![]() |
CL: Roma 0-2 Manchester United (01.04.2008) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: CL: Roma 0-2 Manchester United (01.04.2008) (/showthread.php?tid=138) |
Re: CL: AS Roma - Manchester United (01.04.2008, 20.45) - sebos_krk - 08-04-2008 16:49 Oskar napisał(a):Chyba każdy nawet najbardziej obiektywny kibic przyzna, że oni starają się wygrać jedynie jak najmniejszym kosztem sił i po najmniejszej linii oporu.A co w tym złego? Jakby można było robić zmiany hokejowe to w wielu meczach, gdzie prowadzimy 2-0 po dziesięciu minutach zdejmowałbym najlepszych piłkarzy, żeby tylko ich choć trochę oszczędzić i wprowadzał rezerwowych. A ewentualnie przy pogorszeniu wyniku z powrotem ich wprowadzał na boisko. Każdy chce jak wygrać jak najmniejszym kosztem, bo sezon długi. A co do gry w jednych rozgrywkach. Na to się nic nie poradzi. Jednym bardziej zależy na lidze, innym na pucharach. A co, Milan ma obowiązek grać o potrójną koronę? Każdy stawia sobie inne cele. Re: CL: AS Roma - Manchester United (01.04.2008, 20.45) - Oskar - 08-04-2008 16:53 Dla mnie takie coś zabija futbol i sprawia, że każdy zaczyna kombinować jak najmniej się zmęczyć = jak najmniej wygrać = coraz nudniejsze spotkania = zero atrakcyjności piłki nożnej. Re: CL: AS Roma - Manchester United (01.04.2008, 20.45) - sebos_krk - 08-04-2008 16:59 Oskar napisał(a):Dla mnie takie coś zabija futbol i sprawia, że każdy zaczyna kombinować jak najmniej się zmęczyć = jak najmniej wygrać = coraz nudniejsze spotkania = zero atrakcyjności piłki nożnej.Masz rację, ale nic na to nie poradzisz. Skąd wiesz, że gdybyśmy nie odpuścili FA Cup, nie myśleli o potrójnej koronie, gdybyśmy mieli te kilka meczy mniej może dziś nie byłoby problemu z Rio i z Vidą, bo kontuzje w końcówce sezonu wynikają niestety z przemęczenia. W jedną stronę tak jak ty mówisz źle, w drugą stronę tak jak ja mówię też źle. ![]() Re: CL: AS Roma - Manchester United (01.04.2008, 20.45) - mucha - 11-04-2008 10:58 Temat blokuję i przenoszę do Archiwum. Zapraszamy do dyskusji o kolejnych meczach. |