pojęcia co tam wpisać. Piłkarzyki ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 17:01 muszeq napisał(a):radzio napisał(a):1. Najbardziej wartościowy forumowicz -radzio napisał(a):3. Największy piłkarski znawca -radzio napisał(a):5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -radzio napisał(a):7. Największy agresor-radzio napisał(a):8. Największy dziwak -radzio napisał(a):9. Najlepszy mod -radzio napisał(a):10. Najciekawszy temat -radzio napisał(a):13. Największy ogólny postęp na forum Ok ;-) Miko napisał(a):Wpisujemy po jednej osobie czy np; 3? bo to też ważne Hmmm jak wypisywać po np 3 osoby to trzeba wtedy dawać za pierwsze miejsce np 3pkt, za drugie 2 pkt, a za 3 miejsce np 1 pkt. Ale komu będzie chciało się zliczać to? Zaleta napisania jednej osoby jest taka że sie szybciej zlicza ![]() ![]() Miko napisał(a):muszeq napisał(a):Podejrzewam, że większość userów nie będzie miała pojęcia co tam wpisać. Zawsze można dać w takich tematach jakieś nominacje (w takich odnośnie np. najważniejszych rzeczy na forum) Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 17:16 radzio napisał(a):Hmmm jak wypisywać po np 3 osoby to trzeba wtedy dawać za pierwsze miejsce np 3pkt, za drugie 2 pkt, a za 3 miejsce np 1 pkt. Ale komu będzie chciało się zliczać to? Zaleta napisania jednej osoby jest taka że sie szybciej zlicza Ja jestem za 1 osobą. Już nie chodzi o fakt szybkości podliczania tylko po prostu nie każdy ma ustaloną hierarchię userów w danej kategorii. Po prostu wybiera 1 naj i tyle ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 17:18 Krótki regulamin: 1. Udział w głosowaniu może wziąć każda osoba. 2. Każdy user może głosować tylko raz. 3. W każdej kategorii oddajemy głosy na 3 userów. 4. Możemy głosować na danego usera w różnych kategoriach, NIE W TYCH SAMYCH. 5. Za 1-wsze miejsce w kategorii - 3 pkt, 2-gie - 2 pkt, 3-cie - 1 pkt. 6. Krótkie uzasadnienie. KATEGORIE: Forumowicz roku: 1. 2. 3. Najmądrzej piszący user: 1. 2. 3. Najzabawniejszy user: 1. 2. 3. User z największą wiedzą o futbolu: 1. 2. 3. User z największą wiedzą o ManUtd: 1. 2. 3. User, którego chcielibyście poznać osobiście: 1. 2. 3. User wywołujący sporo kontrowersji (nie zawsze negatywnych): 1. 2. 3. Użytkownik piszący najstaranniejsze posty: 1. 2. 3. Najlepszy moderator: 1. 2. 3. Najlepszy redaktor (Redlog.pl): 1. 2. 3. User, z którym najczęściej rozmawiacie: 1. 2. 3. User, którego darzycie największą sympatią: 1. 2. 3. Forumowicz z najlepszym awatarem: 1. 2. 3. Forumowicz z najlepszym podpisem: 1. 2. 3. Najlepszy grafik: 1. 2. 3. Ja miałem przygotowane coś takiego, jak pisałem kilka dni temu do radzia ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - radzio - 14-12-2008 17:56 Carlito napisał(a):Najlepszy redaktor (Redlog.pl): Nie wiem czy to konieczne bo i tak na redlogu będziemy robić plebiscyt jak rok temu ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 18:06 Wywali się ![]() Sądzę, jednak, że jeszcze kilka kategorii można by dodać ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Anirin - 14-12-2008 18:06 Carlito, ja bym to trochu skrócił jednakże. Może jestem głupi, ale czy user, którego najbardziej lubimy nie jest automatycznie tym, z którym najczęściej rozmawiamy i tym, z którym chcielibyśmy się spotkać? ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 18:13 Anirin napisał(a):user, którego najbardziej lubimy nie jest automatycznie tym, z którym najczęściej rozmawiamy i tym, z którym chcielibyśmy się spotkać? Niekoniecznie ![]() Ale skrócić można, rzecz jasna. Ja podałem tylko to jak miałem przygotowane ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Tomassen - 14-12-2008 18:26 Z tą zasłużoną osobą to radzio szpecjalnie dał, żeby wygrać xD Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - mucha - 14-12-2008 18:52 Ej ale po co na 3 osoby głosować w danej kategorii? Nie lepiej na 1? Ja na przykład w wielu kategoriach miałbym problem wybrać 3 osoby i jeszcze je uhierarchizować ;)IMO lepiej na jedną osobę, tą NAJ ![]() Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - matys - 14-12-2008 19:57 To kiedy się to zacznie? Zakładajcie odpowiedni temat, na szybkiego napisać jakiś mały regulamin i plebiscyt można uznać za otwarty. Re: Propozycje tematów, zabaw, akcji etc. - Carlito - 14-12-2008 20:42 muszeq napisał(a):Ej ale po co na 3 osoby głosować w danej kategorii? Z jednej strony masz rację, ale z drugiej, w niektórych kategoriach jest kilka osób, które warto by wyróżnić. matys napisał(a):To kiedy się to zacznie? Najlepiej jak najszybciej, ale sam widzisz, że pare rzeczy trzeba jeszcze dogadać. |