![]() |
Szalik Man United do kupienia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szalik Man United do kupienia (/showthread.php?tid=121) |
Re: Szalik Man United do kupienia - Piootrek - 26-02-2008 20:43 ShadowWinter napisał(a):Liste uważam za zamkniętą. Piszę maila z zamówieniem. O szczegółach będę Was informował Re: Szalik Man United do kupienia - zylek - 27-02-2008 00:01 Tyle to ja wiem, tylko w cztery dni to już się co nieco powinno wykrystalizować, nie? Re: Szalik Man United do kupienia - pawlo - 27-02-2008 00:10 Cytat:Zamówienia dokonam 21.02.08 To z pierwszego posta w tym temacie ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 29-02-2008 16:54 zylek napisał(a):Tyle to ja wiem, tylko w cztery dni to już się co nieco powinno wykrystalizować, nie? Ale ta młodzież nerwowa ![]() ==== Trochę byłem zajęty swoimi sprawami, pisałem na manusite a o Was zapomniałem. Już pisze jak sprawa wygląda. Zamówienie złożyłem równo na 36 szali (ładna sumka). Zaliczka została zaksięgowana w środę i od tego momentu sama produkcja potrwa około 10 dni. Za opóźnienia w produkcji nie odpowiadam. Trzeba doliczyć czas przesyłki od producenta do mnie, a jak tylko otrzymam paczkę to roześlę szale do Was. Pozdr! UNITED! Re: Szalik Man United do kupienia - zylek - 29-02-2008 21:12 No to czekamy. ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 13-03-2008 12:19 Napisałem na forum MS, napiszę i dla Was... Małe ogłoszenia parafialne... Pisałem do firmy wykonującej szale. Dostałem odpowiedź niezbyt satysfakcjonującą, iż zaczął się sezon i mają opóźnienia. Poprosiłem o precyzyjny termin. Wpłaciłem zaliczkę jak pisałem, więc reszta kasy jest bezpieczna na moim koncie bankowym. Nie musicie się martwić. Proszę o cierpliwość. Na czas wykonania mam taki sam wpływ jak wy... Re: Szalik Man United do kupienia - radzio - 16-03-2008 20:16 ShadowWinter napisał(a):Proszę o cierpliwość. Na czas wykonania mam taki sam wpływ jak wy... I jak tam :> bo kurka ja chcę mój szaliczek ![]() ![]() ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - Lulek - 16-03-2008 22:41 Z tego co mi wiadomo, to jeszcze nie. Fakt, już nie mogę się doczekać, ale nic nie poradzimy.. Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 17-03-2008 15:57 radzio napisał(a):a tak na poważnie to jakiś jest postęp? :>? Bez zmian, niestety... Mają dużo zamówień i opóźnienia... Re: Szalik Man United do kupienia - pawlo - 18-03-2008 00:10 Shadow jakbyś mógł tutaj kontrolować sytuację, bo ja zagranicą funta ogarniam, więc i dostęp mniejszy mam. Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 18-03-2008 08:17 pawlo napisał(a):Shadow jakbyś mógł tutaj kontrolować sytuację, bo ja zagranicą funta ogarniam, więc i dostęp mniejszy mam. Jasne pawlo- no problem ![]() ------------- Dostałem dziś maila, że szaliki będą na środę- mam nadzieję, że już nic się nie opóźni ![]() Re: Szalik Man United do kupienia - zylek - 19-03-2008 21:17 I jak, doszły dziś? Re: Szalik Man United do kupienia - ShadowWinter - 20-03-2008 13:09 zylek napisał(a):I jak, doszły dziś? Będą wykonane- w tym sensie. A na przesyłkę to trzeba poczekać. Re: Szalik Man United do kupienia - zylek - 26-03-2008 22:02 I jak tam? :> Re: Szalik Man United do kupienia - sebos_krk - 26-03-2008 22:22 zylek napisał(a):I jak tam? :>Zapewne jak przesyłka dojdzie to będzie informacja ![]() |